ERA Comfort Garantie

Een huis kopen of verkopen zonder extra zorgen

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Ook in de Vlaamse Ardennen geldt dat. Je verlangt een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties en de ERA Comfort Garantie garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 
ERA Coorevits stelt allereerst alles in het werk om van bij de start een goede werking van al die installaties te garanderen. Daar mag je zeker van zijn. Omdat we evenwel niet alles altijd in de hand hebben, geniet je als klant van ERA Coorevits ook van de ERA Comfort Garantie.

Wat is de ERA Comfort Garantie?

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Probleem? Zo kosteloos opgelost!

Bij een defect zorgt een degelijke vakman dus zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. Deze waarborg geldt tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis).

Wat valt onder de ERA Comfort Garantie?

Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad
  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Nog meer zekerheid

De formule Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat.

ERA Coorevits levert geen half werk. 
Contacteer ons voor meer info of een afspraak. 

Contacteer ons