Een professionele marktanalyse

Een professionele en unieke waardebepaling door ERA Coorevits

Een waardevol afscheid van uw eigendom

Je verkoopt je grond of woning? Dat verdient een grondige aanpak. Aan de hand van een uitgebreide marktanalyse berekent ERA Coorevits de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van je vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet je precies tegen welke prijs je die grond of woning het best, en dus het snelst, verkoopt.

Het spreekt voor zich: wielerliefhebbers zullen een boontje hebben voor de regio maar bij ERA Coorevits beperken we ons uitsluitend tot de feiten.

Een onderzoek in vier stappen

Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: daarin vergelijken wij jouw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat recent door onze makelaars verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.

Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor jouw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de regio van de Vlaamse Ardennen.

Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe jouw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met jou de sterke en minder sterke punten van het onroerend goed.

Tenslotte ontvang je een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om jouw vastgoed alle kansen te geven krijg je van ERA Coorevits enkele concrete opfrissingstips.