Testimonials

Schrijf een nieuw verhaal met ERA CONNECT

Een thuis is veel meer dan 4 muren en een dak. Het is een plek waar verhalen geschreven zijn, waar herinneringen gemaakt werden. In de zoektocht naar een nieuwe thuis, krijg je er veel meer bij dan oorpsronkelijk gedacht. Je krijgt nieuwe buren, nieuwe winkels en een nieuwe omgeving. Je begint dus volledig opnieuw met het schrijven van een eerste verhaal, een nieuwe herinnering. Om deze eerste zinnen te kunnen schrijven, heb je misschien een moeilijke eerste stap moeten zetten namelijk afscheid moeten nemen van je woning. Niet gemakkelijk want je hebt hier ongetwijfeld gelachen en gehuild, gevloekt en liefgehad. Je slaat een bladzijde van je leven om. Het is een tijd voor een nieuw verhaal. 

Hieronder kan je de ervaringen lezen van klanten die graag de start van hun nieuw verhaal met jou delen. 
We zijn iedereen dankbaar voor het vertrouwen in ERA Connect als makelaar, partner en vertrouwenspersoon. We doen dagelijks ons uiterste best om iedereen van de best mogelijke service en diensten te laten genieten. Jullie ervaring staat voor ons op nummer 1! 

En wij doen de rest!

"Zeer correct, vriendelijk, professioneel, een voorbeeld voor alle makelaars."

TOM

TEVVREDEN VERKOPER!

VERKOCHT!

ZORGELOOS VERKOPEN!

CHRISTINE

“Hartelijk dank aan ERA Connect voor het verkopen van mijn huis. Jullie zijn zeer professioneel, alles verliep eerlijk, netjes en snel. Ik kan dan ook maar alleen ERA Connect aanraden!”

TEVREDEN VERKOPER EN KOPER!

Bekijk onze prestaties!

CAROLINE

"Wouter Franssens is een zeer gedreven man die zijn job vol passie doet. Met al zijn kennis geeft hij een duidelijke en goede uitleg. Hij komt zijn afspraken correct en snel na. Een echte aanrader! Dank voor de topservice."

RONNY

"Door een zeer professionele aanpak waar openheid, eerlijkheid, een zeer grote kennis en correcte afspraken de sleutelwoorden zijn. Heeft Wouter ervoor gezorgd dat de woning die wij aan hem toevertrouwde voor verkoop op 2-weken verkocht was. En ook na deze verkoop is hij een persoon die alles zeer nauw en correct blijft opvolgen.

TEVREDEN KANDIDAAT!

HIER DOEN WIJ HET VOOR!

PERSOONLIJKE AANPAK!

"De service was enorm goed. Correct en eerlijk. Proffesioneel. Klantvriendelijk. Heel duidelijk met alles. Geeft veel advies mee. Voorbeeld verkoper."

IBO

GEEN ZORGEN!