Home | Onze expertise | ERA Communicatie

ERA Communicatie

Reclame met verstand voor een woning met een hart. U wilt het wel van de daken schreeuwen dat u een geweldige woning te koop aanbiedt. Maar of u daarmee de juiste doelgroep bereikt? Met uw ERA makelaar als partner dringt uw boodschap door tot het hart en het hoofd van de juiste mensen.

Wij stellen een doordacht marketingplan voor u op en stoppen alle noodzakelijke elementen van de hedendaagse reclame in een goed gedoseerde mix.

Alle ingrediënten voor een verleidelijke reclamemix

  • De publiciteit voor uw onroerend goed begint voor ons zeer dicht bij huis: in onze etalage. Uw eigendom prijkt tussen ons andere aanbod. Zo’n gerenommeerde makelaar, dat wekt vertrouwen bij kandidaat-kopers.

  • Folders, flyers, Magic mailings, posters ... : al dat opvallende, professionele drukwerk ligt klaar voor al wie ons kantoor bezoekt of sturen wij op.

  • Natuurlijk mag uw eigendom niet op de druk bezochte ERA website ontbreken. Met een extra instrument, de Virtual Tour of online rondleiding, geeft u een groot aantal kandidaat-kopers een rondleiding zonder dat u gestoord wordt.

  • Samen sterk, dat geldt ook in onze communicatie. Als netwerk plaatst ERA groepsadvertenties met het aanbod van meerdere collega’s, in kranten en magazines met een ruim regionaal en/of nationaal bereik. Zo komt uw woning nog opvallender in beeld.

  • Wat zeker thuishoort in een actueel communicatiepakket is een doelgerichte aanpak van alle sociale media. Of het nu Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn of Google is, een succesvolle communicatie moet ook hier ten volle aanwezig zijn. Adverteren in een straal rond te koop staande woningen, leuke content aanreiken aan een welgekozen doelpubliek, bovenaan de zoeklijsten verschijnen in Google, en nog veel meer! Ook in deze mediakanalen is ERA zeer actief en creatief aanwezig.

  • Al die communicatie valt pas echt op omdat ze in dezelfde krachtige, warme ERA stijl is gegoten. Herkenbaarheid is ook voor u een bijkomende troef.

Is dit pand niet iets voor jou?