Home | ERA Communicatie

ERA Communicatie

Reclame met verstand voor een woning met een hart. U wilt het wel van de daken schreeuwen dat u een geweldige woning te koop aanbiedt. Maar of u daarmee de juiste doelgroep bereikt? Met uw ERA-makelaar als partner dringt uw boodschap door tot het hart en het hoofd van de juiste mensen.

Wij stellen een doordacht marketingplan voor u op en stoppen alle noodzakelijke elementen van de hedendaagse reclame in een goed gedoseerde mix.

Alle ingrediënten voor een verleidelijke reclamemix.

  • De publiciteit voor uw onroerend goed begint voor ons zeer dicht bij huis: in onze etalage. Uw eigendom prijkt tussen ons andere aanbod. Zo’n gerenommeerde makelaar, dat wekt vertrouwen bij kandidaat-kopers.
  • Folders, flyers, Magic mailings, posters...: al dat opvallende, professionele drukwerk ligt klaar voor al wie ons kantoor bezoekt of sturen wij op.
  • Natuurlijk mag uw eigendom niet op de druk bezochte ERA website ontbreken. Met een extra instrument, de Virtual Tour of online rondleiding, geeft u een groot aantal kandidaat-kopers een rondleiding zonder dat u gestoord wordt.
  • Samen sterk, dat geldt ook in onze communicatie. Als netwerk plaatst ERA groepsadvertenties met het aanbod van meerdere collega’s, in kranten en magazines met een ruim regionaal en/of nationaal bereik. Zo komt uw woning nog opvallender in beeld.
  • Al die communicatie valt pas echt op omdat ze in dezelfde krachtige, warme ERA-stijl is gegoten. Herkenbaarheid is ook voor u een bijkomende troef.

Is dit pand niet iets voor jou?

€ 170 000
Prachtig appartement
Rue Carl Grün 9 B03 4800 Verviers
3
1
110 m²
Appartement,
Gelijkvloers appartement
Sfeervolle energiezuinige HOB met schitterend uitzicht!
Hoge Bosstraat 2 9900 Eeklo
4
2
179 m²
Woning
Goed onderhouden, stijlvolle woning met grote tuin.
Generaal de Ceuninckstraat 31 2800 Mechelen
2
1
178 m²
Eengezinswoning,
Rijwoning,
Woning