Vraag een Schatting

ERA Châtelain zorgt voor de verkoop en verhuur van huizen, appartementen, grond, commerciële ruimtes, kantoren, garages, beleggingspanden en nieuwe projecten tegen hun reële waarde en zo efficiënt mogelijk. 

Uw huis verkopen aan de beste prijs vereist een expertise op maat. Daarom voeren wij nauwkeurige onroerend goed schattingen van uw eigendom of uw grond. ERA Châtelain biedt u de ERA Multi-Expertise, dankzij de omvang van het ERA netwerk en onze ervaring van meer dan 15 jaar in Brussel, voeren wij vergelijkende analyses van de markt uit. Dit betekent dat wij uw huis vergelijken met soortgelijke woningen die in uw buurt zijn verkocht. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?

Demande d'estimation par formulaire pour Uccle Ixelles Woluwe Forest Bruxelles Saint-Gilles
Demande d'estimation en ligne pour Uccle Ixelles Woluwe Forest Bruxelles Saint-Gilles

Een gratis schatting van uw huis of appartement door een makelaar zonder afspraak?

U wilt uw eigendom verkopen of verhuren? Of wil je gewoon de waarde weten? ERA Châtelain biedt u een reële schatting van uw eigendom. Vul het formulier in door op de onderstaande link te klikken om ons de criteria die overeenstemmen met uw eigendom mee te delen. Wij sturen u binnen 24 uur een online prijsopgave.