Wat doen we voor U?

Onze bedrijfsvideo:

Kennis en passie

Wat kunnen we doen voor u?

Vastgoed verkopen is dikwijls ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal, is jouw woonst verkopen niet altijd even evident. We helpen je op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier om jouw eigendom te verkopen en zetten ons elke dag 100% in om u de best mogelijke service aan te bieden. Uiteraard bieden we deze zelfde service aan projectontwikkelaars.

We staan je graag met raad en daad bij gedurende de verkoop/aankoop of verhuur/huur van uw eigendom, echter doen we nog veel meer dan dat. De verkoop van een pand of een grond houdt dikwijls meer werk in dan u op het eerste moment zou vermoeden. Neem hier een kijkje wat we allemaal voor u kunnen betekenen. We delen vooral graag onze kennis en bovenal passie met u, waardoor we je met plezier begeleiden bij onderstaande zaken.

- Zo vlot en efficiënt mogelijke verkoop aan een correct gezette prijs van
  ◆ woningen  appartementen  gronden ◆ handelspanden / kantoren 
  
 garages  opbrengsteigendommen ◆ nieuwbouwprojecten 

  We voeren accurate en gefundeerde waardebepalingen / schattingen uit van jouw pand of grond.

  We zorgen ook voor een uitgebreide administratie. Naast geïnteresseerden een eerste aanspreekpunt te bieden, vragen we de wettelijk vereiste attesten op en pluizen uw dossier inhoudelijk zo goed als mogelijk uit. We staan dan ook in contact met de gekozen notariaten. Wanneer een potentiële koper geïnteresseerd is, geven onze makelaars een individuele rondleiding. We houden onze verkoper graag op de hoogte via onze verkoopverslagen en evaluaties van bezoeken. Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop bij een akkoord. 

  Service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons.

   -  We helpen eveneens graag bij:

   • het verkavelen van jouw eigendom
   • staan je graag bij bij de verkoop en/of ontwikkeling van vastgoedprojecten
   • adviseren je bij alles wat met vastgoed te maken heeft

   Ons team staat dus zowel kopers als verkopers met de glimlach te woord. De commerciële medewerkers zijn ook buiten de kantooruren bereikbaar uiteraard en dan nog druk bezig met allerhande afspraken. Wij begeleiden je bij de aankoop en/of verkoop van uw eigendom in en rond Lommel & Mol. We kregen in 2018 een klantentevredenheidscore van 9,4 op 10 en hopen je even tevreden te kunnen maken.

   - Marketing-mix / publiciteit:

   Om panden zo snel als mogelijk te verkopen en ons aanbod zo duidelijk mogelijk weer te geven aan de potentiële kopers, maken wij uitgebreid publiciteit voor uw eigendom. Je kan uw pand of grond terugvinden in tenminste 1 van onze etalages, online, in de geschreven pers, via onze buurtmailing (magics), via onze folders of luxebrochures ... We hangen het geschikte bord of plaatsen de ERA-tuinpaal aan uw eigendom, zodat dit opvalt in het straatbeeld.

   Als extra bovenop al onze reclametools, organiseren wij in uw pand een ERA Open Huizen Dag. Al onze woonsten staan dan 3 keer per jaar een urenhalf open voor bezoekers.

   Hiernaast biedt het ERA netwerk u ook heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat u ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren, ook het Europese en wereldwijde netwerk brengt ons de nodige inzichten bij.

   Spring gerust eens binnen bij één van onze kantoren of maak een afspraak telefonisch via 011 550 440 of per mail via carltournier@era.be.

   Tot snel! 

   Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.