ERA Carl Tournier goes Pelt!

Op 1 oktober heeft ERA Carl Tournier het vastgoedkantoor ERA Wyers in Pelt overgenomen.

Cynthia en Bart van ERA Wyers: “Sinds begin 2019 heeft ERA Belgium met Johan Krijgsman een nieuwe CEO. ERA was al de grootste residentiële vastgoedgroep van Vlaanderen, maar de nieuwe topman wil het netwerk naar een nóg hoger niveau tillen. Hij werkt aan een ambitieusplan waarin groei centraal staat.

Hij wil zowel het aantal ERA-kantoren de hoogte in, maar ook de bestaande kantoren krijgen een stevige impuls om zelf verder te groeien.

Wijzelf waren eerder aan de omgekeerde beweging bezig: na 15 jaar ERA Wyers en 20 jaar in het vak vonden wij het stilaan tijd om het iets rustiger aan te gaan doen. We wisten dat onze ERA-collega Carl Tournier in Lommel met een jonge, steeds verder groeiende ploeg wél een mooi groeiverhaal aan het schrijven was. Carl was dan ook bijna vanzelfsprekend de juiste man om ons vastgoedkantoor aan over te laten.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om ERA Wyers naadloos te laten overgaan naar ERA Carl Tournier. Gedurende die periode zijn wij meer dan ooit overtuigd geraakt dat we met Carl en Mathias de juiste mensen gevonden heb om onze zaak in de juiste handen over te dragen.

Wij willen al onze klanten bedanken voor hun jarenlange vertrouwen in ons kantoor. Dat zal de komende weken natuurlijk van naam veranderen, maar de vertrouwde locatie op de Leopoldlaan blijft behouden en ook onze office manager Sylvia blijft trouw op post.

Wij wensen Carl, Mathias en het hele team veel succes!”

Carl & Mathias: “Eerst en vooral willen we Cynthia en Bart bedanken voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en deze unieke kans om door te groeien in de regio Noord-Limburg.

In 1999 zijn we met ons kantoor in Lommel-Centrum gestart. Al snel bleek dit een schot in de roos te zijn en werden we door ERA in 2003 benaderd om lid te worden van hun sterk internationaal netwerk, waardoor we het eerste ERA kantoor in Noord-Limburg werden. In juni 2017 hebben we een tweede kantoor geopend in het centrum van Mol om ook de Antwerpse markt aan te spreken.

Ons sterk groeiend team met een gezonde mix van ervaring en jonge ambitieuze krachten wil het werk van Cynthia en Bart in Pelt en omgeving op dezelfde manier en met dezelfde vertrouwde service verder zetten.

Ervaring, deskundigheid en betrokkenheid zijn de kernwaarden, die we met ons kantoor willen uitdragen en waarmee we U willen bijstaan in uw vastgoedtransacties.”

Vastgoed verkopen in Pelt