Zorgeloos verhuren

Hoe kan ik met een gerust hart mijn woning, appartement of handelspand verhuren?

Je wilt verhuren en tegelijk de risico's beperken? Dan zit je bij ERA Bossuyt goed.  

Hoe gaan wij tewerk?

Tijdens een kennismakingsgesprek geven wij je graag advies omtrent een mogelijke huurprijs conform vergelijkbare panden in de regio en de staat van het pand. Samen overlopen wij onze werkwijze van A tot Z. Wanneer je beslist om met ons samen te werken gaan we over tot het ondertekenen van de exclusieve verhuuropdracht. Daarna gaan wij van start.

  • plaatsen van een te huur bord
  • fotoreportage
  • online plaatsen op verschillende media, websites
  • bezoekaanvragen opvolgen en afspraken maken
  • gepersonaliseerde rondleidingen
  • na de rondleiding ontvangt u een kort verslag

Kandidaat-huurder

Wanneer een bezoeker aangeeft te willen huren nodigen wij hem/haar uit bij ons op kantoor om een inlichtingenfiche op te maken. Deze kandidaatstelling wordt dan aan u voorgelegd met tekst en uitleg. Of deze kandidaat huurder effectief mag huren, dat laten wij aan jou over.

Bij akkoord wordt het huurcontract door ons opgemaakt en wordt dit door alle partijen bij ons op kantoor ondertekent.  Na de ondertekening vragen wij nog de plaatsbeschrijving aan en handelen we alle administratie af zoals het registreren van het huurcontract met de plaatsbeschrijving.

Bij ondertekening van het huurcontract moet de huurder een betalingsbewijs meehebben van de eerste maand huur alsook de huurwaarborg (3 maanden) en een kopie van de brandverzekering. 

Uiteraard blijven wij gedurende de ganse huurtermijn jou verder bijstaan.


Huurwetgeving

De verhuurwetgeving is een gegeven dat constant wijzigt.  Mocht je nog vragen hebben hierbij mag je ons steeds contacteren. Wij staan je graag bij met raad en advies!

Welkom bij ERA Bossuyt

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Bossuyt