Wat kunnen we voor jou doen?

Verkopen met ERA Bossuyt

U verkoopt uw woning of bent op zoek naar een nieuwe thuis? Of beiden? Feit is dat het verkopen of kopen van een woning een belangrijke fase is in uw leven.

U maakt graag de beste keuze voor wat belangrijk is. Dit geldt ook voor de aan- of verkoop van uw vastgoed. Als u kiest om beroep te doen op een vastgoedmakelaar voor de verkoop van uw woning, dan wilt u uiteraard waar voor uw geld. U wilt iemand die uw belangen behartigt en die uw zorgen wegneemt. Iemand die ervoor zorgt dat het transactieproces van uw eigendom op een vlotte manier verloopt, zodat u zich kan concentreren op de andere belangrijke dingen in het leven.

Net dit is onze sterkte, want ERA Bossuyt doet al het mogelijke, soms wel het onmogelijke, om uw huis, appartement, handelspand, garage, grond, nieuwbouw- of opbrengstwoning te verkopen. We doen wat we beloven en dit krijgt u zwart op wit in onze ERA Service Verplichting!

 

  Zorgeloos verkopen met ERA Bossuyt - Immokantoor Waregem en Zulte

  Vragen over vastgoed?

  Bekijk onze webinars

  In onze ERA Service Verplichting beloven wij onder andere praktische vastgoedtips met u te delen. In ons eerste ERA Webinar geven Karine van ERA At Sea & Johan van ERA Becue u verschillende tips & tricks om uw huis alle kansen op de markt te geven!

  Welkom bij ERA Bossuyt

  Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
  U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
  Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

  Panden in de kijker van ERA Bossuyt