Vrijblijvende schatting

Wie van plan is zijn/haar woning te verkopen wenst als  verkoper de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen.  Dat dit geen natte vinger werk is, beseffen we bij ERA Bossuyt zeer goed. Bij een plaatsbezoek luistert de makelaar zeer graag naar jouw wensen en verwachtingen, maar wilt de vastgoedmakelaar tegelijk een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken

Vrijblijvende waardepaling van jouw huis,appartement, grond of handelspand

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

De Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag stellen de ERA vastgoedmakelaars in staat om een correcte waarde van jouw eigendom te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

Wist je dat... elk jaar wordt de ERA database gebruikt door de KULeuven om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren.  ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject.

Correcte schatting - marktanalyse-regio -prijsbepaling-verkoop-eigendom

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Er komt heel veel te kijken bij de verkoop van een eigendom. ERA Bossuyt helpt je hierbij, zo zorgen wij ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

Verkopen eigendom- ontzorging verkoper

PROFESSIONELE PRESENTATIE VAN JOUW EIGENDOM

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Als professioneel makelaar willen wij een wauw-gevoel creeëren bij de kandidaat-koper. Onze makelaars zetten dan ook alle ERA troeven in om de sterktes van jouw woning te accentueren. Vandaar werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag voorzien we vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met kartonnen modelsets. Wanneer de gelegenheid zich voordoet worden er dronebeelden gemaakt of een matterport van jouw eigendom.  

Naast professionele fotografie wordt er meer en meer gebruik gemaakt van een virtual tour , zo kunnen potentiële kopers jouw eigendom online bezichtigen.

Professionele weergave van jouw eigendom te koop

Wat klanten over ons vertellen

Een glimlach van een klant, daar doen wij het voor

Ontdek wat anderen over ons zeggen en waarom ERA Bossuyt een gemiddelde klanttevredenheid van 9.2/10 behaalt.

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA Bossuyt maakt deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België. Samen met de meer dan 100 ERA vastgoedkantoren hebben we duizenden ingeschreven kandidaat-kopers  die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

Hoeveel kandidaat kopers staan in de rij voor een woning, appartement, grond of handelszaak zoals die van jou?

ERA MARKETING : uniek in België

Wie kiest om te verkopen met ERA Bossuyt, kiest bewust voor een professionele en doordachte marketingcampagne voor zijn pand. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

Uitgebreide en unieke marketingcampagne, unieke pandpresentatie doen jouw eigendom vlot verkopen

Andere unieke ERA troeven

Nog niet overtuigt? Wil je als verkoper weten waar ERA Bossuyt het verschil maakt in vergelijking met een ander makelaar, vastgoedkantoor uit de regio?  

Wij sommen graag al onze unieke ERA troeven voor jou op. Via onderstaande knop kan je doen wij een om jou twijfels weg te nemen.

 

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA Bossuyt liggen de kaarten steeds op tafel. De immo makelaar die jouw vastgoed mag verkopen zal zijn uiterste best doen om een nieuwe eigenaar te vinden. Deze inspanningen kan je op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een gedetailleerd verkoopverslag van alle acties die we voor jou eigendom ondernomen hebben. 

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover, proficiat! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... Laat ons weten hoe je de samenwerking met ERA Bossuyt en de ERA makelaar ervaren hebt. Dan zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuisdozen!  Onze administratieve afdeling bezorgt je ook de nodige documenten voor een correcte afsluiting van alle meterstanden (water en electriciteit) en zorgen dat jou notaris alle door ons opgevraagde documenten in bezit heeft tegen akte. 

 

Waarom verkopen met ERA Bossuyt

Ontdek ERA Bossuyt, professionele vastgoedmakelaars die echt luisteren naar uw behoeften

Een huisappartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Bossuyt jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al uw vragen rond immo.  Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek het verschil van de unieke ERA aanpak.

Je kan bij immo ERA Bossuyt terecht voor

  • verkoop van woningen, gronden, appartementen en handelspanden
  • verhuur van woningen, appartementen en handelspanden
  • waardebepaling of schatting van je eigendom
  • stedenbouwkundige attesten en de opvraging van andere wettelijke attesten
  • verkavelingen
  • vastgoedprojecten
  • advies i.v.m het kopen, verkopen of investeren in vastgoed
  • advies i.v.m het verhuren of huren van een eigendom