Gratis schatting van uw eigendom

Wie van plan is zijn/haar woning te verkopen wenst als  verkoper de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen.  Dat het bepalen van de waarde van jouw eigendom geen natte vinger werk is, beseffen we bij ERA Bossuyt zeer goed. Tijdens een plaatsbezoek luistert de makelaar zeer graag naar jouw wensen en verwachtingen, maar wilt de vastgoedmakelaar tegelijk een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken. ERA Bossuyt zal een gedetailleerde en vrijblijvende waardebepaling voor verkoop maken en komt graag ter plaatse om deze te verduidelijken. 

 

 

Je huis verkopen met ERA Bossuyt

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Er komt heel veel te kijken bij de verkoop van een eigendom. ERA Bossuyt helpt je hierbij, zo zorgen wij ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint met een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld.  ERA Bossuyt zet ook een doeltreffende marketingcampagne op om jouw eigendom zoveel mogelijk in de kijker te zetten. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

 

 

Je woning snel verkopen met een vastgoedkantoor

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA Bossuyt maakt deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België. Samen met de meer dan 115 ERA vastgoedkantoren hebben we duizenden ingeschreven kandidaat-kopers  die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

 

Je huis verkopen via immokantoor ERA Bossuyt

PROFESSIONELE PRESENTATIE VAN JOUW EIGENDOM

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Als professioneel makelaar willen wij een wauw-gevoel creeëren bij de kandidaat-koper. Onze makelaars zetten dan ook alle ERA troeven in om de sterktes van jouw woning te accentueren. Wanneer de vastgoedmakelaar bij jou ter plaatse is om de schatting te bespreken, zal hij samen met jou deze sterktes overlopen. ERA Bossuyt werkt voor alle panden samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag voorzien we vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met kartonnen meubels. Wanneer de gelegenheid zich voordoet worden er dronebeelden gemaakt of voorzien wij een matterport of een virtual tour van jouw eigendom. Zo kunnen potentiële kopers jouw eigendom online bezichtigen.

 

Professionele weergave van jouw eigendom te koop

ERA MARKETING : uniek in België

Wie kiest om te verkopen met ERA Bossuyt, kiest bewust voor een professionele en doordachte marketingcampagne voor zijn pand. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt. Tijdens het kennismakingsgesprek en het moment waarop onze makelaar de schatting komt uitleggen, zal hij onze marketingtools uitgebreid gaan presenteren.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

Nieuwbouw woningen te koop aanbieden met vastgoedkantoor ERA Bossuyt Zulte - Waregem

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA Bossuyt liggen de kaarten steeds op tafel. De immo makelaar die jouw vastgoed mag verkopen, zal zijn uiterste best doen om een nieuwe eigenaar te vinden. Deze inspanningen kan je op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een gedetailleerd verkoopverslag van alle acties die we voor jou eigendom ondernomen hebben. 

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover, proficiat! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... Laat ons weten hoe je de samenwerking met ERA Bossuyt en de ERA makelaar ervaren hebt. Dan zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuisdozen!  Onze administratieve afdeling bezorgt je ook de nodige documenten voor een correcte afsluiting van alle meterstanden (water en electriciteit) en bezorgt jou de ERA Comfort Garantie van jouw eigendom. Alle opgevraagde documenten worden tegen akte aan jouw notaris doorgestuurd. . 

 

Huis verkocht met vastgoedkantoor ERA Bossuyt Waregem

Andere unieke ERA troeven

Nog niet overtuigt? Wil je als verkoper weten wat ERA Bossuyt in huis heeft dat een andere makelaar uit de regio niet biedt?   

Goede vraag! Via onderstaande knop doen wij een poging om je laatste twijfels weg te nemen. 

Je huis vlot verkocht met ERA Bossuyt Waregem - Zulte

Waarom verkopen met ERA Bossuyt

Ontdek ERA Bossuyt, professionele vastgoedmakelaars die echt luisteren naar uw behoeften

Een huisappartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Bossuyt jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al uw vragen rond immo.  Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking en waardebepaling en ontdek het verschil van de unieke ERA aanpak.

Huis, appartement, bouwgrond of handelspand verkopen?

ERA Bossuyt is een erkend vastgoedkantoor met enkel professionele makelaars die gespecialiseerd zijn in de verkoop van een woning, appartement, grond of handelspand binnen één regio. Wil jij weten wie actief is in de regio? Neem vrijblijvend contact met ons op 056/61.10.10.

ERA Bossuyt is gespecialiseerd in onderstaand werkgebied. 

8570 Anzegem, 8710 Wielsbeke, 8720 Oeselgem, 8790 Waregem, 8791 Beveren-Leie, 8792 Desselgem, 8793 Sint-Eloois-vijve, 9770 Kruishoutem, 9771 Nokere, 9790 Wortegem-Petegem, 9870 Zulte

Je kan bij ERA Bossuyt terecht voor

  • verkoop van woningen, gronden, appartementen en handelspanden
  • verhuur van woningen, appartementen en handelspanden
  • waardebepaling of schatting van je eigendom
  • stedenbouwkundige attesten en de opvraging van andere wettelijke attesten
  • verkavelingen
  • vastgoedprojecten
  • advies i.v.m het kopen, verkopen of investeren in vastgoed
  • advies i.v.m het verhuren of huren van een eigendom