Ken jij de waarde van je woning?

immo kantoor Waregem - gratis schatting huis

Wil jij je woning, appartement, grond of handelszaak verkopen en ben je benieuwd naar de actuele waarde van je eigendom? 

Als verkoper wens je de beste prijs uit de verkoop van je eigendom te halen.  Dat het bepalen van de waarde van jouw eigendom geen natte vinger werk is, beseffen we bij ERA Bossuyt zeer goed. Tijdens een plaatsbezoek luistert de makelaar zeer graag naar jouw wensen en verwachtingen, maar wilt de vastgoedmakelaar tegelijk een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken. ERA Bossuyt zal een gedetailleerde en vrijblijvende waardebepaling voor verkoop maken en komt graag ter plaatse om deze te verduidelijken.

 

 

 

 

30 jaar ervaring in het vastgoed

ERA Bossuyt heeft 30 jaar ervaring in het vastgoed en staat klaar voor een professionele en persoonlijke begeleiding.

Als immo kantoor bezorgen wij jou een realistische schatting van jouw eigendom en een marktconforme vraagprijs.  

ERA ontwikkelde een Vergelijkende Marktanalyse en het ERA Schattingsverslag waardoor vastgoedkantoor ERA Bossuyt in staat is om de meest correcte en actuele waarde te bepalen en kunnen wij ons toe leggen op de troeven van uw eigendom. Hierdoor slagen we in een vlotte verkoop aan de best mogelijke prijs. 

Verkoop-huis-ERA Bossuyt
immo Bossuyt Waregem - Zulte - ontzorging bij verkoop huis

Totale ontzorging

Er komt heel veel te kijken bij de verkoop van een eigendom. ERA Bossuyt helpt je hierbij, zo zorgen wij ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint met een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld.  ERA Bossuyt zet ook een doeltreffende marketingcampagne op om jouw eigendom zoveel mogelijk in de kijker te zetten. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

hoeveel kandidaat-kopers wachten op jouw eigendom te koop?

RA Bossuyt maakt deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België. Samen met de meer dan 115 ERA vastgoedkantoren hebben we duizenden ingeschreven kandidaat-kopers  die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

Kandidaat kopers - huis te koop - ERA Waregem - Zulte
Vastgoedfotografie-presentatie- verkopen huis-waregem-zulte-wielsbeke-anzegem

Professionele presentatie je woning, appartement... te koop

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Als professioneel makelaar willen wij een wauw-gevoel creeëren bij de kandidaat-koper. Onze makelaars zetten dan ook alle ERA troeven in om de sterktes van jouw woning te accentueren. Wanneer de vastgoedmakelaar bij jou ter plaatse is om de schatting te bespreken, zal hij samen met jou deze sterktes overlopen. ERA Bossuyt werkt voor alle panden samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag voorzien we vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met kartonnen meubels. Wanneer de gelegenheid zich voordoet worden er dronebeelden gemaakt of voorzien wij een matterport of een virtual tour van jouw eigendom. Zo kunnen potentiële kopers jouw eigendom online bezichtigen.

De ERA Open Huizen Dag

De succesformule binnen het ERA vastgoed netwerk is de ERA Open Huizen Dag die 4 keer per jaar georganiseerd wordt. Het geheim van dit succes? Potentiële kopers die meerdere woningen kunnen komen bezichtigen op één dag zonder afspraak. En jij, als verkoper die kan genieten van de doeltreffende marketingcampagne rond de ERA Open Huizen Dag en misschien ook zijn eigendom op één dag kan verkopen. 

 

ERA Bossuyt verkoopt je woning tijdens de ERA Open Huizen Dag
huis verkopen bij overlijden - we gaan scheiden - huis verkopen

Gratis dekking bij de aan- en verkoop van een eigendom

Enkel een ERA makelaar kan je een gratis ERA Comfort Garantie aanbieden.  Een gratis garantie aangeboden aan zowel koper als verkoper van een eigendom met een ERA vastgoedkantoor.

Deze gaat in bij het ondertekenen van de compromis tot maximum 12 maand na ondertekenen van de akte bij de notaris.

 

andere unieke ERA troeven

Nog niet overtuigt? Wil je als verkoper weten wat ERA Bossuyt in huis heeft dat een andere makelaar uit de regio niet biedt?   

Goede vraag! Via onderstaande knop doen wij een poging om je laatste twijfels weg te nemen. 

kosten notaris - opvragen documenten verkoop huis
Immo kantoor Waregem - huis verkopen -gratis schatting

sociale media, google en immo website

Immo ERA Bossuyt behoort met zijn immokantoren in Zulte en Waregem tot de top 25 van de beste ERA kantoren in België. En ook ERA België viel in de prijzen voor de uitgebreide en opvallende marketing die zij hanteren om jouw huis of appartement te koop te doen opvallen.  Immo ERA Bossuyt heeft een digitaal marketingplan die wij zodanig inzetten dat wij de juiste koper vinden voor uw eigendom te koop.

  1. 40% van onze panden wordt echter verkocht via ERA.BE, onze eigen site die met 500.000 surfers per maand de 4e grootste vastgoedsite van België is!
  2. Naast de ERA.BE website, die trouwens het 4de grootste vastgoedplatform is, adverteren wij ons aanbod ook op Immoweb, Immovlan, Zimmo, Luxevastgoed en Investr.
  3. Traffiek naar onze site verzekeren wij ondermeer door deelname aan de grootste (door ERA georganiseerde) Google IMMO campagne van België.
  4. Daarnaast hebben we ook een trouwe fanbase op Sociale Media en voeren we tal van campagnes via deze kanalen.

Met immo ERA Bossuyt valt jouw woning op!

Wie kiest om te verkopen met ERA Bossuyt, kiest bewust voor een professionele en doordachte marketingcampagne voor zijn pand. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt. Tijdens het kennismakingsgesprek en het moment waarop onze makelaar de schatting komt uitleggen, zal hij onze marketingtools uitgebreid gaan presenteren.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

ouderlijke thuis verkopen - huis verkopen bij scheiding - gratis schatting