Jouw woning laten deelnemen aan deze succesformule

Unieke ERA Open Huizen Dag - voor koper en verkoper

Vier keer per jaar organiseert ERA de nationale ERA Open Huizen Dag.  

De ERA Open Huizen Dag zorgt ervoor dat nog meer kandidaat-kopers jouw woning te koop komen bezichtigen. Omdat er die dag uitzonderlijk geen afspraak gemaakt moet worden. Laten kijken doet verkopen! En de ERA Open Huizen Dag is de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen. Deelnemende panden worden in aanloop van die ERA Open Huizen Dag extra in de kijker geplaatst   In het straatbeeld zal dit opvallen door de mooie ERA tuinpalen of de specifieke Open Huizen Dag borden.   Wist je trouwens dat 1 op 3 deelnemende panden verkocht wordt tijdens de ERA Open Huizen Dag?

Jouw woning laten deelnemen aan de volgende ERA Open Huizen Dag en ook genieten van dit succes, schrijf je hier in 

 

 

ERA Open Huizen Dag - kopers-verkopers-

Het voordeel voor de kandidaat-koper

Wie op zoek is naar een nieuwe (t)huis weet hoe tijdsrovend al die bezoeken kunnen zijn.  Tijdens de ERA Open Huizen Dagen kan je de woningen die je interesseren op één en dezelfde dag bezoeken. ERA Bossuyt heeft hiervoor een handige planner beschikbaar. Wie deze graag zou ontvangen kan dit hier aanvragen. 

Een ondersteunende en tot in de puntjes georganiseerde reclamecampagne

Dankzij het ERA netwerk kunnen wij alles op alles inzetten om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het begin van dit resultaat.

Naast de standaard publiciteiten wordt jouw woning mee opgenomen in de opvallende reclamecampagnes rond de ERA Open Huizen. Dag.  Zo spenderen wij heel wat budget aan nationale radiospots, pers, sociale media - en websiteberichten. Dit wordt ook nog aangevuld met regionele mailings en folders. ERA Bossuyt zet alles in om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

 

Reclamecampagne - ERA Open Huizen Dag