Jouw eigendom zorgeloos en met gegarandeerd rendement verhuren

Je overweegt te investeren in vastgoed en wil meer weten over het verhuren met rendement van een eigendom?

Wie geen zin heeft in de zorgen en de rompslomp die een verhuur met zich meebrengt kan rekenen op de service van vastgoedkantoor ERA Bossuyt. Wij vragen huurders om informatie zodat je duidelijk weet wie jouw huurder is. Ook de bezoeken worden door de makelaar zorgvuldig geregeld. Alle nodige documenten zoals huurwaarborg, plaatsbeschrijving en huurovereenkomst wordt door onze verhuurdienst opgemaakt. 

Investeren-vastgoed-woning verkopen-rendement

Je wilt verhuren en tegelijk de risico's beperken? Dan zit je bij ERA Bossuyt goed.  

Tijdens een kennismakingsgesprek geven wij je graag advies omtrent een mogelijke huurprijs conform vergelijkbare panden in de regio en de staat van het pand. Samen overlopen wij onze werkwijze van A tot Z. Wanneer je beslist om met ons samen te werken gaan we over tot het ondertekenen van de exclusieve verhuuropdracht. Daarna gaan wij van start.

  • plaatsen van een te huur bord
  • fotoreportage
  • online plaatsen op verschillende media, websites
  • bezoekaanvragen opvolgen en afspraken maken
  • gepersonaliseerde rondleidingen
  • na de rondleiding ontvangt u een kort verslag
  • doordachte marketing
huurwaarborg - huurcontract- verhuren-investeren-woning

Advies en begeleiding bij bezoeken

Wanneer een bezoeker aangeeft te willen huren nodigen wij hem/haar uit bij ons op kantoor om een inlichtingenfiche op te maken. Deze kandidaatstelling wordt dan aan u voorgelegd met tekst en uitleg. Of deze kandidaat huurder effectief mag huren, dat laten wij aan jou over.

Bij akkoord wordt het huurcontract door ons opgemaakt en wordt dit door alle partijen bij ons op kantoor ondertekend.  Na de ondertekening vragen wij nog de plaatsbeschrijving aan en handelen we alle administratie af zoals het registreren van het huurcontract met de plaatsbeschrijving.

Bij ondertekening van het huurcontract moet de huurder een betalingsbewijs meehebben van de eerste maand huur alsook de huurwaarborg (3 maanden) en een kopie van de brandverzekering. 

Uiteraard blijven wij gedurende de ganse huurtermijn jou verder bijstaan.

 

 

 

verhuurd-verkocht-woning-appartement

Wil je weten welk rendement jouw vastgoed heeft en hoe onze verhuurafdeling werkt?

Vul jouw gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op. 

 

 

De verhuur van een eigendom brengt veel met zich mee, een vastgoedmakelaar werkt vaak met gevoelige informatie. Eigenaars willen weten wie hun woning of appartement zal huren en kandidaat-huurders hebben soms het idee dat ze geen kans krijgen om te huren.

ERA Bossuyt respecteert als vastgoedkantoor, immokantoor tijdens de selectie van de kandidaat-huurder de geldende discriminiatiewetgeving

Meer info over deze regelgeving bij verhuur.