ERA Bossuyt is lid van Immoscoop

ERA Bossuyt is lid van Immoscoop - Immoplatform voor vastgoedmakelaars

Immoscoop.be: vastgoedportaal voor vastgoedmakelaars

Het idee voor een nieuw vastgoedportaal ontstond vanuit gedeelde ergernissen van vele vastgoedmakelaars. De druppel die de emmer deed overlopen zijn de constant stijgende tarieven van de marktleiders. En het overaanbod van portalen waarbij de essentie voor klanten verloren gaat. Bovendien hebben makelaars en consumenten vaker last van ‘scrapers’ die ongevraagd data kopiëren en publiceren; met kwaliteitsverlies en ontevreden klanten tot gevolg. Om dit tegen te gaan werd IMMOSCOOP in het leven geroepen. De website werd ontwikkeld om jou op een overzichtelijke wijze het meest recente aanbod uit vastgoedland te tonen. Als je online op zoek bent naar een huis, appartement, nieuwbouwproject of bouwgrond die nieuw op de markt komt, zit je bij Immoscoop goed.

De immosite maakt er bovendien een erezaak van dat jouw gegevens als surfer niet worden doorgegeven aan de anderen. Een unicum in de huidige wildgroei van data-verhandeling!


Wist je dat de vastgoedmakelaars uit het Waasland voortaan hun aanbod alleen nog via maar Immoscoop.be en hun eigen website aanbieden? ERA Bossuyt is trots lid van Immoscoop en hoopt dat dit initiatief ook in West-Vlaanderen snel kan groeien.