Assistentiewoningen PUR SANG

In samenwerking met Senior Homes ontwikkelt Pur Sang 93 erkende assistentiewoningen in een luxueus kader in het centrum van Waregem. De assistentiewoningen zijn ideaal voor 65-plussers die ervoor kiezen om zelfstandig te wonen en gebruik willen maken van het 24/7 dienstenpakket. Er is aandacht voor modern design, afwerking van uitzonderlijk hoge kwaliteit en een groene parkomgeving. Residentie PUR SANG is een zekerheid naar de toekomst toe en is meteen ook een top investering als belegger. Vanaf januari 2020 wordt er gestart met de bouwwerken.

Nog tot eind januari 2020 geniet u van een lanceringskorting. 

Assistentiewoningen te koop in centrum Waregem - ERA Bossuyt

Residentie Pur Sang: assistentiewoningen te koop in centrum Waregem


In Residentie PUR SANG worden ruime en lichtrijke erkende assistentiewoningen ontwikkeld. Elk appartement beschikt over een leefruimte, keuken, badkamer, berging en terras.U hebt de keuze uit assistentiewoningen met 1, 2 of 3 slaapkamers, voorzien van alle comfort. Bovendien zijn de appartementen volledig rolstoelleefbaar gemaakt met oppervlaktes vanaf 74m². Pur Sang is zeer toegankelijk met parkeerplaatsen, restaurant, wellness & fitness, kinéruimte, wassalon, kapsalon en schoonheidssalon, ...

Zelfstandig en onafhankelijk met de juiste omkadering

Residentie PUR SANG biedt een dienstenpakket aan met respect voor uw privacy. Er is onder andere 24/7 medische permanentie en crisisassistentie, een woonassistent, boodschappendienst, animatie en evenementen, ophaling van afval, wassalon, ... Het pakket kan aangepast worden aan uw behoeften. 

Leefruimte Residentie Pur Sang - Assistentiewoningen centrum Waregem

Overtuigd om een of meerdere assistentiewoningen te kopen in Pur Sang? Dan geniet u van: 

  • aankoop in volle eigendom

  • slechts 12% btw (i.p.v. 21%)
  • vrijstelling van onroerende voorheffing en grondlasten
  • belegging op lange termijn
  • mooi rendement
  • trouw huurderspubliek

Bovendien kunt u beroep doen op de jarenlange ervaring van Senoir Homes die al verschillende gelijkaardige residenties ontwikkelde in de regio.


Bekijk meer foto's, beschrijving en details. Reserveer je appartement tijdig door je vandaag nog op de wachtlijst te plaatsen of contact op te nemen met Emile op het nummer 056 61 10 10 of emile@immobossuyt.be.

Badkamer Residentie Pur Sang - Assistentiewoningen centrum Waregem
Keuken Residentie Pur Sang - Assistentiewoningen centrum Waregem

Welkom bij ERA Bossuyt

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Bossuyt