Waarom Era Becue?

Kwaliteit is onze prioriteit


ERA Becue streeft naar een optimale kwalitatieve dienstverlening voor al zijn klanten. Al meer dan 30 jaar staat het motto ‘Kwaliteit is onze prioriteit’ bovenaan. Hierbij spelen zowel onze kopers als verkopers de hoofdrol. Doorheen het volledige koopproces staan wij klaar met advies en begeleiden wij de kopers en verkopers tot aan het moment dat ze bij de notaris de akte ondertekenen. Door een optimale begeleiding en goede communicatie kan onze klant, de verkoper, rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat!

Era Becue zorgt voor optimale verkoopbaarheid


Bij de te koop stelling van een eigendom geven wij advies om uw vastgoed zo snel mogelijk verkocht te krijgen. Iedere eigendom is uniek en verdient een eigen marketingplan, volgens de noden van de eigendom. Hierbij bieden wij een steeds evoluerende dienstverlening met nieuwe marketingtools aan, waarbij we inspelen op de laatste nieuwe trends.

We zorgen steeds voor een verzorgde weergave van uw woning op alle immo sites. Voor de grotere huizen werken we samen met professionele fotografen en maken we drone opnames, zodat de woning ook vanuit de lucht gezien wordt. Naast het publiceren op de immo sites en onze eigen website, posten we vaak huizen op onze Facebook pagina en publiceren we deze in de magazine en weekbladen. Om een boost te geven aan een verkoop kunnen we een opendeurdag organiseren, waarbij uw woning in de spotlights gezet wordt dankzij publiciteit in de geprinte media, op de websites, op Facebook, via een bus aan bus bedeling,... 

Naast de klassieke verkoop met een vaste vraagprijs, werken we voor exclusieve huizen vaak met een lanceermoment. Bij dit soort verkopen wordt met een 'vanafprijs' gewerkt en kunnen de geïnteresseerden pas op de dag van het lanceermoment de woning bezichtigen. Indien ze een bod willen doen, kan dit onder gesloten omslag. Natuurlijk gaat dit gepaard met een grootschalige marketing campagne. 

Era Becue Kantoor Kortrijk

ERA Becue viel 9 keer in de prijzen op de ERA Awards 2016!


Elk jaar deelt ERA Belgium Awards uit aan de beste kantoren van België, de beste verkopers, de teamplayer en zo voort. Dit jaar mogen we maar liefst 9 (!) ERA Awards op onze kast zetten! Al onze makelaars zitten in de top 25 beste verkopers van België en als kers op de taart mogen we met trots zeggen dat Andres Denutte uitgeroepen is als nummer 1 verkoper van België. 

Hierbij zetten we eens alle Awards op een rijtje; 

- Top 10 - Gold member 2017 - 3e plaats 
- Team Player 2016: Johan Becue
- Meeste Zoekopdrachten 2016: Kristof Slabinck 
- Nummer 1 Agent van België: Andres Denutte
- Top 25 Agenten van België: ‘Club Excellence’ 

  •     Julie Becue
  •     Jolien Missiaen
  •     Thomas Gaeremynck
  •     Norman Velghe
  •     Andres Denutte (de nr. 1)

Ben je ook benieuwd naar de reacties van de winnaars? Lees dan hier het ganse artikel: 

ERA Awards, ERA Becue, Immo Becue, grote winnaar

De medewerkers van ERA Becue


Onze medewerkers scholen zich constant bij en streven een maximaal professionalisme na!
Met trots kunnen wij u meedelen dat alle 5 onze zelfstandige makelaars dit jaar een plaats wisten in te vullen in de ‘ERA top 25 beste verkopers’
Door een optimale begeleiding en goede communicatie met onze klanten, kan u rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat! Bekijk ons team.

Wil je deel uit maken van dit dynamische team? Ga naar onze vacaturepagina en bekijk onze openstaande functies.

team ERA Becue makelaar Kortrijk en Zwevegem

Het ERA-Netwerk


Het ERA netwerk biedt onze klanten heel wat voordelen. Dit netwerk werkt optimaal wanneer de verschillende kantoren ook als teamplayers naar buiten kunnen komen, elkaar adviseren en versterken. Dit jaar werden we opnieuw verkozen tot ‘teamplayer van het jaar’. Een erkenning die ons veel voldoening geeft en onze inzet voor het ERA netwerk bevestigt.

Met een nationale organisatie achter ons, staan we veel sterker dan een lokale makelaar. Als ERA makelaars onder elkaar zijn we er om elkaar te helpen, steunen en adviseren waar en wanneer nodig. De ERA groep heeft doorheen de jaren bewezen dat het een groep is van betrouwbare makelaars.

Ontdek de ERA-troeven!

Johan Becue is Teamplayer van 2016 - immokantoor ERA Becue
Het ERA-netwerk - immokantoor ERA Becue

Klanten aan het woord


Wil je ook graag de mening kennen van mensen die al met ons samen gewerkt hebben? Lees dan hier de vele getuigenissen. 

Na het tekenen van de compromis wordt er gevraagd of de kopers en verkopers een woordje willen schrijven over onze samenwerking. Dit resulteert in een hele reeks testimonials die we wekelijks updaten. 

Vele van deze getuigenissen worden ook op onze Facebookpagina gepost. Wens je up to date te blijven? Dan kan je onze pagina liken! 

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue