Waarom Era Becue?

Kwaliteit is onze prioriteit

ERA Becue streeft naar een optimale kwalitatieve dienstverlening voor al zijn klanten. In 2016 staat het motto ‘Kwaliteit is onze prioriteit’ bovenaan. Hierbij spelen zowel onze kopers als verkopers de hoofdrol. Doorheen het volledige koopproces staan wij klaar met advies en begeleiden wij de kopers en verkopers tot aan het moment dat ze bij de notaris de akte ondertekenen. Door een optimale begeleiding en goede communicatie kan onze klant, de verkoper, rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat!

Era Becue zorgt voor optimale verkoopbaarheid

Bij de te koopstelling van een eigendom geven wij advies om uw vastgoed zo snel mogelijk verkocht te krijgen. Iedere eigendom is uniek en verdient een eigen marketingplan, volgens de noden van de eigendom. Hierbij bieden wij een steeds evoluerende dienstverlening met nieuwe marketingtools aan, waarbij we inspelen op de laatste nieuwe trends. 

 

Era Becue Kantoor Kortrijk

 

De medewerkers van Era Becue

Onze medewerkers scholen zich constant bij en streven een maximaal professionalisme na!
Met trots kunnen wij u meedelen dat 4 van onze 7 zelfstandige medewerkers dit jaar een plaats wisten in te vullen in de ‘ERA top 20 beste verkopers’
Door een optimale begeleiding en goede communicatie met onze klanten, kan u rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat! Bekijk ons team.

Wil je deel uit maken van dit dynamische team? Ga naar onze vacaturepagina en bekijk onze openstaande posities.

 

team ERA Becue makelaar Kortrijk en Zwevegem

 

Het Era Netwerk

Het ERA netwerk biedt onze klanten heel wat voordelen. Dit netwerk werkt optimaal wanneer de verschillende kantoren ook als teamplayers naar buiten kunnen komen, elkaar adviseren en versterken. Dit jaar werden we opnieuw verkozen tot ‘teamplayer van het jaar’. Een erkenning die ons veel voldoening geeft en onze inzet voor het ERA netwerk bevestigt.

 

Team player van het jaar 2015 -  Johan Becue
ERA collega's West-Vlaanderen

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue