Waarom ERA Becue?

Als West-Vlaams Immokantoor in Zwevegem en Kortrijk streven wij al meer dan 30 jaar naar de hoogste kwaliteit voor al onze klanten. Doorheen het volledige (ver)koopproces staan wij klaar met advies en begeleiden wij jou tot aan het moment dat je bij de notaris de akte ondertekent.

Onze manier van werken:

Ons te koop aanbod van:

Ons te huur aanbod van:

ERA Becue staat voor u klaar - Immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Onze medewerkers maken het verschil


Door een optimale begeleiding en goede communicatie met onze klanten kan je rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! Bovendien scholen wij ons voortdurend bij en streven we naar maximale professionaliteit.

Naast onze vakkundige werkwijze beschikken wij ook over een gepassioneerd team. Dat bewijzen onze 7 ERA Awards! Vier van onze zelfstandige makelaars kregen dit jaar een plaats in de top 25 van beste verkopers in het ERA Netwerk ... Een prestatie om trots op te zijn. Bekijk zeker ook wat onze klanten te vertellen hebben over ERA Becue.

Wil je deel uit maken van ons dynamische team? Op onze vacaturepagina kan je onze openstaande functies bekijken.

Medewerkers ERA Becue Immokantoor Zwevegem en Kortrijk

Het ERA-Netwerk: samen sterker dan alleen


Met een nationale organisatie als ERA achter ons staan we als kantoor veel sterker dan een lokale makelaar. Het ERA netwerk heeft doorheen de jaren bewezen dat het een groep is van betrouwbare makelaars en daardoor kunnen wij onze klanten heel wat voordelen bieden. Dit netwerk werkt optimaal, omdat de verschillende kantoren als teamplayers naar buiten komen, elkaar adviseren en versterken. Weetje: binnen het ERA netwerk is Johan al jaren op rij Team Player van het jaar!

Benieuwd waar ERA precies het verschil maakt? Ontdek hieronder onze unieke ERA-troeven:

1. Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie 

In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman ter plaatse om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 1 jaar na het ondertekenen van de akte. 

De ERA Comfort garantie is een unieke service voor kopers en verkopers van vastgoed. Dit is een primeur in België, want ERA is de eerste en de enige die u dergelijke garantie kan bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat u zorgeloos uw woning kan kopen of verkopen! 

Verkoop je woning met de ERA Comfort Garantie van ERA Becue

2. Ontdek wie interesse heeft in uw woning via onze ERA Koperwachtzaal

Voor de kopers die het willen, maken wij een zoekopdracht aan. Dit houdt in dat we ingeven of ze een appartement of huis zoeken, hoeveel slaapkamers, in welke prijsklasse, in welke regio, ... Wanneer we een nieuw pand in ons aanbod binnen krijgen dat aan hun eisen voldoet, krijgen zij als eerste een mail met het nieuwe pand. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn vooraleer de woning op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we momenteel ongeveer 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal.

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers dus aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u? 

3. Succes verzekerd met ERA Open Huizen Dag

ERA Becue doet altijd mee met de ERA Open Huizen Dag die 3 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn!

ERA Open Huizen Dag van ERA Becue

4. Een realistisch beeld van uw woning met de Virtual Tour

Dankzij de Virtual Tour krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Dit houdt in dat ze een virtuele rondleiding krijgen in uw woning of appartement. Via panoramische filmpjes krijgen ze een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers. Je stapt met andere woorden binnen in een virtuele wereld, die echt en zeer overtuigend overkomt. Dankzij deze rondleidingen zorgen we ervoor dat enkel de zeer geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit zorgt ervoor dat we enkel kwaliteitsvolle bezoeken doen en u, als verkoper, minder tijd hoeft vrij te maken om de mensen te verwelkomen.

De extra's van ERA Becue

De ERA-tuinpaal

Onze tuinpaal heeft u ongetwijfeld al gezien. Zo hangen of staan er wereldwijd 100 000 ERA-tuinpalen en -borden die woningen zoals de uwe extra in het oog laten springen.

De ERA-magic mailing

Buren maken graag reclame voor onroerend goed in een wijk waar ze graag wonen. Net daarom sturen we een mailing uit om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken.

Onze ERA-verhuisdozen en -wagen

ERA Becue is er ook NA het tekenen van de compromis. We hebben een verhuiswagen die u gratis kunt gebruiken, om zo efficiënt mogelijk de verhuis te kunnen regelen. U kunt deze reserveren op 056 75 57 47.

De extra's van ERA Becue

Contact

Wenst u nog meer informatie of een afspraak met de verantwoordelijke makelaar voor de verkoop van uw eigendom? Klik hier om een email te sturen en we contacteren u zo spoedig mogelijk. 

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue