Onze verhuurdienst

 
Bij het verhuren van een huis of appartement komt het één en ander kijken. Er zijn ondertussen al heel wat wetten en regels. Anne en Arthur zetten de belangrijkste veranderingen van 2020 even op een rijtje. Bekijk hier aan welke normen een huurwoning moet voldoen.  

 

Je huis of appartement verhuren met ERA Becue in 8500 Kortrijk en 8550 Zwevegem

Onze Verhuurprocedure

  • STARTSCHOT! Wij organiseren een kennismakingsgesprek met advies omtrent de mogelijke huurprijs en de staat van uw eigendom. Samen overlopen wij de werkwijze van a tot z en ondertekenen onze exclusieve verhuuropdracht.
  • Wij hangen een "te huur"-bord en maken een fotoreportage. We plaatsen de woning online op verschillende websites en social media.
  • Voorafgaand aan een bezoek vult elke kandidaat-huurder een inlichtingenfiche in zodat hun woonwensen getoetst worden aan jouw woning. Daarna organiseren wij een persoonlijke rondleiding. U ontvangt elke keer een kort verslag van het bezoek.

 

huis verhuren in kortrijk
  • Als de kandidaat wenst te huren, wordt een huurbelofte opgemaakt. Deze kandidaatstelling wordt aan u voorgelegd met tekst en uitleg. De verhuurder beslist zelf wie de nieuwe huurder wordt.
  • Het huurcontract wordt door ons opgemaakt en ondertekend door alle partijen op kantoor. Verder vragen wij ook de plaatsbeschrijving aan.
  • Bij de ondertekening van het contract dient de huurder een betalingsbewijs voor te leggen van de eerste maand huur en de waarborg (3 maanden) alsook een kopie van de brandverzekering.
  • Wij verzorgen de bijhorende administratie : registreren van het huurcontract met plaatsbeschrijving en invullen van energie-overnamedocumenten. 
  • Als immokantoor blijven we uw vaste advieslijn doorheen de looptijd van de verhuring.
Huis of appartement verhuren in Kuurne 8520 met ERA Becue

 

STANDAARDTARIEF *

1 maand huur (excl. BTW) met een minimum van € 750 (excl. BTW)

Kocht u de eigendom via ons? 

Dan geven we u graag een korting van 15% voor de eerste verhuring.

(*) zie voorwaarden verhuuropdracht

De verhuur dienst van ERA Becue is actief in volgende regio's : 
 
8500 Kortrijk
8550 Zwevegem
8530 Harelbeke
8531 Bavikhove - Hulste
8580 Avelgem
8581 Kerkhove - Waarmaarde
8583 Bossuit
8582 Outrijve
8551 Heestert
8552 Moen
8553 Otegem
8554 Sint-Denijs
8501 Bissegem - Heule
8560 Gullegem
8860 Lendelede
8520 Kuurne
8510 Bellegem - Kooigem - Marke - Rollegem
8511 Aalbeke
 
Heb je vragen over het verhuren van je huis of appartement in onze regio? Contacteer ons voor meer info en ons verhuur team helpt je graag verder.

De huurwetgeving is grondig gewijzigd. Vanaf 1 januari 2019 trad het Vlaamse Huurdecreet in werking. We hebben de belangrijkste wijzigingen op een rijtje geplaatst. Dit is uiteraard niet het volledig decreet, maar enkel de belangrijkste veranderingen. Klik hier om het artikel te lezen.