Onze diensten

1. Begeleiding bij het zoeken en kopen van een woning

Wij bij Era Becue begeleiden klanten die geïnteresseerd zijn in de aankoop huis of appartement gelegen in Zwevegem en Kortijk, van begin tot einde. 

2. De verkoop van uw woning

Laat u als verkoper overtuigen door de kwalitatieve service die u van onze makelaars kan verwachten. Eerst een vooral luisteren wij naar de behoeften die u heeft als verkoper. We zorgen ervoor dat alle juiste verkoopsdocumenten in orde worden gebracht. Eenmaal dat geregeld is maken wij uitgebreid publiciteit voor uw woning. U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn de huisbezoeken. Daar zorg ERA Becue voor! Daarnaast kan u genieten van de troeven waarover ons immokantoor beschikt om uw woning zo snel mogelijk bij de juiste koper te krijgen. Troeven zoals:

  • Klantvriendelijke voorwaarden: uw tevredenheid staat centraal
  • Heldere serviceverplichtingen: open communicatie over wat wij voor u doen
  • Efficiënte marketingtools: het is onze missie om uw woning in het vizier van potentiële kopers te krijgen
  • Gedetailleerde verkoopverslagen: transparantie bij de verkoop is cruciaal
Verhuiswagen van immokantoor ERA Becue Kortrijk-Zwevegem

3. Gratis verhuiswagen voor onze klanten

Wij verkopen uw woning of appartement en u maakt gratis gebruik van onze verhuiswagen. Zo kan u op een eenvoudige en goedkope manier verhuizen! Een extra service exclusief bij ERA Becue, nog nooit gezien in Zuidwest-Vlaanderen. Zó verkocht zó verhuisd.

Interesse?

Stuur ons een e-mail  om de verhuiswagen te reserveren voor een bepaalde periode. 
(bijv. een weekend of een paar dagen in de week)

Wij nemen contact met U op om dan verder af te spreken.
(Is de verhuiswagen nog beschikbaar? Hoe spreken we verder af? Het nodige papierwerk en waarborg, etc.)

4. ERA Open Huizen Dag

Era Becue doet steeds mee het de Era Open Huizen Dag, die meerdere malen per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

Onze volgende ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 11 maart. Zet het alvast in uw agenda, want u bent meer dan welkom!

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken.

  • Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars.
  • Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.
  • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Laten kijken doet verkopen

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen 

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Bekijk hier onze deelnemende panden

 

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue