Onze diensten

1. Begeleiding bij het zoeken en kopen van een woning

Wij bij ERA Becue begeleiden klanten die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een huis of appartement gelegen in Zwevegem en Kortijk, van begin tot einde. Zo kan iedereen steeds bij ons kantoor terecht voor meer informatie over een pand die ze op het internet, in de krant of in de straat te koop hebben zien staan. 

ERA Koper-wachtzaal

Indien gewenst maken we een zoekopdracht aan voor de kandidaat-kopers. Dit houdt in dat we ingeven of ze een appartement of huis willen kopen, voor welke prijsklasse, in welke regio,... Wanneer we een nieuw pand in ons aanbod binnen krijgen, die aan deze eisen voldoet, krijgt deze kandidaat als eerste een mailtje met de melding dat we een pand hebben die interessant kan zijn. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn van deze woning of appartement, voordat het op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we bijna 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal. 

2. De verkoop van uw woning

Laat u als verkoper overtuigen door de kwalitatieve service die u van onze makelaars kan verwachten. Eerst een vooral luisteren wij naar de behoeften die u heeft als verkoper. We zorgen ervoor dat alle juiste verkoopsdocumenten in orde worden gebracht. Eenmaal dat geregeld is maken wij uitgebreid publiciteit voor uw woning. U hoeft zelfs niet aanwezig te zijn de huisbezoeken. Daar zorg ERA Becue voor! Daarnaast kan u genieten van de troeven waarover ons immokantoor beschikt om uw woning zo snel mogelijk bij de juiste koper te krijgen. Troeven zoals:

  • Klantvriendelijke voorwaarden: uw tevredenheid staat centraal
  • Heldere serviceverplichtingen: open communicatie over wat wij voor u doen
  • Efficiënte marketingtools: het is onze missie om uw woning in het vizier van potentiële kopers te krijgen
  • Gedetailleerde verkoopverslagen: transparantie bij de verkoop is cruciaal
Verhuiswagen van immokantoor ERA Becue Kortrijk-Zwevegem

3. Gratis verhuiswagen voor onze klanten

Wij verkopen uw woning of appartement en u maakt gratis gebruik van onze verhuiswagen. Zo kan u op een eenvoudige en goedkope manier verhuizen! Een extra service exclusief bij ERA Becue, nog nooit gezien in Zuidwest-Vlaanderen. Zó verkocht zó verhuisd.

Interesse?

Stuur ons een e-mail  om de verhuiswagen te reserveren voor een bepaalde periode. 
(bijv. een weekend of een paar dagen in de week)

Wij nemen contact met U op om dan verder af te spreken.
(Is de verhuiswagen nog beschikbaar? Hoe spreken we verder af? Het nodige papierwerk en waarborg, etc.)

4. ERA Open Huizen Dag

ERA Becue doet steeds mee het de ERA Open Huizen Dag, die 3 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Doordat we met het ganse Belgische netwerk samenwerkt om deze opendeur te laten slagen is het een heus nationaal event en kan een kandidaat-koper er niet naast kijken. De slaagkansen van deze Open Huizen Dagen liggen veel hoger dan een opendeurdag van een locale makelaar. 

Onze volgende ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 9 oktober 2017. Zet het alvast in je agenda, want je bent meer dan welkom!

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken.

  • Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars.
  • Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings, advertenties, sociale media campagnes en folders. 
  • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Laten kijken doet verkopen

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen 

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Klik hier voor meer informatie.

ERA Open Huizen Dag 7 oktober

4. Lanceermoment, verkopen met een vanaf prijs

Voor sommige unieke eigendommen passen we een andere manier van verkopen toe. Waarbij we bij de klassieke verkoop een vaste verkoopprijs op een woning kleven, gaan we nu met een vanaf prijs werken. 

Een woning verkopen met een lanceermoment wilt zeggen dat er pas vanaf een bepaalde datum bezoeken gedaan kunnen worden (=het lanceermoment) en dat je op deze dag een bod kan doen onder gesloten omslag. Op deze manier laten we de kopers zelf beslissen wat de woning waard is voor hen en gaat de woning naar het hoogste bod. 

Het lanceermoment wordt natuurlijk ondersteund door een heuse reclamecampagne in toonaangevende magazines en dagbladen, op de sociale media, op de immosites, en zo voort. Om op deze manier zo veel mogelijk geïnteresseerden op de hoogte te brengen van deze unieke kans. 

5. Virtual Tour

Dankzij de Virtual Tour, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Dit houdt in dat ze een virtuele rondleiding krijgen in uw woning of appartement. Via panoramische filmpjes krijgen kandidaat-kopers een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers. Je stapt met andere woorden binnen in een virtuele wereld, die bijna echt en zeer overtuigend is. Dankzij deze rondleidingen zorgen we ervoor dat enkel de erg geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit zorgt ervoor dat we enkel kwalitatieve bezoeken doen en u, als verkoper, minder tijd dient vrij te maken om de mensen te verwelkomen. 

Lees meer. 

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue