Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste ontwikkelingen van onze immokantoren in Kortrijk en Zwevegem. Maar dat niet alleen. Op deze pagina delen wij ook handige tips en inzichten voor de kopers van verkopers van vastgoed. Inzichten die wij als makelaars verzamelen uit de wereld van immobiliën zodat we u een stapje voor kunnen houden.

Welke stappen moet je doorlopen bij de bouw van je eigen woning?

Gepubliceerd op 03/11/2017

Heb je beslist om de stap te zetten naar de bouw van je eigen woning? Zo'n gewichtige beslissing verdient het best mogelijke advies. Ben je er klaar voor?

 

Lees meer...

cyclocross, wielrennen, veldcross, ERA Circus

ERA Circus - voorstelling nieuwe ploeg 2017-2018

Gepubliceerd op 9/09/2017

In De Ark in Antwerpen werd vrijdag ERA-Circus voorgesteld aan partners en verzamelde pers. De troepen van manager Marc Herremans duiken door de komst van Wietse Bosmans, Annemarie Worst en belofte Timo Kielich versterkt de winter in. Grootste troefkaart is ook dit seizoen Laurens Sweeck.

Lees meer.

huis met zwembad kopen

Hoeveel kost een zwembad? 

Gepubliceerd op 7/07/2017

Overweeg je een zomervakantie aan het zwembad in je eigen tuin? Is die droom enkel weggelegd voor de rijkere medemens, of kan het ook met een beperkt budget?

Lees meer

Huis koel houden, advies ERA Becue

Hoe hou ik mijn huis koel op warme dagen? 

Gepubliceerd op 22/06/2017

Op 22/06/2017 kregen we te horen dat er officieel een hittegolf in het land is. Daarom hebben wij voor jullie de 7 beste tips opgesoms om uw huis zo koel mogelijk te kunnen houden tijdens deze warme zomerdagen.  

Lees meer. 

Huis te koop bezichtigen - immokantoor ERA Becue

Hoe maak ik mijn huis verkoopklaar? 5 Tips.

Gepubliceerd op 30/05/2017

Bij het verkopen van je huis is het belangrijk om deze zo licht, ruim en proper mogelijk te presenteren. Wij geven je enkele tips om je huis “verkoopklaar” te maken!

Lees meer

hygge huis met tuin - immokantoor ERA Becue

Wat is Hygge? Een Deense kunst om van uw huis een gezellige thuis te maken

Gepubliceerd op 12/05/2015

Hiege? Hugge? Hoega? Het doet er niet toe hoe je hygge schrijft of spelt, het gaat om het gevoel. Net zoals Winnie de Poeh werd gevraagd hoe je een bepaald gevoel spelt. ‘Dat spel je niet, dat voel je’. Hygge gaat over gezelligheid, genieten en dankbaarheid. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw manier van leven ook een yyggelige update krijgt? We delen met liefde 3 tips om jouw huis en thuis een stuk gezelliger te maken en uw levenskwaliteit op te krikken.

Lees meer

Woonlening vergelijken - immokantoor ERA Becue

Vanaf april wordt het eenvoudiger om woonleningen te vergelijken

Gepubliceerd op 31/03/2017

Wie vanaf volgend maand een woonlening wil afsluiten, gaat de contracten gemakkelijker kunnen vergelijken. Op 1 april treedt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) voor hypothecaire kredieten in werking.

Lees meer

hoe vastgoedmakelaar ondersteunen  - immokantoor ERA Becue

5 tips om uw vastgoedmakelaar te ondersteunen

Gepubliceerd op 28/02/2017

Elke vastgoedmakelaar met enkele jaren ervaring kan zo uit het hoofd een aantal voorbeelden noemen van cliënten die hem het werken moeilijk maakten. Niet dat die cliënten dat bewust doen natuurlijk. Wie z'n woning graag snel en voor een goede prijs wil verkopen weet hoe belangrijk het is dat de makelaar z'n werk goed kan doen. Toch slagen sommige huizen- en appartementenverkopers er onbewust in de verkoop nodeloos moeilijk te maken.

Lees meer

5 signalen dat het tijd is u woning te verkopen - immokantoor ERA Becue

Wanneer is het tijd om mijn woning te verkopen? 

Gepubliceerd op 30/01/2017

De beslissing om de woning waar u mogelijk al tientallen jaren gewoond heeft te verkopen neemt u niet van de ene dag op de andere. Mogelijk speelt u al enkele jaren met het idee om uw huis of appartement te verkopen, maar u wacht…, bewust of onbewust, op een signaal dat de tijd rijp is. Welk signaal dat is zal afhangen van uw persoonlijke situatie en de vastgoed markt. Dit zijn de meest vaak voorkomende signalen die woningbezitters geven om de stap naar het verkopen van hun woning zetten.

Lees meer

bouwaanvraag - immokantoor ERA Becue

Een bouwaanvraag kan nu ook digitaal

Gepubliceerd op 16/1/2016

Sinds december kan je in elk van de 308 Vlaamse steden en gemeenten de stedenbouwkundige vergunning digitaal aanvragen. Dat meldt Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) aan De Zondag.

Lees meer

Dubbel glas en dakisolatie - immokantoor ERA Becue

Alle woningen moeten tegen 2020 minsten dubbel glas en dakisolatie hebben

Gepubliceerd op 5/12/2016

Tegen 2020 moeten alle ramen van alle woningen (dus ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Daarnaast zouden alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, geïsoleerd moeten zijn.

Lees meer over de dubbele beglazing of ontdek de nodige info over dakisolatie

woonlening is goedkoper - immokantoor ERA Becue

Woonleningen nog nooit zo goedkoop

Gepubliceerd op 10/10/16

De rente op hypotheekleningen staat momenteel op een historisch dieptepunt. En het ziet ernaar uit dat de rente nog wel even zal blijven hangen op dat lage niveau. Dat zorgt ook voor een stormloop op herfinancieringen. Wilt u hier ook op inspelen?

Lees meer

virtuele rondleiding huis of appartement - immokantoor ERA Becue

Een virtuele rondleiding in uw eigendom

Gepubliceerd op 10/10/16

Met behulp van een Virtual Tour, de virtuele rondeiding, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Via panoramische filmpjes van elke verdieping krijgen kandidaat- kopers een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers. In dit artikel vindt u het interview met Around Media, onze partner in Virtual Reality.

Lees meer

verzekering als huurder of verhuurder - immokantoor ERA Becue

Hoe moet u verzekerd zijn als huurder of verhuurder?

Gepubliceerd op 10/10/16

Omdat u als huurder of verhuurder goed ingedekt wilt zijn lijst Korfina, onze partner voor uw zekerheid, enkele tips en to-do's op die u zeker eens gelezen wilt hebben.

Lees meer

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue