Nieuws

De laatste nieuwtjes bij Era Becue

Op deze pagina vindt u de laatste ontwikkelingen van ons immokantoor. Maar dat niet alleen. Op deze pagina delen wij ook handige tips en inzichten voor de kopers van verkopers van vastgoed. Inzichten die wij als makelaars verzamelen uit de wereld van immobiliën zodat we u een stapje voor kunnen houden.

Alle woningen moeten tegen 2020 minsten dubbel glas en dakisolatie hebben

5/12/2016 - Tegen 2020 moeten alle ramen van alle woningen (dus ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Daarnaast zouden alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, geïsoleerd moeten zijn. Lees hier meer over de dubbele beglazing. Lees hier meer over de dakisolatie. 

Dak isolatie - vastgoed verhuren

Era Becue lanceert het nieuwbouwproject De Wijngaard te Kortrijk.

8/11/2016 - Wil je comfortabel wonen in een groen kader, in het centrum van Kortrijk? Dan zal het nieuwbouwproject De Wijngaard u zeker interesseren! We bieden 12 hippe appartementen aan middenin het groene binnengebied van De Wijngaard. 15 trendy appartementen waaronder 3 penthouses met een fantastisch zicht over de skyline van Kortrijk. In de Wijngaard ontdekt u twee appartementsgebouwen. Divers in stijl, uniform in kwaliteit. Waarvoor kiest u? Jong, hip en toegankelijk? Of eerder modern, met net dat tikkeltje meer?

Era Becue - De wijngaard - Nieuwbouw Kortrijk

Panoramisch wonen in Kortrijk

24/10/2016 - Comfortabel wonen in een toren langs de Leie in een stad waar amper hoogbouw aanwezig is, dit kan binnenkort in de K-Tower. Het uitzicht is fenomenaal!

Dankzij een drone opname van de locatie, zoals die er nu uit ziet, kan je je inbeelden welk zicht je zal hebben vanuit je appartement.

Era Becue was aanwezig op de infoavond van het nieuwbouwproject 'Leanderhof'

18/10/2016 - Op 18 oktober waren we aanwezig op de informatieavond van het nieuwbouw project 'Leanderhof' te Zwevegem. Er was een grote belangstelling voor de comfortappartementen met, indien nodig, op maat gemaakte dienstenpakketen en zorgcoördinatoren voor de hulpbehoevenden. Zo geniet je levenslang van je eigen thuis en woon je in een omgeving waar ouder worden geen zorg maar een zegen is.

Woonleningen, nog nooit zo goedkoop

10/10/16 - De rente op hypotheekleningen staat momenteel op een historisch dieptepunt. En het ziet ernaar uit dat de rente nog wel even zal blijven hangen op dat lage niveau. Dat zorgt ook voor een stormloop op herfinancieringen. Wilt u hier ook op inspelen? Lees hier meer

woonleningen era becue

Een virtuele rondleiding in uw eigendom

10/10/16 - Met behulp van een Virtual Tour, de virtuele rondeiding, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Via panoramische filmpjes van elke verdieping krijgen kandidaat- kopers een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers. In dit artikel vindt u het interview met Around Media, onze partner in Virtual Reality. Lees hier meer

virtual reality era becue vr
era becue onderzoek vastgoed

Hoe moet u verzekerd zijn als huurder of verhuurder?

10/10/16 - Omdat u als huurder of verhuurder goed ingedekt wilt zijn lijst Korfina, onze partner voor uw zekerheid, enkele tips en to-do's op die u zeker eens gelezen wilt hebben. Lees hier meer

era becue korfina verzekeringen

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue

Nieuw
Start vanaf € 180 000
Charme woning met 4 slaapkamers met gezellige inrichting.
Meulebekestraat 89 8770 Ingelmunster
1
150 m²
4
(5 mogelijk)
Eengezinswoning,
Woning
€ 219 000
Gezellige woning met alle nodige comfort op centrumligging.
Boomgaardstraat 139 8520 Kuurne
1
134 m²
2
€ 165 000
Op te frissen woning met solide basis met 4 slaapkamers.
Kongostraat 8 8520 Kuurne
1
173 m²
4
Woning