Nieuws

De laatste nieuwtjes bij Era Becue

Op deze pagina vindt u de laatste ontwikkelingen van ons immokantoor. Maar dat niet alleen. Op deze pagina delen wij ook handige tips en inzichten voor de kopers van verkopers van vastgoed. Inzichten die wij als makelaars verzamelen uit de wereld van immobiliën zodat we u een stapje voor kunnen houden.

Hygge, de Deense kunst om van uw huis een gezellige thuis te maken.

12/05/2015 - Hiege? Hugge? Hoega? Het doet er niet toe hoe je hygge schrijft of spelt, het gaat om het gevoel. Net zoals Winnie de Poeh werd gevraagd hoe je een bepaald gevoel spelt. ‘Dat spel je niet, dat voel je’. Hygge gaat over gezelligheid, genieten en dankbaarheid. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw manier van leven ook een yyggelige update krijgt? We delen met liefde 3 tips om jouw huis en thuis een stuk gezelliger te maken en uw levenskwaliteit op te krikken. Lees meer. 

hygge huis en tuin, een gezellige thuis, immo Zwevegem, Immo Kortrijk

Vanaf april wordt het eenvoudiger om woonleningen te vergelijken

31/03/2017 - Wie vanaf volgend maand een woonlening wil afsluiten, gaat de contracten gemakkelijker kunnen vergelijken. Op 1 april treedt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) voor hypothecaire kredieten in werking. Lees hier meer. 

immo kortrijk

5 tips om uw vastgoedmakelaar te ondersteunen

28/02/2017 - Elke vastgoedmakelaar met enkele jaren ervaring kan zo uit het hoofd een aantal voorbeelden noemen van cliënten die hem het werken moeilijk maakten. Niet dat die cliënten dat bewust doen natuurlijk. Wie z'n woning graag snel en voor een goede prijs wil verkopen weet hoe belangrijk het is dat de makelaar z'n werk goed kan doen. Toch slagen sommige huizen- en appartementenverkopers er onbewust in de verkoop nodeloos moeilijk te maken. Lees hier meer. 

5 tips om uw vastgoedmakelaar te ondersteunen

5 signalen dat het tijd is u woning te verkopen

30/01/2017 - De beslissing om de woning waar u mogelijk al tientallen jaren gewoond heeft te verkopen neemt u niet van de ene dag op de andere. Mogelijk speelt u al enkele jaren met het idee om uw huis of appartement te verkopen, maar u wacht…, bewust of onbewust, op een signaal dat de tijd rijp is. Welk signaal dat is zal afhangen van uw persoonlijke situatie en de vastgoed markt. Dit zijn de meest vaak voorkomende signalen die woningbezitters geven om de stap naar het verkopen van hun woning zetten. Lees meer.

woning verkopen

Een bouwaanvraag kan nu ook digitaal

16/1/2016 - Sinds december kan je in elk van de 308 Vlaamse steden en gemeenten de stedenbouwkundige vergunning digitaal aanvragen. Dat meldt Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) aan De Zondag. Lees hier meer

Bezoek het modelappartement van Residentie Waterkant!

27/12/2016 - Vanaf zaterdag 7/01/2017 openen we twee-wekelijks de deuren van het modelappartement van Residentie Waterkant, een onderdeel van de nieuwbouwsite de Molenkant te Harelbeke. Dit is het ideale moment om op een ontspannen manier kennis te maken met de appartementen, gelegen langs de Leie. Kom vrijblijvend langs tussen 10 en 12 uur! Lees hier meer.

Nieuwbouw Harelbeke ERA Becue

Alle woningen moeten tegen 2020 minsten dubbel glas en dakisolatie hebben

5/12/2016 - Tegen 2020 moeten alle ramen van alle woningen (dus ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Daarnaast zouden alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, geïsoleerd moeten zijn. Lees hier meer over de dubbele beglazing. Lees hier meer over de dakisolatie. 

Dak isolatie - vastgoed verhuren

Era Becue lanceert het nieuwbouwproject De Wijngaard te Kortrijk.

8/11/2016 - Wil je comfortabel wonen in een groen kader, in het centrum van Kortrijk? Dan zal het nieuwbouwproject De Wijngaard u zeker interesseren! We bieden 12 hippe appartementen aan middenin het groene binnengebied van De Wijngaard. 15 trendy appartementen waaronder 3 penthouses met een fantastisch zicht over de skyline van Kortrijk. In de Wijngaard ontdekt u twee appartementsgebouwen. Divers in stijl, uniform in kwaliteit. Waarvoor kiest u? Jong, hip en toegankelijk? Of eerder modern, met net dat tikkeltje meer?

Era Becue - De wijngaard - Nieuwbouw Kortrijk

Panoramisch wonen in Kortrijk

24/10/2016 - Comfortabel wonen in een toren langs de Leie in een stad waar amper hoogbouw aanwezig is, dit kan binnenkort in de K-Tower. Het uitzicht is fenomenaal!

Dankzij een drone opname van de locatie, zoals die er nu uit ziet, kan je je inbeelden welk zicht je zal hebben vanuit je appartement.

Woonleningen, nog nooit zo goedkoop

10/10/16 - De rente op hypotheekleningen staat momenteel op een historisch dieptepunt. En het ziet ernaar uit dat de rente nog wel even zal blijven hangen op dat lage niveau. Dat zorgt ook voor een stormloop op herfinancieringen. Wilt u hier ook op inspelen? Lees hier meer

woonleningen era becue

Een virtuele rondleiding in uw eigendom

10/10/16 - Met behulp van een Virtual Tour, de virtuele rondeiding, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Via panoramische filmpjes van elke verdieping krijgen kandidaat- kopers een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers. In dit artikel vindt u het interview met Around Media, onze partner in Virtual Reality. Lees hier meer

virtual reality era becue vr
era becue onderzoek vastgoed

Hoe moet u verzekerd zijn als huurder of verhuurder?

10/10/16 - Omdat u als huurder of verhuurder goed ingedekt wilt zijn lijst Korfina, onze partner voor uw zekerheid, enkele tips en to-do's op die u zeker eens gelezen wilt hebben. Lees hier meer

era becue korfina verzekeringen

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue