Nieuwbouwprojecten bij Era Becue

Langwater

Landelijk wonen regio Kortrijk 

Het Project langwater staat garant voor:
Landelijk wonen in een woonwijk waar elke woning een authenticiteit uitstraalt en doordacht is afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Het project situeert zich ten zuid-oosten van Kortrijk, tussen de Morinnestraat en de grens met Zwevegem.
De nieuwe bewoners van deze woonwijk kunnen rekenen op een vlotte verbinding met autosnelwegen, invalswegen naar het stadscentrum, openbaar vervoer, scholen, winkels en voor de sportievelingen het sportcomplex De Lange Munte.
Bij dit project besteden we de nodige aandacht aan groen en volgt er de aanleg van een prachtig en omvangrijk stadspark.
Samengevat typeren volgende kernwoorden dit project:
- Een betaalbare en comfortabele woning
- Private tuin
- Een aangename omgeving met tal van faciliteiten

Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox palend aan de tuin.

Contacteer ons voor meer informatie 

immo Becue Kortrijk nieuwbouw Langwater makelaar
nieuwbouw Wevelgem, te koop, ERA Becue, appartement, immo Wevelgem

De Roodbaard

Ruime nieuwbouwappartementen in centrum Wevelgem. 

De stationsomgeving zal een grondig renovatie ondergaan met de nadruk op een groene leefomgeving. Residentie de Roodbaard, maakt daar deel van uit. Het modern appartementsgebouw bestaat uit 26 appartementen van respectievelijk 1, 2 of 3 slaapkamers. Deze bestaan uit een inkomhal met videofoon, een open leefruimte, eetruimte en volledig geïnstalleerde keuken. Daarnaast beschikken deze appartementen over een badkamer met douche, lavabo in meubel en een apart toilet. Elke unit beschikt over een ruim en aangenaam terras. 
Er is een mogelijkheid om een staanplaats bij te kopen van € 18.500 en een berging van    € 4.000.

Contacteer ons voor meer informatie

Park 1302

Eigentijds project te Kortrijk

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie aan appartementstypes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. Fietsenberging, private kelderbergingen en ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Wilt u ook deel uitmaken van Park 1302? Kom dan langs op afspraak om het modelappartement en de modelwoning te bezichtigen. 

Contacteer ons voor meer informatie

appartementen en woningen te koop ERA Becue Kortrijk
Kortrijkse Poort - immo te koop - ERA Becue

Kortrijkse Poort

Hedendaagse villa-residentie met opvallend grote leef-terrassen, nabij de stadspoort van Kortrijk.

Geniet van lanceringsprijzen en andere voordelen door op plan aan te kopen. Het nieuwbouwproject de "Kortrijkse Poort", op een boogscheut van het centrum van Kortrijk, wordt ontwikkeld door Groep Berton en Dehullu architecten. Dit kleinschalig project voorziet 15 appartementen. De ligging van het project is uitstekend: nabij belangrijke invalswegen, in een nieuwe groene omgeving, nabij de stad Kortrijk en op fietsafstand van domein 'De Gavers'. De werken zijn intussen volop gestart!

Contacteer ons voor meer informatie

Woonwijk Merelstraat 

Dit bouwproject is gelegen in een rustige doodlopende straat te Harelbeke, nabij het centrum en het station. 

De verkaveling bevat 15 loten, die allen gekoppelde huizen zijn. Per cluster is er een andere bouwstijl vast gelegd. 

De goede verbinding met de invalswegen (o.a. E17) en de Gavers die op een fiets-wandelafstand van de Merelstraat ligt is een groot pluspunt. 
 

Contacteer ons voor meer informatie

Paul Ferrardstraat Zwevegem, nieuwbouw woningen, instapklaar, huis te koop, immo Becue

Woonwijk Paul Ferrardstraat

Nieuwbouw woningen op een rustige centrum ligging te Zwevegem. 

Deze woonsite zal 15 units bevatten. De bouw van de eerste 5 woningen is al begonnen, waaronder 1 als modelwoning dient. Deze huizen worden tot in de puntjes afgewerkt, waardoor ze instapklaar verkocht worden. 

Contacteer ons voor meer informatie

Woonwijk Molenstraat 

Ruime woningen met een centrale ligging te Heule. 

Landelijke stijl, of toch iets moderner? De 28 woningen worden opgedeeld in 2 verschillende stijlen, waardoor het landelijke naadloos gecombineerd wordt met het moderne. De woningen 10 tot en met 14 beschikken over diverse elementen die ons een landelijk uiterlijk bezorgen terwijl de woningen 24 tot en met 28 eerder een moderne toets uitstralen.

Contacteer ons voor meer informatie

nieuwbouw woning in Heule, huis kopen, afwerkte woning kopen
Molenkant - nieuwbouw te koop Harelbeke - ERA Becue

Molenkant 

Samenvloeien van water en groen in Harelbeke

Heerlijk thuiskomen in Harelbeke. Wonen vlakbij het stadscentrum, met zicht op groen en water. Het klinkt als muziek in de oren, niet? Nieuwbouwproject Molenkant in Harelbeke koppelt een topligging bij de Leie aan het hoogste wooncomfort. De appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn uitgerust met grote, zuidgerichte terrassen en staan garant voor puur woonplezier! Er is zowel onder- als bovengronds parkeergelegenheid voorzien.

Bezoek twee-wekelijks de zaterdag het modelappartement in Residentie Waterkant. 
Dit is het ideale moment om op een ontspannen manier kennis te maken met de appartementen, gelegen langs de Leie. Kom vrijblijvend langs!

Contacteer ons voor meer informatie

Residentie Socrates

Nieuw en exclusief project te Avelgem

Gelegen in de Leopoldstraat geniet dit appartement van een topligging. Vlakbij centrum, maar toch heel rustig gelegen!

Dit project bestaat in totaal uit 16 appartementen, allen voorzien van zuidgerichte terrassen en 1 casco-handelskantoor. Tevens is er een mogelijkheid om een garagebox of staanplaats bij te kopen. Op de bovenste verdiepingen zijn telkens exclusieve penthouses voorzien met terrassen die zicht bieden over de landelijke omgeving van Avelgem. Door de kwalitatieve afwerking, sublieme ligging, uiterst correcte prijszetting en energiezuinigheid zijn dit TOP appartementen vandaag op de markt!

Contacteer ons voor meer informatie

Residentie Socrates nieuwbouw appartement te koop Avelgem
K-Tower nieuwbouw appartement te koop Kortrijk

K-Tower

Panoramische wonen in Kortrijk

Een exclusieve woontoren aan Leieboorden van Kortrijk. Fenomenaal uitzicht, hoogstaande architectuur en duurzaam maatwerk in kwaliteitsvolle materialen. Wonen in de nieuwe K-Tower betekent ook dat een fenomenaal uitzicht wordt gegarandeerd. Door de inplanting van de toren haaks op de Leie, vormt het unieke panorama een tableau van een rivier die zich door de stad en het nabijgelegen groen kronkelt. Het gebouw zelf, naar een duurzaam ontwerp van Philippe Samyn, ademt architecturale klasse en geeft het stadsbeeld extra allure.

Wilt u eigenaar worden van een appartement in dit iconische gebouw?

Contacteer ons voor meer informatie

Residentie Draf

Mooie appartementen gelegen in de Kattestraat 121 te Kuurne 

De appartementen van residentie Draf hebben het grote voordeel dat ze lichtrijk zijn dankzij de grote terrassen. In de zomer zal je vele avonden kunnen doorbrengen op het terras, genietend van de zon. Het is een kleinschalig project, van slechts 6 appartementen en 1 handelspand op het gelijkvloers. Alle appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en de handelsruimte casco. Verder is er een mogelijkheid om te kiezen uit 6 garageboxen en 5 overdekte staanplaatsen.

Contacteer ons voor meer informatie

residentie draf kuurne ERA Becue
Residentie Square nieuwbouw appartement te koop Zwevegem

Residentie Square 

Gelegen in het centrum van Zwevegem

Zoekt u ook een appartement op de top locatie van Zwevegem? Dan kan u niet beter gevestigd zijn als hier in Residentie Square. Dit project bevind zich op het Toyeplein in het hartje van Zwevegem. Nabij winkels, terrasjes en ontspanning.

Contacteer ons voor meer informatie

Residentie De Karmeliet

Residentieel wonen op een boogscheut van het centrum van Kortrijk

Gelegen op een boogscheut van het centrum van Kortrijk. 

Residentieel wonen in één van de mooiste lanen van Kortrijk? Het kan! Achter deze kleinschalige residentie schuilen 10 kwalitatieve appartementen, gelegen op een steenworp van het bruisende stadsleven. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 92m² tot 130m², kortom voor elk wat wils.

Contacteer ons voor meer informatie

nieuwbouw karmeliet appartement te koop in Kortrijk
Z-Offices kantoor te koop in Zwevegem

Z-Offices

Bedrijfskantoren te Zwevegem

Op zoek naar een plaats om uw bedrijfskantoren te huisvesten? Dient dit vlot bereikbaar te zijn, voldoende parkeergelegenheid te hebben, mooie lichtrijke ruimtes te bevatten én volledig aangepast te zijn naar uw behoeften? Dan is Z-Office de ideale locatie! 2 aparte kantoorgebouwen met verschillende kantoorruimtes, verspreid over 3 niveau's - van minimum 195 m² tot zelf 878 m² per niveau, in totaal +/- 2.800 m². Telkens met centraal de verticale circulatie alsook sanitair en technische ruimte/bergruimte.

Contacteer ons voor meer informatie

Leanderhof

Maak deel uit van een nieuwe centrum in Zwevegem

Wonen, werken en winkelen in Zwevegem, een gemeente met alle troeven van een stad. Gelegen in het centrum met aan de overzijde van de straat de toegang tot de school, het woonzorgcentrum en op wandelafstand het Sportpunt en het Gemeentepunt zal dit plein fungeren als dé plek voor een bezoek aan de kruidenier, een bank, de dokter, een tearoom. Wilt u met uw zaak ook deel uitmaken van het Leanderhof?

Contacteer ons voor meer informatie of bekijk de brochure

Leanderhof - immo te koop Zwevegem - ERA Becue

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue