Nieuwbouwprojecten bij Era Becue

Campens II

Sublieme ligging te Harelbeke

Project met optimaal wooncomfort aan de beste prijs, gelegen in centrum Harelbeke. Het project is gelegen op een sublieme ligging voor wie alles rondom zich wil, vanuit Campens II kan je alles te voet doen! Daarnaast heeft Campens II de laagste prijs op de Harelbeekse vastgoedmarkt voor een 2-slaap- kamer appartement. Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Nieuwbouw Kortrijk

Residentie Socrates

Residentie Socrates is een nieuw en exclusief project te Avelgem.

Gelegen in de Leopoldstraat geniet dit appartement van een topligging. Vlakbij centrum, maar toch heel rustig gelegen!

Dit project bestaat in totaal uit 16 appartementen, allen voorzien van zuidgerichte terrassen en 1 casco-handelskantoor. Tevens is er een mogelijkheid om een garagebox of staanplaats bij te kopen. Op de bovenste verdiepingen zijn telkens exclusieve penthouses voorzien met terrassen die zicht bieden over de landelijke omgeving van Avelgem. Door de kwalitatieve afwerking, sublieme ligging, uiterst correcte prijszetting en energiezuinigheid zijn dit TOP appartementen vandaag op de markt! Contacteer ons!

appartement Avelgem

K-Tower 

Panoramische wonen in Kortrijk

Een exclusieve woontoren aan Leieboorden van Kortrijk. Fenomenaal uitzicht, hoogstaande architectuur en duurzaam maatwerk in kwaliteitsvolle materialen. Wonen in de nieuwe K-Tower betekent ook dat een fenomenaal uitzicht wordt gegarandeerd. Door de inplanting van de toren haaks op de Leie, vormt het unieke panorama een tableau van een rivier die zich door de stad en het nabijgelegen groen kronkelt. Het gebouw zelf, naar een duurzaam ontwerp van Philippe Samyn, ademt architecturale klasse en geeft het stadsbeeld extra allure. Wilt u ook eigenaar worden van een apartement in dit iconische gebouw of zoekt u meer info? Contacteer ons!

appartement te koop kortrijk

Residentie Draf

Mooie appartementen gelegen in de Kattestraat 121 te Kuurne. 

De appartementen van residentie Draf hebben het grote voordeel dat ze lichtrijk zijn dankzij de grote terrassen. In de zomer zal je vele avonden kunnen doorbrengen op het terras, genietend van de zon. Het is een kleinschalig project, van slechts 6 appartementen en 1 handelspand op het gelijkvloers. Alle appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en de handelsruimte casco. Verder is er een mogelijkheid om te kiezen uit 6 garageboxen en 5 overdekte staanplaatsen.  Contacteer ons!

nieuwbouw kuurne

Residentie Square 

Gelegen in het centrum van Zwevegem.

Zoekt u ook een appartement op de top locatie van Zwevegem? Dan kan u niet beter gevestigd zijn als hier in Residentie Square. Dit project bevind zich op het Toyeplein in het hartje van Zwevegem. Nabij winkels, terrasjes en ontspanning. Contacteer ons!

Nieuwbouw appartement

Residentie De Karmeliet

Residentieel wonen op een boogscheut van het centrum van Kortrijk.

Gelegen op een boogscheut van het centrum van Kortrijk. 

Residentieel wonen in één van de mooiste lanen van Kortrijk? Het kan! Achter deze kleinschalige residentie schuilen 10 kwalitatieve appartementen, gelegen op een steenworp van het bruisende stadsleven. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 92m² tot 130m², kortom voor elk wat wils. Contacteer ons!

nieuwbouw kortrijk appartement te koop becue

Z-Offices

Bedrijfskantoren te Zwevegem

Op zoek naar een plaats om uw bedrijfskantoren te huisvesten? Dient dit vlot bereikbaar te zijn, voldoende parkeergelegenheid te hebben, mooie lichtrijke ruimtes te bevatten én volledig aangepast te zijn naar uw behoeften? Dan is Z-Office de ideale locatie! 2 aparte kantoorgebouwen met verschillende kantoorruimtes, verspreid over 3 niveau's - van minimum 195 m² tot zelf 878 m² per niveau, in totaal +/- 2.800 m². Telkens met centraal de verticale circulatie alsook sanitair en technische ruimte/bergruimte. Contacteer ons!

 

Residentie De Wijngaard

Comfortabel wonen in een groen kader in het centrum van Kortrijk  

12 hippe appartementen middenin het groene binnengebied van De Wijngaard. 15 trendy appartementen waaronder 3 penthouses met een fantastisch zicht over de skyline van Kortrijk In de Wijngaard ontdekt u twee appartementsgebouwen. Divers in stijl, uniform in kwaliteit. Waarvoor kiest u? Jong, hip en toegankelijk? Of eerder modern, met net dat tikkeltje meer? Contacteer ons! 
Nieuwbouw - Era Becue - De Wijngaard

Kortrijkse Poort

Hedendaagse villa-residentie met opvallend grote leef-terrassen, nabij de stadspoort van Kortrijk.

Geniet van lanceringsprijzen en andere voordelen door op plan aan te kopen. Reeds 20 % verkocht! Het nieuwbouwproject de "Kortrijkse Poort", op een boogscheut van het centrum van Kortrijk, wordt ontwikkeld door Groep Berton en Dehullu architecten. Dit kleinschalig project voorziet 15 appartementen. De ligging van het project is uitstekend: nabij belangrijke invalswegen, in een nieuwe groene omgeving, nabij de stad Kortrijk en op fietsafstand van domein 'De Gavers'. De werken zijn intussen volop gestart! Contacteer ons!

Nieuwbouw - Harelbeke - Era Becue

Residentie Amélie

De nieuwe eyecatcher op het Schouwburgplein

Klassevol en exclusief wonen op het Schouwburgplein te Kortrijk. Dit topproject zal op het gelijkvloers 2 handelsruimtes voorzien met daarboven 4 unieke appartementen uitgerust met 2 of 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom geniet van een eigen badkamer. Op het Schouwburgplein in Kortrijk krijgt dit nieuwe pareltje van de historische binnenstad stilaan vorm! Wilt u meer info? Contacteer ons!

nieuwbouw appartement Kortrijk

Leanderhof

Maak deel uit van een nieuwe centrum in Zwevegem

Wonen, werken en winkelen in Zwevegem, een gemeente met alle troeven van een stad. Gelegen in het centrum met aan de overzijde van de straat de toegang tot de school, het woonzorgcentrum en op wandelafstand het Sportpunt en het Gemeentepunt zal dit plein fungeren als dé plek voor een bezoek aan de kruidenier, een bank, de dokter, een tearoom. Wilt u met uw zaak ook deel uitmaken van het Leanderhof? Contacteer ons of bekijk de brochure.

Leanderhof Zwevegem

Molenkant 

Samenvloeien van water en groen in Harelbeke

Heerlijk thuiskomen in Harelbeke. Wonen vlakbij het stadscentrum, met zicht op groen en water. Het klinkt als muziek in de oren, niet? Nieuwbouwproject Molenkant in Harelbeke koppelt een topligging bij de Leie aan het hoogste wooncomfort. De appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn uitgerust met grote, zuidgerichte terrassen en staan garant voor puur woonplezier! Er is zowel onder- als bovengronds parkeergelegenheid voorzien.

Bezoek vanaf zaterdag 24/12 twee-wekelijks het modelappartement in Residentie Waterkant. 
Dit is het ideale moment om op een ontspannen manier kennis te maken met de appartementen, gelegen langs de Leie. Kom vrijblijvend langs!

Meer info? Contacteer ons!

Molenkant Harelbeke

Park 1302

Eigentijds project te Kortrijk

Een mix van het bruisende stadsleven en rustgevend groen. In Park 1302, gelegen in Kortrijk, vind je woningen met 3 of 5 slaap- kamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwla- gen. Voor elk wat wils dus! Wilt u ook deel uitmaken van Park 1302? Contacteer ons!

Park 1302 Kortrijk

Residentie Savery

Op de hoek van de Doorniksestraat 

Prachtig nieuwbouw dakappartement op het Schouwburgplein in Kortrijk! Wonen in Residentie Savery betekent alles dichtbij. Zowel het station, de Grote Markt als het winkelgebied zijn vlakbij uw appartement! Geïntereseerd? Contacteer ons!

Residentie Savery Kortrijk

Parkzicht

Rust en kalmte in de Zwevegem

Project in het centrum van Zwevegem met uitzonderlijk ruime appartementen. 4 prachtige luxe appartementen op top locatie. Dit project is gelegen op een boogscheut van de kerk, in de Kasteelstraat. Deze éénrichtingsstraat biedt rust en kalmte in Zwevegem. Alle appartementen kijken uit op een groene long achteraan het gebouw. Wil jij eigenaar worden van een van deze appartementen? Contacteer ons!

Nieuwbouw Parkzicht

Desselgem-Dries

Bouwing in pastoriestijl

Prachtig nieuw te bouwen woningen in landelijke stijl in centrum Desselgem. De laatste 4 loten te koop in deze nieuwe kindvriende- lijke verkaveling op Desselgem-Dries. Het project omvat nog slechts 3 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing in pastoriestijl. Contacteer ons!

Desselgem-Dries Harelbeke

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue