Home | ERA Becue | Nieuwbouw projecten bij Era Becue

Nieuwbouw projecten bij Era Becue

K-Tower 

Panoramische wonen in Kortrijk

Een exclusieve woontoren aan Leieboorden van Kortrijk. Fenomenaal uitzicht, hoogstaande architectuur en duurzaam maatwerk in kwaliteitsvolle materialen. Wonen in de nieuwe K-Tower betekent ook dat een fenomenaal uitzicht wordt gegarandeerd. Door de inplanting van de toren haaks op de Leie, vormt het unieke panorama een tableau van een rivier die zich door de stad en het nabijgelegen groen kronkelt. Het gebouw zelf, naar een duurzaam ontwerp van Philippe Samyn, ademt architecturale klasse en geeft het stads- beeld extra allure. Wilt u ook eigenaar worden van een apartement in dit iconische gebouw of zoekt u meer info? Contacteer ons!

Exclusieve woontoren aan Leieboorden van Kortrijk met panoramisch verzicht.

Leanderhof

Maak deel uit van een nieuwe centrum in Zwevegem

Wonen, werken en winkelen in Zwevegem, een gemeente met alle troeven van een stad. Gelegen in het centrum met aan de overzijde van de straat de toegang tot de school, het woonzorgcentrum en op wandelafstand het Sportpunt en het Gemeentepunt zal dit plein fungeren als dé plek voor een bezoek aan de kruidenier, een bank, de dokter, een tearoom. Wilt u met uw zaak ook deel uitmaken van het Leanderhof? Contacteer ons!

Leanderhof Zwevegem

Molenkant 

Samenvloeien van water en groen in Harelbeke

Heerlijk thuiskomen in Harelbeke. Wonen vlakbij het stadscentrum, met zicht op groen en water. Het klinkt als muziek in de oren, niet? Nieuwbouwproject Molenkant in Harelbeke koppelt een topligging bij de Leie aan het hoogste wooncomfort. De appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn uitgerust met grote, zuidgerichte terrassen en staan garant voor puur woonplezier! Er is zowel onder- als bovengronds parkeergelegenheid voorzien. Meer info? Contacteer ons!

Molenkant Harelbeke

Park 1302

Eigentijds project te Kortrijk

Een mix van het bruisende stadsleven en rustgevend groen. In Park 1302, gelegen in Kortrijk, vind je woningen met 3 of 5 slaap- kamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwla- gen. Voor elk wat wils dus! Wilt u ook deel uitmaken van Park 1302? Contacteer ons!

Park 1302 Kortrijk

Campens II

Sublieme ligging te Harelbeke

Project met optimaal wooncomfort aan de beste prijs, gelegen in centrum Harelbeke. Het project is gelegen op een sublieme ligging voor wie alles rondom zich wil, vanuit Campens II kan je alles te voet doen! Daarnaast heeft Campens II de laagste prijs op de Harelbeekse vastgoedmarkt voor een 2-slaap- kamer appartement. Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Campens II Harelbeke

Residentie Amélie

De nieuwe eyecatcher op het Schouwburgplein

Klassevol en exclusief wonen op het Schouwburgplein te Kortrijk. Dit topproject zal op het gelijkvloers 2 handelsruimtes voorzien met daarboven 4 unieke appartementen uitgerust met 2 of 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom geniet van een eigen badkamer. Op het Schouwburgplein in Kortrijk krijgt dit nieuwe pareltje van de historische binnenstad stilaan vorm! Wilt u meer info? Contacteer ons!

Residentie Amélie Kortrijk

Residentie Savery

Op de hoek van de Doorniksestraat 

Prachtig nieuwbouw dakappartement op het Schouwburgplein in Kortrijk! Wonen in Residentie Savery betekent alles dichtbij. Zowel het station, de Grote Markt als het winkelgebied zijn vlakbij uw appartement! Geïntereseerd? Contacteer ons!

Residentie Savery Kortrijk

Parkzicht

Rust en kalmte in de Zwevegem

Project in het centrum van Zwevegem met uitzonderlijk ruime appartementen. 4 prachtige luxe appartementen op top locatie. Dit project is gelegen op een boogscheut van de kerk, in de Kasteelstraat. Deze éénrichtingsstraat biedt rust en kalmte in Zwevegem. Alle appartementen kijken uit op een groene long achteraan het gebouw. Wil jij eigenaar worden van een van deze appartementen? Contacteer ons!

Parkzicht Zwevegem

Desselgem-Dries

Bouwing in pastoriestijl

Prachtig nieuw te bouwen woningen in landelijke stijl in centrum Desselgem. De laatste 4 loten te koop in deze nieuwe kindvriende- lijke verkaveling op Desselgem-Dries. Het project omvat nog slechts 3 halfopen bebouwingen en 1 gesloten bebouwing in pastoriestijl. Contacteer ons!

Desselgem-Dries Harelbeke

Leiestraat

Gelegen in het populaire Kuurne

Afgewerkte woningen of casco woningen met een unieke bouwstijl. De comfortabele en eigentijdse woningen zijn gebouwd in 3 verschillende uitvoeringen, dit zorgt voor een enorme diversiteit en maakt iedere woning uniek. Elke woning heeft een vaste trap, 3 à 5 kamers en een bereikbare tuin. Intresse in een van deze woningen in Kuurne? Contacteer ons!

Leiestraat Kuurne

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue

Nieuw
€ 204 250
Instapklare woning met garage, 3 slaapkamers en tuin.
Veldstraat 50 8530 Harelbeke
3
1
125 m²
Woning
Nieuw
€ 270 500
Prachtige Nieuwbouw (Half Open) in landelijke stijl - lot 11
Desselgem-Dries 1 8792 Desselgem
3
1
169 m²
Woning
Nieuw
€ 149 000
Centraal gelegen stadswoning met 3 slaapkamers en terras
Pontstraat 15 8540 Deerlijk
3
1
120 m²
Rijwoning,
Woning