Marketing

Zowel online als offline staat je woning in de kijker. Door het gebruik van verschillende kanalen bereiken we snel de juiste mensen voor jouw huis of appartement. Dit betekent een extra snelle verkoop tegen de beste prijs.

gratis schatting avelgem

De ERA magic is een kleine flyer die in de buurt van de woning bedeeld wordt. Hierdoor zijn alle buren meteen op de hoogte! Mond-tot-mond reclame blijft een sterke tool in het vinden van een geschikte koper. En geef toe: wie kiest nu niet graag zélf zijn buren? Je kan ons ook vaak terugvinden in lokale kranten zoals de Piccolo, ’t Ezelke, de Blits…

huis verkopen kortrijk

Ons vastgoed aanbod is ook online terug te vinden. ERA Becue is aanwezig op meerdere social media kanalen : Facebook, Instagram, Linked In, en Youtube. Naast deze klassieke kanalen hebben wij ook een unieke WhatsApp service. Met een simpel WhatsApp bericht kunnen zoekende kopers zich inschrijven. Hierna ontvangen zij alle nieuwe woningen die wij in ons aanbod te koop krijgen. Een snelle match tussen koper en verkoper dus!

Het lanceermoment is een dag waarop alle geïnteresseerde kandidaat-kopers langskomen om een nieuwe woning in ons aanbod te bezoeken. Zij worden op voorhand goed geïnformeerd en kunnen indien gewenst een bod uitbrengen boven de startprijs.

Voordeel voor de verkoper

  • In de aanloop naar het lanceermoment wordt intensieve marketing gevoerd
  • De eigendom staat in de kijker en bereikt een groot doelpubliek
  • Het verkoopproces verloopt snel
  • Alle bezoeken zijn op 1 dag dus het huis moet maar 1 keer voorbereid worden op bezoek

Voordeel voor de koper

  • De kandidaat-kopers zijn volledig geïnformeerd voor ze de woning komen bezichtigen
  • Elke kandidaat krijgt een individuele rondleiding en daarna tijd om de woning rustig te herbekijken
  • Er is een vanaf-prijs ingesteld waardoor de potentiële kopers zelf beslissen welk bod ze uitbrengen