KLANTEN AAN HET WOORD

De tevredenheid van onze klanten staat centraal

Een goed geholpen klant is een tevreden klant. Daarom schotelen wij u enkele testimonials
en momentopnames voor van onze tevreden klanten. Zij het nu koper, verkoper of verhuurder.
Wij steven ernaar om u optimaal gelukkig te maken bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw woonst. 
Wilt u uw fijne ervaring met Era Becue delen? Stuur ons uw getuigenis door naar becue@era.be 
of review ons op onze Facebookpagina.
 

Vlaanderenlaan Harelbeke

Aurélie Baas

"BEDANKT voor de deskundige aanpak bij de verkoop van onze woning in de Vlaanderenlaan in Harelbeke, Pierre & Christiane."

Ellestraat Zwevegem

Michèle Matton

"Geachte, hierbij onze beste dank voor de zeer vlotte verkoop van ons huis. We zijn op een zeer rustige en deskundige manier ingelicht en alles is tot in de puntjes geregeld. TOP! Kan het iedereen aanbevelen. Dank! Annie, Ivan en Sonia."

Kongostraat Kuurne

Julie Becue

"Als we ooit nog beroep moeten doen op een immo dan bellen we jou zeker op! Een vriendelijke, stipte, professionele en vooral menselijke agente. Bedankt voor de vlotte service, Julie! Sammy & Tamara."

Bissegemsestraat Bissegem

Joyce Mouton

"Wat een lieve, joviale, enthousiaste makelaar ben jij! Van's morgens tot 's avonds, altijd met een glimlach. Niets was jou teveel. Dankjewel voor jouw persoonlijkheid! En voor de snelle verkoop. veel groetjes."

Moorseelsestraat Kortrijk

Andres Denutte

"Beste Andres, eerst en vooral wil ik u persoonlijk bedanken voor de vlotte en aangename samenwerking! Het was een plezier om op deze manier met u zaken te kunnen doen. Waarom ben ik bij ERA terechtgekomen? Ik had reeds uit verschillende bronnen zeer positieve reacties gehoord en jullie hebben mij absoluut niet teleurgesteld. Het begon reeds bij het eerste contact : op een vriendelijke manier en met de glimlach doorverwezen worden naar de persoon die mij verder zou helpen en het eindigde met een hartelijke handdruk bij het ondertekenen van de compromis. Alles daartussen was perfect. Graag ook nog een knipoog naar de mensen van de administratie die alles correct en zeer professioneel in recordtempo hebben afgewerkt. Hartelijk dank."