ERA Awards 2018

ERA Becue val elk jaar in de prijzen op de ERA Awards!

Naar jaarlijkse traditie organiseert ERA Belgium een ERA awards night om de beste kantoren te feliciteren met hun prestaties. 


Reeds 8 jaar op een rij maakten we met trots deel uit van de 5 best presterende ERA kantoren van België! Dankzij deze awards worden we aanzien als een ERA Gold member.

Maar ook de award van 'meeste zoekopdrachten' mochten we reeds 5 jaren mee naar huis nemen. Dit is een award voor het kantoor die het best de zoekende kandidaten opvolgt en informeert over de nieuwe eigendommen die we te koop of te huur hebben. 

Niet enkel het kantoor viel in de prijzen, ook onze vastgoed inkopers en verkopers wonnen awards! Zo kregen Thomas Gaeremynck, Andres Denutte en Julie Becue reeds enkele jaren op een rij een award, dit omdat ze tot de top 25 beste verkopers van ERA Belgium behoren! Als kers op de taart won Andres Denutte, onze vastgoed inkoper en verkoper voor de regio van Kortrijk, in 2017 én 2018 de award als nummer 1 verkoper van ERA Belgium

Last but not least viel Johan Becue zelf ook in de prijzen. Reeds 3 jaar op een rij kreeg hij de awards van ERA Team Player, voor zijn vele initiatieven om als ERA makelaars samen te werken. 

We hebben dus alle redenen om trots te zijn op ons kantoor en ons team. 

era awards beste verkoper
Andres Denutte Number 1 Sales Agent van België
Team ERA Becue op de ERA Awards Night 2018

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue