BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

Lanceermoment Molenput 11 te Kuurne op zaterdag 10 februari van 10u tot 12u 

Unieke kans om de woning Molenput 11 te Kuurne exclusief te ontdekken op 10 februari van 10u tot 12u. 

We werken met een vanafprijs van 250 000 euro en een startdag die doorgaat op 10 februari waarop u als kandidaat-koper als één van de eersten een bezoek mag brengen en eventueel een bod onder gesloten omslag kan uitbrengen. Op deze manier bepaalt u zelf wat deze woning waard is en wordt het verkocht aan het hoogste bod. Indien de woning deze dag niet verkocht wordt, volgt de normale verkoop. 

Te koop immo huis Molenput 11 Kuurne Era Becue

Opendeurdagen modelappartement Soudé in Leanderhof

Zaterdag 3 februari en 17 maart 2018 van 10u tot 12u. 

Graag verwelkomen wij iedereen op zaterdag 3 februari en zaterdag 17 maart zonder afspraak telkens van 10u tot 12u in het modelappartement SO A.0.03. Het stijlvol ingericht 2 slaapkamer appartement kan u vinden ter hoogte van de Bekaertstraat 2 te Zwevegem en geeft u een zicht op de mogelijkheden van de nieuwbouwappartementen in de Soudé. 

Bij de realisatie wordt gestreefd naar een evenwichtige mix van residentieel, betaalbaar en sociaal wonen in een groene parkzone. Daarbij wordt gemikt op betaalbare woningen voor jonge gezinnen en een aanbod aan zorgappartementen/ assistentiewoningen die perfect inspelen op de behoeftes van de ouder wordende bevolking die toch in het centrum wil wonen.

Fase 1 bestaat uit:
- 17 parkappartementen - gebouw 'De Wals'
- 21 comfortappartementen - gebouw 'De Soudé' 
- 12 commerciële winkelpanden van 50 - 800m² 

De Wals (WA) combineert luxueus wonen met ruime terrassen in een groene omgeving.
Het gebouw de Soudé (SO) garandeert u een ruim appartement waar levenslang wonen centraal staat. Deze ruime flats zijn eenvoudig aan te passen aan uw behoeften op vandaag of in de toekomst en zijn bovendien rolstoeltoegankelijk. Royale terrassen staan bij elk appartement centraal, en bovendien is elk appartement moduleerbaar aan uw wensen! 

te koop immo ERA Becue Leanderhof Zwevegem nieuwbouw
te koop nieuwbouw immo ERA Becue Leanderhof Zwevegem

Opendeurdag Kortrijkse Poort te Harelbeke

Zaterdag 27 januari van 10u tot 12u is iedereen welkom op de opendeurdag in de Kortrijkse Poort te Harelbeke. Er zullen verder op regelmatige basis nog opendeurdagen gehouden worden. Deze data worden later meegedeeld. 

Hedendaagse villa-residentie met opvallend grote leef - terrassen, nabij de stadspoort van Kortrijk. Geniet van lanceringsprijzen en andere voordelen door op plan aan te kopen. Reeds 60% van het project is verkocht!
Fase 2 is gelanceerd en reeds voor 33% verkocht.

Het nieuwbouwproject de "Kortrijkse Poort", op een boogscheut van het centrum van Kortrijk, wordt ontwikkeld door Groep Berton en Dehullu architecten. Dit kleinschalig project voorziet 15 appartementen. De ligging van het project is uitstekend: nabij belangrijke invalswegen, in een nieuwe groene omgeving, nabij de stad Kortrijk en op fietsafstand van domein 'De Gavers'. 
Door de samenwerking met het gerespecteerde architectenbureau Dehullu wordt de nadruk gelegd op beleving. Gekoppeld aan deze beleving schenkt men veel aandacht aan duurzaamheid en praktische indeling van de binnenruimtes. Dankzij de persoonlijke klantenbegeleiding kunt u de indeling en de afwerking van uw appartement naar eigen wens bepalen. 

Fase 1 werd reeds opgeleverd en de werken voor fase 2 zijn intussen volop gestart en zouden klaar zijn eind 2018. 
Bericht aan alle investeerders: Geniet nu TIJDELIJK van VERHUURGARANTIEPLAN voor 12 maanden!

Immo Becue nieuwbouw Kortrijkse poort fase bouw
Immo Becue nieuwbouw Kortrijkse poort fase bouw

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

Uitzonderlijke opendeurdag zaterdag 20 januari van 10u tot 12u! 
Vanaf zaterdag 10 februari tweewekelijks van 10u tot 12u. 

Om de twee weken openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

We starten opnieuw vanaf zaterdag 10 februari 2018 met de tweewekelijkse opendeurdagen. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en in volle ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Opendeur in modelappartement Park 1302 | Kortrijk

Elke zaterdag tussen 10u en 12u

Elke zaterdag verwelkomen we jullie in het modelappartement van Park 1302, waar je langs mag komen zonder afspraak. We zijn steeds aanwezig in het appartement, maar er is een mogelijkheid om ook de woningen te bezichtigen. 

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie aan appartementstypes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. Fietsenberging, private kelderbergingen en ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Klik hier voor meer informatie

huis te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw woningen
appartement te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw park 1302

ERA Becue op de Woonbeurs in Kuurne op 14 maart 2018 van 15u tot 20u

Tijdens de woonbeurs in Kuurne zullen we meerdere informatie ter beschikking stellen voor het publiek over verschillende nieuwbouwprojecten namelijk Molenkant, Kortrijkse Poort, Merelstraat en residentie Draf. 
U kan bij ons terecht met al uw vragen of indien eerste interesse geven we u graag wat meer uitgebreide info over deze realisaties. 

Graag tot dan! 

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue