BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, Instagram (@era_becue), mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

Era Becue Open appartementendag

Za 12/10 | ERA Open Appartementen Dag 

De zoektocht naar een appartement verloop niet altijd even vlekkeloos. Daarom organiseert ERA een Open Appartementen Dag waarop u vrijblijvend - zonder afspraak! - verschillende appartementen kunt bezoeken tussen 10 u  en 12 u. Makkelijk, toch?

Afspraak op 12 oktober voor ERA Open Appartementen Dag!

Bekijk hier een overzicht van de deelnemende woningen.

Za 12/10 | Opendeurdag K-Tower | Kortrijk

Op zaterdag 12 oktober zet de K-Tower in Kortrijk zijn deuren voor u open van 10 u tot 12 u. Wees welkom en neem een kijkje in de 2 modelappartementen. 

Deze woontoren is gelegen in de Diksmuidekaai 11 te Kortrijk. Laat u verrassen door de unieke locatie en de stijlvolle inrichtingen die gerealiseerd werden in samenwerking met Philippe Samyn & Partners. Onze agent Andres Denutte voorziet u ter plaatse van alle gewenste informatie en beantwoordt al uw vragen. 

Locatie : Diksmuidekaai 11 Kortrijk

Wanneer : zaterdag 12 oktober 2019 van 10 u tot 12 u

Nu al meer weten? Klik hier en ontdek de exclusieve K-Tower.

appartement te koop K-Tower Kortrijk
appartement te koop K-Tower Kortrijk

Opendeur leanderhof

Za 19/10 | Opendeurdag Leanderhof | Zwevegem

Op zaterdag 19 oktober van 10 u tot 12 u zet het Leanderhof zijn deuren open voor u!

Kom langs zonder afspraak en ontdek dit prachtig nieuwbouwproject. Michèle voorziet u van alle nodige informatie en staat paraat om al uw vragen te beantwoorden. 

Bekijk hier alvast meer foto's het volledige project. Vergeet niet om door te klikken naar de Fase waarin u geïnteresseerd bent. Zo kan u alle beschikbare woningen zien.

Tot dan!

Locatie : Bekaertstraat - Otegemstraat - Deerlijkstraat, Zwevegem

Wanneer : zaterdag 19 oktober 2019 van 10 u tot 12 u

Opendeurdag nieuwbouw zwevegem
Nieuwbouwzondag 20 oktober

Zo. 20/10 | NIEUWBOUWZONDAG

Op 20 oktober trakteert Nieuwbouwzondag elke geïnteresseerde op een opendeurdag van verschillende nieuwbouwprojecten. Twijfel niet langer en vergelijk de troeven van elk appartement. Laat u informeren door onze aanwezige makelaars en vind het antwoord op al uw vragen.

Deelnemende projecten van ERA Becue :

1) Residentie De Valk - Moderne, ruime nieuwbouw appartementen in het centrum van Deerlijk. Klik hier voor meer details.

2) Molenkant - Uniek gelegen residentie aan de oevers van de Leie. Het is een combinatie van ruimte en rust. Klik hier voor meer details.

3) Residentie Overleie - Kleine omvang (slechts 4 appartementen!), wat een authentiek gevoel creëert. Toch is er het hedendaagse comfort en een moderne inrichting. Klik hier voor meer details.

Tot dan!

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

De volgende datums zal Aurélie Baas een opendeur houden in de modelappartementen van de Molenkant (telkens van 10u tot 12u); 8/06, 6/07, 3/08, 31/08, 28/09, 26/10, 23/11 en 21/12

Om de maand openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Rietvoornstraat te Harelbeke (zijstraat van de Stedestraat), waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden 1 keer per maand georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue