BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, Instagram (@era_becue), mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

25/05 | Infomoment in het Leanderhof te Zwevegem

Tijdens het infomoment zullen Michèle en Julie u met open armen verwelkomen in het modelappartement van het gebouw De Vlieger. Wat mag je verwachten? Uitleg over de 2e fase, waarvan de verkoop van start is gegaan. In deze fase zullen er zowel huizen al appartementen gebouwd worden. Wens je snel te kunnen verhuizen, kunnen we u bestaande appartementen aanbieden van de eerste fase. 

Meer informatie over het project, klik hier.  

Wanneer: zaterdag 25 mei van 10u tot 12u

Waar: Modelappartement van het gebouw de Vlieger (Bekaertstraat te Zwevegem) 

opendeur in het leanderhof om de tweede fase voor te stellen en de bestaande appartementen te tonen
leanderhof te zwevegem is te koop met ERA Becue

1/06 | Opendeur in een bijzonder lichtrijke villa te Marke

Ben je op zoek naar een ruime en lichtrijke villa gelegen op een topligging in Marke? Kom dan zeker langs tijdens het opendeurmoment van 1 juni van 10u tot 12u. Deze woning bevat een mooie ruime leefruimte, 3 grote slaapkamers (mogelijk 4) een toffe tuin. Er is zeker een mooie woning van te maken! 

Waar: Andreas Vesaliusstraat 13 te Marke

Wanneer: 1 juni van 10u tot 12u

villa te koop in de andreas vesalius straat
mooie woning te koop in kortrijk

15/06 | ERA Open Huizen Dag 

Op zaterdag 15 juni gaat de tweede ERA Open Huizen Dag van 2019 door! 

Op deze dag kan kan je tientallen huizen bezichtigen, zonder afspraak. Onze professionele makelaars geven jullie een rondleiding en beantwoorden alle vragen.

Wanneer: Zaterdag 15 juni 

ERA Open Huizen Dag 15 juni 2019

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn tweewekelijks bij Dac'art ter plaatse aanwezig, op zaterdag telkens van 13u30 - 15u.

Klik hier alvast voor meer informatie online.

nieuwbouw appartement in Izegem
Mooi modelappartement gelegen te Izegem in het project Dac'art

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

De volgende datums zal Aurélie Baas een opendeur houden in de modelappartementen van de Molenkant (telkens van 10u tot 12u); 8/06, 6/07, 3/08, 31/08, 28/09, 26/10, 23/11 en 21/12

Om de maand openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Rietvoornstraat te Harelbeke (zijstraat van de Stedestraat), waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden 1 keer per maand georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue