BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, enzovoort. 

Hieronder vind je steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

ERA Open Huizen Dag deelnameformulier

10/06 | ERA Open Huizen Dag 

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseren we opnieuw een ERA Open Huizen Dag, waarop maar liefst 25 deelnemende woningen kunnen bezocht worden! 

Tijdens de ERA Open Huizen Dag stellen we de huizen open die we te koop hebben, om te bezoeken zonder afspraak. Kom langs op de vermelde uren en bezoek de woningen met onze erkende makelaars. 

Bekijk hier onze deelnemende panden


17/06 | Opendeur in het modelappartement Kortrijkse Poort

Wees welkom op zaterdag 17 juni tussen 10u en 12u om het modelappartement van het nieuwbouwproject de Kortrijkse Poort te bezichtigen. 

Het nieuwbouwproject is een hedendaagse villa-residentie met opvallend grote leefterrassen, nabij de stadspoort van Kortrijk (Harelbeke). Geniet van lanceringsprijzen en andere voordelen door op plan aan te kopen. Maar: reeds 60% verkocht!
 
Het nieuwbouwproject de "Kortrijkse Poort", op een boogscheut van het centrum van Kortrijk, wordt ontwikkeld door Groep Berton en Dehullu architecten. Dit kleinschalig project voorziet 15 appartementen. De ligging van het project is uitstekend: nabij belangrijke invalswegen, in een nieuwe groene omgeving, nabij de stad Kortrijk en op fietsafstand van domein 'De Gavers'. De werken zijn intussen volop gestart!
 
nieuwbouw appartement harelbeke kortrijkse poort
nieuwbouw appartement harelbeke kortrijkse poort

Tweewekelijks op zaterdag tussen 10u en 12u | Opendeur in modelappartement Molenkant te Harelbeke

Om de twee weken openen we de deuren van het modelappartement. Voor de komende weken is dit op 18/02, 4/03, 18/03, 1/04, 15/04 en 29/04. Iedereen is welkom, zonder afspraak. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt.

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en zullen afgerond zijn na de zomer van 2017. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Elke zaterdag tussen 10u en 12u | Opendeur in modelappartement Park 1302 te Kortrijk

Elke zaterdag verwelkomen we jullie in het modelappartement van Park 1302, waar je langs mag komen zonder afspraak. We zijn steeds aanwezig in het appartement, maar er is een mogelijkheid om ook de woningen te bezichtigen. 

Park 1302 biedt plaats aan 81 comfortabele en eigentijdse appartementen ondergebracht in 2 gebouwen. Je vindt er een grote variatie aan appartementstypes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een ruim terras met zicht op het park, waardoor wonen in het groen echt vorm krijgt. Fietsenberging, private kelderbergingen en ondergrondse autostaanplaatsen aanwezig!

Wie meer ruimte nodig heeft, vindt beslist zijn gading in het gevarieerd woningaanbod. In Park 1302 vind je woningen met 2 tot 5 slaapkamers, met een plat dak of in puntvorm, op een hoek of netjes in de rij, met 2 of 3 bouwlagen. Voor elk wat wils dus! De harmonieuze afwisseling van gevelmaterialen creëert een boeiend straatbeeld. Elke woning heeft een mooie privétuin en grote lichte leefruimtes. De ruimtes van elke woning worden optimaal benut met veel gevoel voor licht en comfort, duurzame materialen, een moderne keuken en een luxueuze badkamer geven je woning het comfort dat je verdient.

Klik hier voor meer informatie

huis te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw woningen
appartement te koop kortrijk ERA Becue nieuwbouw park 1302

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue