BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

23/08 | Opendeur op de werf van residentie Draf 

Norman Velghe, de makelaar voor dit project, zal jullie met open armen verwelkomen om een rondleiding te geven op de werf van residentie Draf. Iedereen is welkom op donderdag 23/08 van 18u30 tot 20u in de Kattestraat te Kuurne. 

Residentie Draf is een kleinschalige residentie, met op het gelijkvloers een gloednieuwe dokterspraktijk. Het grote pluspunt van deze appartementen zijn de ruime terrassen. Daarnaast is het gelegen op een boogscheut van het centrum en heeft het een perfecte verbinding met de invalswegen zoals de E17 en de R8. 

Klik hier voor meer informatie. 

appartement te koop in kuurne, era becue, immo becue, kuurne te koop, norman
nieuwbouw, nieuwbouwproject in kuurne, kuurne te koop appartement

25/08 | Opendeur in de prachtige burgerwoning in het centrum van Zwevegem

Welkom op zaterdag 25/08 tussen 10u en 12u om het mooie huis in de Sint-niklaasstraat 9 te Zwevegem te bezichtigen (zonder afspraak)

Indien u op zoek bent naar een woning dat volledig in orde staat, veel ruimte heeft en in het centrum van Zwevegem gelegen is, bent u hier aan het juiste adres. Als kers op de taart krijgt u een burgerwoning met karakter. 

Klik hier voor meer informatie.

burgerwoning te koop, huis te koop, zwevegem te koop
huis te koop in het centrum van zwevegem, opendeur burgerwoning

1/09 | Lanceermoment in een prachtig afgewerkte villa op een rustige locatie

Op zaterdag 1/09 start de verkoop van deze prachtige villa, gelegen in de Spanjelaan 6 te Zwevegem. Er wordt gewerkt met een lanceermoment, wat in houdt dat de bezoeken pas starten op 1 september en dat je de mogelijkheid hebt om een bod te doen onder gesloten omslag. 

Als u deze woning koopt, hoeft u alleen uw valiezen te pakken en je intrek te nemen in de villa. De woning staat volledig in orde en werd smaakvol afgewerkt. 

Klik hier voor meer informatie.

huis te koop in Zwevegem, Spanjelaan, villa
perfect afgewerkte villa in zwevegem, huis te koop

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn tweewekelijks bij Dac'art ter plaatse aanwezig, op zaterdag telkens van 13u30 - 15u.

Klik hier alvast voor meer informatie online.

Nieuwbouwappartement Izegem
Appartementen te koop Izegem Dac'art

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

De volgende datums zal Aurélie Baas een opendeur houden in de modelappartementen van de Molenkant; 25/08, 15/09, 13/10, 10/11, 22/12.  

Om de twee weken openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden tweewekelijkse georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en in volle ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue