BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

16/06 | Opendeur in modelappartementen van de K Tower

Wens je te ervaren hoe het zou zijn om panoramisch te wonen? Een verzicht te hebben over de leieboorden en over kortrijk en omstreken? Wees dan welkom op 16 juni, tussen 10u en 12u in de 2 modelappartementen van de K Tower! 

De sleutelwoorden van de K Tower zijn design, luxe, kwaliteit en exclusiviteit. Deze woontoren is in 1 woord "uniek" te noemen. 

Voor meer informatie over de K Tower, klik hier. 

interieur, k-tower, k tower, modelappartement, luxe, nieuwbouw appartement

16/06 | Opendeur in residentie Draf van 14u tot 15u30

Op zaterdag 16 juni opent Norman Velghe de deuren van het nieuwbouw project residentie Draf. Iedereen is welkom van 14u tot 15u30 in de Kattestraat te Kuurne

Residentie Draf is een project met 6 kwalitatieve appartementen en 1 commerciële ruimte, gelegen nabij het centrum van Kuurne. De werken zitten op schema, dus je kan rondlopen in de ruimtes en het gevoel krijgen hoe het is om er te wonen. 

Voor meer info, klik hier. 

nieuwbouw, appartement, te koop, kuurne, kattestraat, wonen
vooraanzicht gevel, nieuwbouw, appartement, wonen in kuurne, centrum

30/06 | Lanceermoment met biedsysteem voor de Deerlijkstraat 28 te Zwevegem

Ben je op zoek naar een gerenoveerde woning, met karaktervolle elementen? Dan is deze burgerwoning zeker iets voor u! 

Welkom op 30 juni (op afspraak), op het lanceermoment van de Deerlijkstraat 28 te Zwevegem. De bezoeken starten die dag, waarbij u een rondleiding krijgt van Julie Becue. Indien jullie geïnteresseerd zijn, kan er een bod gedaan worden onder gesloten omslag. De vanafprijs van deze woning is slechts €225 000!

Meer informatie over het huis? klik hier

te koop Zwevegem burgerwoning lanceermoment
keuken, burgerwoning gerenoveerd, te koop in Zwevegem, huis

7/07 | Lanceermoment met biedsysteem voor de Hinnestraat 62 F te Zwevegem

Welkom op zaterdag 7 juli, op afspraak, voor het lanceermoment van de woning in de Hinnestraat 62 F te Zwevegem. Deze woning kan je het best omschrijven als een verborgen parel in Zwevegem. Het is gelegen in een kleine rustige straat en heeft een leuke charmante uitstraling met een prachtige tuin. 

De bezoeken starten op 7 juli. Je zal een rondleiding krijgen van Julie Becue, waarbij je terecht kan met al jullie vragen. Indien jullie de woning wensen te kopen, kan er een bod gedaan worden onder gesloten omslag. De startprijs is € 545 000

Meer informatie over dit huis? Klik hier. 

huis te koop in Zwevegem, lanceermoment, villa
huis te koop in zwevegem met tuin, leuke woning

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn er tweewekelijks vanaf 23/03 bij Dac'art ter plaatse aanwezig, telkens van 14u tot 17u. 

Klik hier alvast voor meer informatie online.

Nieuwbouwappartement Izegem
Appartementen te koop Izegem Dac'art

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

Vanaf zaterdag 10 maart tweewekelijks van 10u tot 12u. 

Om de twee weken openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden tweewekelijkse georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en in volle ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue