BQ Agenda

Als dynamisch immokantoor doen we veel meer dan de klassieke publicaties op vastgoedsites. Naast de publicaties in toonaangevende week- en maandbladen, op immosites, onze Facebookpagina, Instagram (@era_becue), mailings en tal van andere zaken, organiseren we ook events. Wekelijks staan er activiteiten in onze agenda gepland met als doel de verkoop te stimuleren. Dit kan een opendeurdag zijn, een lanceermoment, een ERA Open Huizen Dag, een informatieavond, ... 

Hieronder vindt u steeds een up-to-date overzicht van de geplande activiteiten. 

18/10 | Investeringsavond in het Bierkasteel te Izegem

Investeren? Beleggen?  Rendementen? Wat met erfregeling?

Op 18 oktober organiseren we in samenwerking met PSR (lid van de Jan De Nul Groep) voor het project Dac'art een investeringsavond te Izegem in het Bierkasteel.

Wat mag je verwachten? 

- Meester Ludo Ockier, de expert inzake de wetgeving ivm het nieuwe erfrecht & het nieuwe Vlaamse huurdecreet.
- Fréderic Vandenhende, CEO van INVSTR; firma gespecialiseerd in investeringsvastgoed berekent voor u de rendementen op Dac'art
- ERA Becue & BORDES
- PSR (member of Jan De Nul Group), projectontwikkelaar Dac'art

Zet alvast een rode bol naast de datum 18 oktober, want je bent welkom vanaf 19u in het Bierkasteel te Izegem (Ingelmunstersestraat 46)

Schijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Klik hier. 

dac'art nieuwbouw te Izegem, investeringsavond 18 oktober in het bierkasteel vanaf 19u.
izegem

20/10 | ERA Open Huizen Dag 

Op Zaterdag 20 oktoberen openen alle ERA makelaars de deuren van de huizen die te koop staan.

ERA Becue doet deze editie met een 40 tal huizen mee. Je kan deze huizen allemaal bezoeken, zonder voorafgaand een afspraak te maken. Kijk op de website om welk uur de makelaar aanwezig is, om te weten wanneer je langs kan komen. 

Bekijk alle deelnemende panden.

10/11 en 12/01 | opendeur in het modelappartement van de K-Tower

Op zaterdag 11 november en 12 januari openen we de deuren van de modelappartementen van de K-Tower van 14u tot 16u. Kom langs zonder afspraak in de Diksmuidekaai 11 te kortrijk.  

De K-Tower is een exclusieve woontoren aan de leieboorden van Kortrijk, waar je kan wonen met een panoramisch zicht. Als je onlangs in kortrijk geweest bent, zal deze ongetwijfeld uw aandacht getrokken hebben. Het architecturaal design wordt gekenmerkt door de spiegels, waardoor de toren 'verdwijnt' in zijn omgeving. Het is precies alsof je door het gebouw kan kijken. Ook het interieur van de appartementen is luxueus afgewerkt met oog voor detail. 

Klik hier voor meer informatie. 

k tower te koop in kortrijk. nieuwbouw appartementen met een panoramisch zicht
k tower, toren te Kortrijk te koop. nieuwbouw appartementen met zicht op kortrijk

Tweewekelijks | Infokantoor Dac'art

Het project Dac'art staat voor de kunst van het wonen. Er worden 54 appartementen en 7 penthouses gebouwd aan de Zuidkaai 2 in Izegem. Alle entiteiten beschikken over 1 tot zelfs 4 terrassen en kijken uit op de binnentuin of het kanaal. Toekomstige bewoners vinden hier de ideale combinatie tussen rust en alle voordelen van Izegem vlakbij. 

Wenst u meer uitleg, kom dan zeker langs op het infokantoor. Wij zijn tweewekelijks bij Dac'art ter plaatse aanwezig, op zaterdag telkens van 13u30 - 15u.

Klik hier alvast voor meer informatie online.

Nieuwbouwappartement Izegem
Appartementen te koop Izegem Dac'art

Opendeurdagen in modelappartement Molenkant | Harelbeke

De volgende datums zal Aurélie Baas een opendeur houden in de modelappartementen van de Molenkant; 25/08, 15/09, 13/10, 10/11, 22/12.  

Om de twee weken openen we opnieuw de deuren van het modelappartement. Iedereen is welkom, zonder afspraak. Indien u toch liever even belt op voorhand om zeker te zijn, aarzel niet en bel ons gerust op 056 75 57 47. De ingang vind je in de Stedestraat te Harelbeke, waar je de pijlen volgt tot aan de inkom. 

De opendeurdagen worden tweewekelijkse georganiseerd telkens van 10u - 12u. Iedereen welkom! 

De site is gelegen op een rustige ligging met een uniek spectaculair panorama op de Leie of op een volledig nieuw ingericht groen park. Het wordt een beleving waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt. 

U kan kiezen tussen: één, twee of drie slaapkamers, met een terras van 10 m² tot 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen tuintje van 50 m² in fase 2. Ondergronds worden er autostaanplaatsen, fietsstallingen en individuele bergingen ingericht. Bovendien zijn alle appartementen BEN. Dit wilt zeggen Bijna Energie Neutraal. 75% van alle appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder! De bouwwerken zijn gestart en in volle ontwikkeling. 

Klik hier voor meer informatie

appartement te koop Harelbeke nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water
nieuwbouw project Molenkant wonen langs het water

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue