Bij ERA Becue krijg je het beste van beide werelden

Waarom kiezen voor ERA Becue?

Bij ons geniet je van het beste van beide werelden! Enerzijds zijn er de de positieve punten van een kleine, lokale makelaar. Anderzijds bieden wij u de sterktes van een groot vastgoednetwerk :  ERA, de marktleider in België.
 

Na +30 jaar actief te zijn in de vastgoedmarkt zijn onze motivatie en enthousiasme nog niet afgezwakt. In tegendeel! Samen met ons 17 koppig team zetten we ons elke dag in voor uw vastgoed. Elke vastgoed bemiddelaar heeft bij ons zijn eigen regio. Op deze manier kent hij de streek door en door. Daarnaast is hij/zij uw enige contactpersoon van begin tot einde. Op die manier kunnen wij een persoonlijke service bieden. 

In ons team heeft iedereen zijn eigen specialisatie. Zo dienen de vastgoed bemiddelaars zich enkel te concentreren op het vinden van een koper voor uw vastgoed

Lees hieronder waarom je met ERA Becue zou willen samenwerken. Ben je al overtuigd en wil je enkel nog informatie over onze werking? Klik hier voor informatie over onze verkoopdienst, voor informatie over onze verhuurdienst klik je hier

1. Onze medewerkers maken het verschil

Dit staat bij ons centraal :

  1. Optimale begeleiding
  2. Goede communicatie
  3. Vlotte verkoop aan correcte prijs
  4. Maximale professionaliteit

Naast onze vakkundige werkwijze beschikken wij ook over een gepassioneerd team. Dat bewijzen onze ERA Awards! Al 8 jaar op een rij behoren we tot de 5 beste kantoren van België... Een prestatie om trots op te zijn. Bekijk zeker ook wat onze klanten te vertellen hebben over ERA Becue.

Wil je deel uit maken van ons dynamische team? Op onze vacaturepagina kan je onze openstaande functies bekijken.

2. Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie 

In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman ter plaatse om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 1 jaar na het ondertekenen van de akte. 

De ERA Comfort garantie is een unieke service voor kopers en verkopers van vastgoed. Dit is een primeur in België, want ERA is de eerste en de enige die u dergelijke garantie kan bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat u zorgeloos uw woning kan kopen of verkopen! 

3. ERA Koperwachtzaal

Voor de zoekende kopers die willen, maken wij een zoekopdracht aan. Dit houdt in dat we opslaan naar wat onze kopers juist op zoek zijn, aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Bij elke nieuwe woning dat aan hun eisen voldoet, worden zij als eerste op de hoogte gebracht. Momenteel hebben we 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal.

Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u? 

4. ERA Open Huizen Dag

ERA Becue neemt deel aan de ERA Open Huizen Dag die 4 keer per jaar georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn!

ERA Open Huizen Dag van ERA Becue

5. Virtual Tour

Dankzij de Virtual Tour krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van de eigendom. Dit houdt in dat ze een virtuele rondleiding krijgen in de woning. Via panoramische filmpjes wordt een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers gegeven. 

Met deze tool zorgen we ervoor dat enkel de zeer geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit resulteert in kwaliteitsvolle bezoeken waardoor u, als verkoper, minder tijd hoeft vrij te maken om de mensen te verwelkomen.

6. Een intensieve marketing

De ERA-tuinpaal

Onze tuinpaal heeft u ongetwijfeld al gezien. Zo hangen of staan er wereldwijd 100 000 ERA-tuinpalen en -borden die woningen zoals de uwe extra in het oog laten springen.

De ERA Becue Lightbox

Omdat we willen dat uw eigendom opvalt in het straatbeeld hebben we nieuwe borden ontworpen. Naast de traditionele V-borden, die elke makelaar heeft, hebben we nu ook de ERA Becue Lightbox. Dit is een kubusvormige box, die opvalt dankzij zijn atypische vorm, waardoor het beter opvalt dat uw eigendom te koop staat. Maar het grote pluspunt van deze box is dat die licht geeft als het donker wordt! Zo valt uw pand niet enkel overdag op, maar ook 's avonds. 

De ERA-magic mailing

Buren maken graag reclame voor onroerend goed in een wijk waar ze graag wonen. Net daarom sturen we een mailing uit om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken.

Onze ERA-verhuisdozen en -wagen

ERA Becue is er ook NA het tekenen van de compromis. We hebben een verhuiswagen die u gratis kunt gebruiken, om zo efficiënt mogelijk de verhuis te kunnen regelen. U kunt deze reserveren op 056 75 57 47.

ERA Becue heeft nieuwe borden

Webinar

Als eerste vastgoedmakelaar van België geven we in samenwerking met andere ERA kantoren webinars! webi-what!?

Webinars zijn live filmpjes, die je thuis vanuit uw luie zetel kan volgen en je interactief vragen kan stellen via een chatbox. De onderwerpen zijn steeds vastgoed gerelateerd en hebben een adviserende functie. Ook niet-klanten zijn uiteraard welkom om de webinars mee te volgen. Bekijk hier alvast de webinar van Karine en Johan over het onderwerp "Hoe komt het dat mijn huis al zo lang te koop staat"? 

ERA Becue is sociaal

Dat ERA Becue actief is op sociale media is een understatement. We zijn super actief!

Dagelijks posten we de nieuwste panden, filmpjes, een blik achter de schermen op kantoor, de nieuwbouwprojecten, aankondigingen van een opendeur en zo veel meer. Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen ERA Becue? Dan moet je zeker onze Facebook pagina liken, ons volgen op Instagram en op LinkedIn.


Contact

Wenst u nog meer informatie of een afspraak met de verantwoordelijke makelaar voor de verkoop van uw eigendom? Klik hier om een email te sturen en we contacteren u zo spoedig mogelijk. 

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue