Bij ERA Becue krijg je het beste van beide werelden

Waarom zou je samenwerken met ERA Becue? 

De reden waarom je met ERA Becue zou willen samenwerken is, omdat je bij ons het beste van beide werelden krijgt! De positieve punten van een kleine, lokale makelaar én de sterktes van een groot kantoor en een vastgoednetwerk zoals ERA

Na +30 jaar actief te zijn in de vastgoedmarkt zijn onze motivatie en enthousiasme nog niet afgezwakt. In tegendeel! Samen met ons 16 koppig team zetten we ons elke dag in voor uw vastgoed. Elke vastgoed bemiddelaar heeft bij ons zijn eigen regio. Op deze manier kent hij de streek door en door. Daarnaast is hij uw enige contactpersoon van bij de start, tot bij de verkoop van uw eigendom. Op dit vlak heeft u de voordelen van een lokale makelaar, die iedereen kent in de regio en krijg je een persoonlijke service

Doordat we een groot kantoor zijn, heeft iedereen zijn specialisatie. Zo hoeven de verkopers zich geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp die bij een verkoop komt kijken. De vastgoed bemiddelaars dienen zich enkel te concentreren op het vinden van een koper voor uw vastgoed. Daarnaast maken we deel uit van ERA, de marktleider in België, hier halen we ook tal van voordelen uit, die je enkel met zo'n sterk netwerk kan verwezenlijken. 

Lees hieronder waarom je met ERA Becue zou willen samenwerken. Ben je al overtuigd en wil je enkel nog informatie over onze werking? Klik hier voor informatie over onze verkoopdienst, voor informatie over onze verhuurdienst klik je hier

groepsfoto ERA Becue

1. Onze medewerkers maken het verschil

Door een optimale begeleiding en goede communicatie met onze klanten kan je rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! Bovendien scholen wij ons voortdurend bij en streven we naar maximale professionaliteit.

Naast onze vakkundige werkwijze beschikken wij ook over een gepassioneerd team. Dat bewijzen onze ERA Awards! Al 8 jaar op een rij behoren we tot de 5 beste kantoren van België en winnen onze medewerkers ook awards ... Een prestatie om trots op te zijn. Bekijk zeker ook wat onze klanten te vertellen hebben over ERA Becue.

Wil je deel uit maken van ons dynamische team? Op onze vacaturepagina kan je onze openstaande functies bekijken.

2. Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie 

In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman ter plaatse om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 1 jaar na het ondertekenen van de akte. 

De ERA Comfort garantie is een unieke service voor kopers en verkopers van vastgoed. Dit is een primeur in België, want ERA is de eerste en de enige die u dergelijke garantie kan bieden. Op deze manier zorgen we ervoor dat u zorgeloos uw woning kan kopen of verkopen! 

3. Ontdek wie interesse heeft in uw woning via onze ERA Koperwachtzaal

Voor de kopers die het willen, maken wij een zoekopdracht aan. Dit houdt in dat we ingeven of ze een appartement of huis zoeken, hoeveel slaapkamers, in welke prijsklasse, in welke regio, ... Wanneer we een nieuw pand in ons aanbod binnen krijgen dat aan hun eisen voldoet, krijgen zij als eerste een mail met het nieuwe pand. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn vooraleer de woning op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we momenteel ongeveer 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal.

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers dus aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u? 

4. Succes verzekerd met ERA Open Huizen Dag

ERA Becue doet altijd mee met de ERA Open Huizen Dag die 4 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn!

ERA Open Huizen Dag van ERA Becue

5. Een realistisch beeld van uw woning met de Virtual Tour

Dankzij de Virtual Tour krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van uw eigendom. Dit houdt in dat ze een virtuele rondleiding krijgen in uw woning of appartement. Via panoramische filmpjes krijgen ze een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers. Je stapt met andere woorden binnen in een virtuele wereld, die echt en zeer overtuigend overkomt. Dankzij deze rondleidingen zorgen we ervoor dat enkel de zeer geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit zorgt ervoor dat we enkel kwaliteitsvolle bezoeken doen en u, als verkoper, minder tijd hoeft vrij te maken om de mensen te verwelkomen.

6. Een intensieve marketing

De ERA-tuinpaal

Onze tuinpaal heeft u ongetwijfeld al gezien. Zo hangen of staan er wereldwijd 100 000 ERA-tuinpalen en -borden die woningen zoals de uwe extra in het oog laten springen.

De ERA Becue Lightbox

Omdat we willen dat uw eigendom opvalt in het straatbeeld hebben we nieuwe borden ontworpen. Naast de traditionele V-borden, die elke makelaar heeft, hebben we nu ook de ERA Becue Lightbox. Dit is een kubusvormige box, die opvalt dankzij zijn atypische vorm, waardoor het beter opvalt dat uw eigendom te koop staat. Maar het grote pluspunt van deze box is dat die licht geeft als het donker wordt! Zo valt uw pand niet enkel overdag op, maar ook 's avonds. 

De ERA-magic mailing

Buren maken graag reclame voor onroerend goed in een wijk waar ze graag wonen. Net daarom sturen we een mailing uit om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken.

Onze ERA-verhuisdozen en -wagen

ERA Becue is er ook NA het tekenen van de compromis. We hebben een verhuiswagen die u gratis kunt gebruiken, om zo efficiënt mogelijk de verhuis te kunnen regelen. U kunt deze reserveren op 056 75 57 47.

ERA Becue heeft nieuwe borden

Webinar

Als eerste vastgoedmakelaar van België geven we in samenwerking met andere ERA kantoren webinars! webi-what!?

Webinars zijn live filmpjes, die je thuis vanuit uw luie zetel kan volgen en je interactief vragen kan stellen via een chatbox. De onderwerpen zijn steeds vastgoed gerelateerd en hebben een adviserende functie. Ook niet-klanten zijn uiteraard welkom om de webinars mee te volgen. Bekijk hier alvast de webinar van Karine en Johan over het onderwerp "Hoe komt het dat mijn huis al zo lang te koop staat"? 

ERA Becue is sociaal

Dat ERA Becue actief is op sociale media is een understatement. We zijn super actief!

Dagelijks posten we de nieuwste panden, filmpjes, een blik achter de schermen op kantoor, de nieuwbouwprojecten, aankondigingen van een opendeur en zo veel meer. Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen ERA Becue? Dan moet je zeker onze Facebook pagina liken, ons volgen op Instagram en op LinkedIn.


Contact

Wenst u nog meer informatie of een afspraak met de verantwoordelijke makelaar voor de verkoop van uw eigendom? Klik hier om een email te sturen en we contacteren u zo spoedig mogelijk. 

Welkom bij ERA Becue

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Becue