Waarom kiezen voor ERA Artémis ?

ERA Artémis streeft naar een optimale kwalitatieve dienstverlening voor al zijn klanten

Het motto ‘Kwaliteit is onze prioriteit’ staat bovenaan. Hierbij spelen zowel onze kopers als verkopers de hoofdrol. Doorheen het volledige koopproces staan wij klaar met advies en begeleiden wij de kopers en verkopers tot aan het moment dat ze bij de notaris de akte ondertekenen. Door een optimale begeleiding en goede communicatie kan onze klant, de verkoper, rekenen op het beloofde resultaat: een vlotte verkoop aan een correcte prijs! En dit 7/7, wij staan immers altijd paraat!

Ons meertalige team, professioneel en attent op uw wensen, doet er alles aan om u maximale tevredenheid te bieden, zowel wat betreft de verkoopprijs als de tijd en kwaliteit van de aangeboden diensten.

Onze knowhow stelt ons in staat om zowel particulieren als ervaren beleggers een kwalitatieve en betrouwbare service te bieden. Bij ERA Artémis weten we dat elk product uniek is en behandelen we het volgens zijn behoeften met een gedetailleerd en persoonlijk marketingplan. Dankzij onze monitoring en goede communicatie verzekeren wij u van positieve en gunstige resultaten: de verkoop van uw eigendom tegen de beste prijs!

Door onze nabijheid en onze 2 agentschappen (Schaarbeek en Schuman) hebben we een grondige kennis van de Europese kapitaalmarkt. Onze locatie, in het hart van de Europese wijk, stelt ons in staat om contacten te smeden met niet alleen Brusselaars, maar ook met een groot aantal expats, parlementariërs en Europese burgers. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten, een kwaliteit die essentieel is voor ons vak, is ons erepunt.

ERA netwerk

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA software -‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam- wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collegamakelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Onze unieke diensten en producten onderscheiden ons van andere makelaars.

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

CONTACTEER ONS :