2 vastgoedkantoren in Brussel om dichter bij u te zijn

ERA Artémis verwelkomt u al meer dan 10 jaar en begeleidt u bij al uw vastgoedtransacties. Gepassioneerd maar vooral professioneel, zijn team zal u begeleiden en adviseren tijdens het aankoop-, verkoop- of verhuurproces van een woning.

Vastgoedkantoor in Schaarbeek

Met ongeveer honderd uitgevoerde transacties per jaar, is ons vastgoedkantoor in Schaarbeek (ERA Artémis - Meiser) halverwege het Meiserplein en het Paduwaplein een belangrijke speler geworden in de verkoop, verhuur of beheer van uw eigendom. Wij verwelkomen u van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Vastgoedkantoor in Brussel - Europese wijk (Schuman)

Om zo dicht mogelijk bij zijn klantenkring van de Europese instellingen te staan, opende ERA Artémis een tweede bureau in het hart van de Europese wijk, tegenover het Berlaymont. In 2012 verkozen tot beste nieuwe bureau van het ERA-netwerk, getiteld "Agence de l jaar "in 2014 door de jury van" Binnenkort te worden verkocht ", en geprezen in 2015 en 2017 door een Award of Excellence, wil ERA Artémis zijn ontwikkeling voortzetten door innovatieve producten en diensten aan te bieden. Het nieuwe raam in het hart van de Europese wijk is daar een goed voorbeeld van. Het team van Schuman verwelkomt u van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 18u Archimedestraat 17 te 1000 Brussel.

Ontdek onze 2 vastgoedkantoren op de onderstaande foto's en aarzel niet om ons team te contacteren om u te helpen bij de realisatie van uw vastgoedprojecten.

Welkom bij ERA Artémis

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Artémis