Home | In de media

In de media

ERA Vander Cruyssen bekroond tot Silver Member

Aartselaar, 21 januari 2015 – Op zaterdagavond 17 januari kwamen vanuit heel België ERA-vastgoedmakelaars en hun medewerkers samen voor de ERA Awards Night 2015. Dit event stond helemaal in het thema van de jaren 20 en dat was geen toeval. ERA vierde namelijk ook het 20-jarig bestaan in België. Traditiegetrouw werden de ERA Awards uitgereikt aan makelaars die zich gedurende het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties. Ook de top 10 en top 20 onder de ERA kantoren werden bekend gemaakt.

 

ERA Vander Cruyssen met vestigingen in Wetteren en Dendermonde ontving een Silver Member Award. Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-20 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen.

Wim Vander Cruyssen, zaakvoerder, is terecht trots op zijn Award: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Vander Cruyssen is uitgegroeid tot de top. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

Welkom bij ERA Vander Cruyssen

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Vander Cruyssen

Nieuw
€ 520 000
​Prachtige villa met zicht op de velden te Laarne.
Rivierstraat 30 9270 Laarne
4
1
335 m²
Hoeve,
Villa
Nieuw
€ 299 500
Volledig gerenoveerde OB met inpandige garage op 583m²
Molenvenne 13 9290 Berlare
3
1
220 m²
Bungalow,
Eengezinswoning,
Woning
€ 785 / maand
Sauna met relaxruimte en massageruimte in het centrum van Le
Kasteeldreef 7 9340 Lede
1
Handelspand