Home | Blog | Vlaanderen en ERA maken zich op voor De Warmste Week

Vlaanderen en ERA maken zich op voor De Warmste Week

ERA is het grootste Vlaamse vastgoednetwerk, dus het is belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen. Elke ERA makelaar is bovendien perfect geplaatst om in zijn of haar directe omgeving een verschil te maken.

De Warmste Week zit er ondertussen op. Wat ooit begon met een wild plan in een glazen huis, groeide uit tot een week hartverwarmende radio en televisie, waar door velen telkens weer reikhalzend naar uitgekeken wordt. Niet in het minst omdat ook de totale opbrengst elk jaar weer de vorige verpulvert. Van 18 december tot en met de slotshow op 24 december was ‘the place to be’ dit keer Kortrijk. In 2018 werd met 12 495 geregistreerde acties een recordbedrag van 17 286 122 euro ingezameld!

In 2019 waren dat maar liefst 13.582 geregistreerde acties, met een nog hoger recordbedrag van 17 518 153 euro!

Ook tijdens de editie van 2019 kon je zelf kiezen welk goed doel je wou steunen met De Warmste Week. Je kreeg daarvoor de keuze uit een lijst van vzw's die zich registreerden en goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting. 

ERA = lokaal betrokken

Onze ERA makelaars zijn regionaal sterk verankerd. Ze maken deel uit van de straat, het dorp en de stad. Ze staan dichtbij de mensen die hen dagdagelijks omringen én ze starten elke dag met de ambitie om een verschil te maken. Doorgaans vertaalt zich dat in de passie voor hun job en de toewijding aan hun klanten, maar voor De Warmste Week zoeken ze het met evenveel plezier even elders. ERA Belgium heeft elke ERA makelaar opgeroepen op om zich in te zetten voor zijn of haar lokaal goed doel. Persoonlijk engagement, een betrokkenheid die start met nabijheid, de inschatting van wat binnen een gemeenschap belangrijk is … er zijn uiteenlopende motieven om ergens de schouders onder te zetten.

En dat hebben ze gedaan, de ERA makelaars. Hun schouders eronder gezet. We hebben getracht elke actie te begeleiden met de hashtag #erasteuntdewarmsteweek, zodat je via Facebook of Instagram op de hoogte kon blijven van wat onze ERA kantoren overal realiseerden. 

Stap gerust binnen en spreek de ERA makelaar aan over zijn gekozen goede doel. Want samen met een 60 tal ERA makelaars hebben we ons eigen recordbedrag van 23.060 euro kunnen inzamelen dmv de verkoop van onze ERA chocolaatjes . Hiermee konden we maar liefst 27 goede doelen ondersteunen. Wat ons betreft was dit dan ook een topeditie van de Warmste Week!

De ERA makelaars ondersteunden de volgende goede doelen: 

De komende weken zorgt de Koning Boudewijnstichting ervoor dat al het ingezamelde geld goed terechtkomt bij de verschillende goede doelen. Dankzij jullie steun kunnen deze vzw's hun levensbelangrijk werk ook dit jaar voortzetten. Zo leeft De Warmste Week een heel jaar lang voort. 

Ook volgend jaar zal ERA zich terug inzetten voor De Warmste Week, die dan al aan haar achste editie zal zitten. 

Is dit pand niet iets voor jou?