Home | Blog | Het ERA-effect door de ogen van een tevreden klant

Het ERA-effect door de ogen van een tevreden klant

ERA gaat er sterk op vooruit. De ERA Service Verplichting, de vooruitstrevende prospectiesoftware ERAforce en de ERA Comfort Garantie zijn producten waarmee ERA zich sterk onderscheidt van andere vastgoedmakelaars. Luister maar eens naar het verhaal van Bart T., die zijn huis verkocht en tegelijk een ander huis kocht met de hulp van zijn ERA makelaar en de nodige gemoedsrust van de ERA Comfort Garantie.

 

ERA is op zoek naar makelaars die het ERA-effect willen ervaren. Want als ERA makelaar verkoop je zoveel meer dan vastgoed. Je speelt namelijk een grote rol in één van de belangrijkste hoofdstukken uit het leven van je klanten. ERA makelaars bieden hun klanten een unieke service door oa. de ERA Comfort Garantie, ondersteund door onze exclusieve samenwerking met Europ Assistance.

Het ERA-effect wordt versterkt door de nauwe samenwerking tussen onze ERA kantoren en collega’s. Dankzij het uitgebreide ERA netwerk, kan je een beroep doen op elkaar om nog sneller de droomwoning voor je koper of een potentiële koper voor de woning van je verkoper te vinden.

Is dit pand niet iets voor jou?