Home | Blog | De winnaars van de ERA Awards 2017 zijn gekend

De winnaars van de ERA Awards 2017 zijn gekend

Heel wat leden uit ons netwerk, bestaande uit ERA-vastgoedmakelaars, hun medewerkers en partners, zakten zaterdag 20 januari af naar Tour & Taxis in Brussel voor de jaarlijks ERA Awards uitreiking. Traditiegetrouw werden heel wat awards uitgereikt aan makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties. De top 10 (gold) en top 20 (silver) onder alle Belgische ERA-kantoren werden bekend gemaakt, maar ook de ERA kantoren van wie hun diensten door hun klanten werden beloond met een Award of Excellence.

ERA Wonen ziet wederom hun knappe prestaties in 2017 beloond worden met de award voor ‘nr. 1 agency’ en ‘beste kantoor allround’. ERA Koop & Woon met kantoren in De Pinte en Gavere is dan weer de sterkste nieuwkomers in het ERA-netwerk. ERA Immo Noord liet de grootste omzetstijging in euro’s noteren en ERA Châtelain mocht de award voor grootste omzetstijging in percentage in ontvangst nemen.

Ook weer reden om te feesten bij ERA Becue want werknemer Andres Denutte is verkozen tot winnaar in de categorie ‘nr. 1 sales agent’, samen met 3 van zijn directe collega's maken zij deel uit van de Club Excellence 2018. 

De awards of excellence gingen naar ERA Janssens & Janssens, ERA Nobis, ERA Visie Plus, ERA Visitas en ERA Vita. Zij scoorden het hoogst in klantentevredenheid. De drie medewerkers die de meeste zoekopdrachten voor hun kandidaat-kopers hebben geactiveerd vielen eveneens in de prijzen. Alle ERA-kantoren die in 2017 voor de eerste keer meer dan 200.000 euro of 350.000 euro hebben gefactureerd, mochten ook een beloning ontvangen. Net als de 25 commerciële talenten, niet zaakvoerders, die uitblinken in de sales. Zij behoren een jaar lang tot de Club Excellence 2018.

Is dit pand niet iets voor jou?