Home | Blog | Dé slaapkamertrends van 2017 op een rij

Dé slaapkamertrends van 2017 op een rij

Heeft jouw slaapkamer nood aan een nieuwe inrichting, maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Deze vier trends kunnen jou een heel eind op weg helpen.

Dé slaapkamertrends van 2017 op een rij

1. Creëer rust

Het spreekt voor zich dat een slaapkamer dé plaats is waar je tot rust moet kunnen komen. Dit kan je doen door wit te combineren met één kleur en binnen die kleur verschillende tinten te gaan gebruiken in decoratie. Kies best voor een basiskleur zoals grijs of bruin.

2. Warmte en gezelligheid

Zorg voor warmte en gezelligheid in je slaapkamer. Een mooi vloerkleed is niet meer weg te denken. Ga voor een exemplaar dat groter is dan je bed en je er vervolgens mooi onder kan leggen. Ook schapenvachtjes zijn helemaal 2017.

3. Gebruik natuurlijke materialen

De slaapkamer krijgt meer rust wanneer je gebruik maakt van natuurlijke kleuren, materialen en elementen. Kies bijvoorbeeld voor een houten vloer of maak gebruik van rieten of houten accessoires in je slaapkamer.

4. Kopieer hotelkamers en maak hier een huiselijke versie van

Een wit of lichtgrijs dekbedovertrek is één van de musthaves voor de perfecte slaapkamer. Net als gestoffeerde hoofdeindes, plushen dekens en vele kussens op het bed.

Is dit pand niet iets voor jou?