Home | Blog | Blind Gekocht door een ERA makelaar

Blind Gekocht door een ERA makelaar

Ook in het tweede seizoen van Blind Gekocht, op Vier, is Béa Vandendael de aankoopmakelaar van dienst voor de zes deelnemende koppels. Béa werkt al jaren in de vastgoedbranche, houdt van een goede prijsonderhandeling en doet haar job met passie en kennis. En o ja, Béa is eigenlijk ‘ons Béa’, want ze is ERA makelaar bij ERA Immpuls in Overijse.

Blind Gekocht zorgt niet alleen voor plezante televisie en verraste koppels. Het stemt ook tot nadenken: durft u alles in handen van een makelaar leggen? Zomaar, zonder het voorafgaand proces te volgen, de sleutel in handen krijgen en een nieuw huis binnenstappen?

Ook in dit nieuwe seizoen wil Béa Vandendael voor de nieuwe koppels alleen het beste en hun helpen knopen door te hakken, zoals ze ook voor andere kopers al dertien jaar met passie en enthousiasme op zoek gaat naar de ideale woning. In het kader van goede televisie gebeurt dat in Blind Gekocht met net iets minder overleg, maar zo vergezocht is het programmaconcept niet. Vaak hebben mensen weinig tijd, of wonen ze niet in de buurt waar ze een nieuwe thuis zoeken. Ze verliezen zich in onbelangrijke details of ze zien door de bomen het bos niet. Dan schiet de ERA makelaar in actie. Alleen wordt een kandidaat-koper in dat geval wel de klok rond betrokken bij het zoek- en vindproces. ‘Samen’ werkt doorgaans beter, maar nogmaals: het levert geen goede televisie op.

ERA makelaar is meer dan een job
Béa is een pittige dame en een topverkoopster. Op en naast de televisie. ERA makelaar ben je niet van 9 tot 5. Ze gebruikt haar skills, passie, kennis en ervaring altijd en overal om alleen het beste te realiseren. Professioneel advies en deskundige begeleiding, daar bestaat geen ‘aan/af’-knop voor. Zoals ze haar uiterste best doet voor de zes koppels in Blind Gekocht, behartigt ze de belangen van al haar klanten, kopers en verkopers. Op elk vlak. Béa koopt allesbehalve blind.

De zoektocht naar dat ene, perfecte huis loopt zelden heel makkelijk. Niet op televisie en niet in de realiteit. Gelukkig kunnen we – en kan u – op heel wat ERA makelaars rekenen. Zij staan u praktisch, organisatorisch én realistisch bij. Ze kanaliseren uw verwachtingen, uw budget en uw keuzemogelijkheden in een concreet aanbod. Een huis. Een thuis.

Het spreekt voor zich dat een ERA makelaar in beide richtingen denkt. Koper én verkoper willen het beste. De juiste match vinden, dat is de opdracht voor elke ERA makelaar. Zij houden in de gaten of u als koper niet teveel betaalt terwijl de verkoper graag de juiste prijs krijgt. Zij zorgen ervoor dat beide partijen geen onaangename verrassingen te wachten staan en ze blijven alert, ook wanneer het enthousiasme (te) hoge pieken bereikt. Op die manier is iedereen na elke transactie onvoorwaardelijk tevreden.

En de echte avonturiers kunnen altijd voorstellen om blind te kopen. Het zal vooral voor de makelaar een uitdaging zijn, want die is het gewoon samen met u op stap te gaan. In constant overleg.

Blind Gekocht: www.vier.be/blind-gekocht.

Is dit pand niet iets voor jou?