Home | Blog | 5 vragen aan onze makelaars

5 vragen aan onze makelaars

Maar liefst 97,70% van onze klanten zou ERA aanbevelen bij hun kennissen! Dat zijn er heel wat. Wil jij straks ook met één van onze makelaars in zee gaan? Dan wil je dit vast weten.

Zo maakt ERA het verschil

Hoe bepaalt de ERA makelaar de waarde van mijn huis of appartement?

ERA ontwikkelde de vergelijkende marktanalyse. Deze tool combineert de gegevens van 10.000 recente ERA verkopen met die van notarissen. Zo verzekeren we altijd om je woonst te verkopen aan een zo hoog mogelijke, maar realistische prijs.

Hoe promoten jullie de verkoop van mijn woonst?

Bijna 4 op de 10 mensen koopt binnen dezelfde postcode. Dat is veel, maar een bord met ‘te koop’ en een advertentie op een immo-site voldoen niet. Met een netwerk van 105 makelaars zet ERA zowel regionaal als nationaal alles in om jouw woning te verkopen. Denk maar aan onze ERA Open Huizen Dag die drie keer per jaar georganiseerd wordt en telkens duizenden bezoekers telt!

Hoe zorgen jullie ervoor dat ernstige kandidaten mijn woning bezichtigen?

We zorgen ervoor dat potentiële kopers al goed op voorhand de nodige info over jouw woonst krijgen. Zo investeerden we in de ERA virtual tour, waarmee kandidaten op voorhand je woonst online kunnen bezichtigen. Op die manier vermijden we nodeloze bezoeken.

Hoe weet ik dat de ERA makelaar zijn belofte nahoudt?

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom houden we bij ERA van helderheid en geloven niet zo in kleine lettertjes. Wat je van ons kan verwachten staat duidelijk omschreven in onze ERA service verplichting. Hierin vind je een uitgebreide lijst van de taken die wij op ons nemen om jouw woonst zo goed én zo snel mogelijk te verkopen!

Volgt de ERA makelaar al het papierwerk op tot bij de notaris?

Ja hoor! Dit is een belangrijk aspect van onze service. Wij helpen en gidsen je namelijk voor, tijdens en na de verkoop. Helemaal tot de eindstreep, bij de definitieve ondertekening van de akte bij de notaris! Zo zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kan verkopen.

Zijn er nog extra voordelen aan verkopen met ERA?

Sinds kort ontwikkelde ERA in samenwerking met Europe Assistance de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement en is bovendien helemaal gratis! Tot 16 maanden na het tekenen van het compromis sturen we zo snel mogelijk een vakman bij een defect aan vaste toestellen.

Je huis zonder zorgen verkopen? Dat doe je met ERA.
Wil je meer weten? Vind dan nu een ERA makelaar bij jou in de buurt.

Is dit pand niet iets voor jou?