Zorgeloos verhuren

NET ZOALS IN DE VERKOOP STREVEN WIJ OOK IN DE VERHUUR NAAR EEN OPTIMALE DIENSTVERLENING!

U wenst te verhuren en wilt tezelfdertijd de risico's te beperken:

De terechte ongerustheid die er leeft bij de eigenaars over de kwaliteit en de solvabiliteit van de kandidaat huurders heeft onze aandacht weerhouden. Uiteraard beschikt u als eigenaar nooit over waterdichte garanties maar toch zijn wij de mening toegedaan dat u als eigenaar voldoende voorzorgmaatregelen kan inbouwen om uw risico's optimaal te beperken.

Het analyseren van informatie dewelke op ons verzoek wordt verkregen van de kandidaat huurders geeft ons de mogelijkheid een beter beeld te vormen van de de kandidaat huurder(s). Het kantoor gebruikt ook steeds geactualiseerde huurcontracten waarbij u als eigenaar eveneens optimaal wordt beschermd.

RENTMEESTERSCHAP

U kan er eveneens voor opteren dat wij het vaste aanspreekpunt blijven voor de huurder en dusdanig bijkomstig instaan voor:

  • het ontlasten van de eigenaar van de dagdagelijkse beslommeringen van een verhuur,
  • de boekhoudkundige en bancaire verrichtingen,
  • het direct laten uitvoeren van -desgewenste- kleine herstellingen

Wilt u ons nog beter leren kennen, dan komt onze verantwoordelijke van de verhuurafdeling graag bij u langs om onze werkwijze verder toe te lichten tijdens een persoonlijk gesprek. Uiteraard is een eerste kennismaking louter adviserend en volledig vrijblijvend.

Bienvenue chez %broker:title_field

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

Biens en vedette de