Kennis en passie

Wat kunnen we doen voor u?

Vastgoed verkopen is dikwijls ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal, is jouw woonst verkopen niet altijd even evident. We helpen je op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier om jouw eigendom te verkopen en zetten ons elke dag 100% in om u de best mogelijke service aan te bieden. Uiteraard bieden we deze zelfde service aan projectontwikkelaars.

We staan je graag met raad en daad bij gedurende de verkoop/aankoop of verhuur/huur van uw eigendom, echter doen we nog veel meer dan dat. De verkoop van een pand of een grond houdt dikwijls meer werk in dan u op het eerste moment zou vermoeden. Neem hier een kijkje wat we allemaal voor u kunnen betekenen. We delen vooral graag onze kennis en bovenal passie met u, waardoor we je met plezier begeleiden bij onderstaande zaken.

Immo verkopen

 

- Zo vlot en efficiënt mogelijke verkoop aan een correct gezette prijs van
  ◆ woningen  appartementen  gronden ◆ handelspanden / kantoren 
 
 garages  opbrengsteigendommen ◆ nieuwbouwprojecten 

  We voeren accurate en gefundeerde waardebepalingen / schattingen uit van jouw pand of grond.

  We zorgen ook voor een uitgebreide administratie. Naast geïnteresseerden een eerste aanspreekpunt te bieden, vragen we de wettelijk vereiste attesten op en pluizen uw dossier inhoudelijk zo goed als mogelijk uit. We staan dan ook in contact met de gekozen notariaten. Wanneer een potentiële koper geïnteresseerd is, geven onze makelaars een individuele rondleiding. We houden onze verkoper graag op de hoogte via onze verkoopverslagen en evaluaties van bezoeken. Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop bij een akkoord. 

  Service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons.

   -  We helpen eveneens graag bij:

   • het verkavelen van jouw eigendom
   • staan je graag bij bij de verkoop en/of ontwikkeling van vastgoedprojecten
   • adviseren je bij alles wat met vastgoed te maken heeft

   Ons team staat dus zowel kopers als verkopers met de glimlach te woord. De commerciële medewerkers zijn ook buiten de kantooruren bereikbaar uiteraard en dan nog druk bezig met allerhande afspraken. Wij begeleiden je bij de aankoop en/of verkoop van uw eigendom in en rond Sint-Niklaas, Beveren, Temse en Lokeren. Hiertoe behoren dus eveneens: Hamme, Zele, Berlare, Waasmunster, Sinaai, Belsele, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Kruibeke, Zwijndrecht, Bornem, Linkeroever en omstreken. We kregen in 2017 een klantentevredenheidscore van 9,2 op 10 en hopen je even tevreden te kunnen maken.

   - Marketing-mix / publiciteit:

   Om panden zo snel als mogelijk te verkopen en ons aanbod zo duidelijk mogelijk weer te geven aan de potentiële kopers, maken wij uitgebreid publiciteit voor uw eigendom. Je kan uw pand of grond terugvinden in tenminste 1 van onze etalages, online, in de geschreven pers, in ons magazine, via onze buurtmailing (magics), via onze folders of luxebrochures ... We hangen het geschikte bord of plaatsen de ERA-tuinpaal aan uw eigendom, zodat dit opvalt in het straatbeeld.

   Als extra bovenop al onze reclametools, organiseren wij in uw pand een ERA Open Huizen Dag. Al onze woonsten staan dan 3 keer per jaar een urenhalf open voor bezoekers.

   Hiernaast biedt het ERA netwerk u ook heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat u ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren, ook het Europese en wereldwijde netwerk brengt ons de nodige inzichten bij.

   - Verhuur van: 
   ◆ woningen  appartementen  handelspanden / kantoren  garages 

   Meer info kan je vinden onder het tabblad "zorgeloos verhuren" of klik hier

   Vastgoedkantoor Sint-Niklaas

   - Verder hebben we nog onze zoekopdrachten.

   We helpen je graag bij de zoektocht naar jouw "nieuw verhaal"! Je zal alle potentiële panden die voldoen aan uw gepersonaliseerde zoekwensen - als één van de eersten - in uw mailbox ontvangen, indien je niet onmiddellijk uw ideale woning vindt op onze site. Creëer hier een zoekopdracht 

   Dat we zoekprofielen op deze manier bijhouden, is bovendien ook interessant voor wie zijn eigendom wil verkopen. De zoekopdrachten werken zo als extra, doelgroepgerichte publiciteit en we weten zo eveneens welke kandidaat-kopers zitten te wachten op een bepaald type woning, appartement of (bouw)grond. Nieuwsgiering hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in uw huis, appartement, grond of handelseigendom? Vul in onze koperwachtzaal de gegevens in met betrekking tot uw eigendom en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand.

   Niet onbelangrijk!

   Elk jaar deelt ERA Belgium ERA Awards uit aan de beste kantoren van België. Tijdens dit evenement worden de ERA makelaars bekroond voor hun inzet en prestaties. We zijn daarom toch wel trots als jong, maar daarom niet minder professioneel, team om te kunnen vertellen dat we nu reeds 4 jaar op een rij als 1ste ERA-kantoor van heel België werden uitgeroepen. We gingen nu naar huis met volgende awards:

   • Number 1 ERA Agency (grootste ERA-kantoor van België) en Gold Member 2019 (top 10 grootste ERA-kantoren)
    Volgens Iain Cook en Pol Vanacker, managing directors van ERA Belgium: “ERA Wonen is voor ons een fantastisch voorbeeld van hoe een jong en dynamisch team het ook ver kan schoppen door een niet aflatende inzet, klantgerichtheid en optimisme.”
   • ERA Award of Excellence (klantentevredenheidscore: 9,3/10)
   • Raf lid van de club excellence (top 25 in- en/of verkopers van ERA)

   Hierbij ontzettend BEDANKT aan al onze klanten en medewerkers!

   Bekijk zeker ook onze Wonen-extra's: 10 verhuisdozen, gebruik van de verhuiswagen, vastgoedstyling, ERA-tools, de ERA Comfort garantie en de ERA Comfort + garantie.

   Voor een volledig overzicht van het ERA Wonen - kantoor: open onze kantoorbrochure hier: Onze Kantoorbrochure

   Bienvenue chez ERA Wonen

   Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
   Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
   Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

   Biens en vedette de ERA Wonen