Serviceflats Helchteren, Het Dorp

 

 

 

Residentie “HET DORP” is een serviceresidentie met 41 assistentiewoningen voor zelfstandig wonen met een facultatief zorg- en dienstenaanbod.

De residentie is centraal gelegen te Helchteren, vlakbij de Sint-Trudokerk. Het complex, dat in de tweede helft van 2015 zijn deuren opende, is een voorbeeld van moderne ouderenzorg, zoals de Vlaamse Gemeenschap die wil bieden.

 

De assistentiewoningen hebben een oppervlakte tussen de 54m² en 72m² en hebben allen een inpandig terras. Iedere flat geeft een maximaal gevoel van veiligheid en comfort. Zo kan men 24/24 gebruik maken van een noodoproep. De flats zijn voorzien van brede gangen en drempelluwe overgangen; rolstoeltoegankelijke wastafels en een aangepaste inloopdouche; veiligheidssteunen in de badkamer en aan het toilet; een seniorenslot en een dubbel spionoog; een visueel belsysteem voor slechthorenden; stopcontacten op comforthoogte; timer op het kookfornuis; centraal oproepsysteem en branddetectie; snelle internetaansluiting.

Bewoners die dat wensen, kunnen een beroep doen op een woonassistent die de coördinatie doet van o.a. thuisverpleging, ergotherapie, medische manicure en pedicure, sanitaire en functionele hulpmiddelen, maaltijden aan huis, poetshulp, kapper, boodschappenservice, Apotheek aan huis, was- en strijkdienst, klusjesdienst, aangepast vervoer.

Residentie “HET DORP” maakt deel uit van een woonzorgcampus, waar onder andere ook een klassiek rust- en verzorgingstehuis en een centrum voor kortverblijf (dat een tijdelijke opname met kinesitherapeutische begeleiding toelaat) zijn gevestigd. In totaal zullen tot 190 bewoners op de zorgcampus terecht kunnen. Door deze combinatie kunnen bewoners van een assistentiewoning evolueren naar een woonzorgkamer op vertrouwd terrein als ze niet langer zelfstandig kunnen woning. Dit garandeert de continuïteit van de zorg- en dienstverlening.

Kijk op http://nieuwbouw.era.be/results/hetdorp/ voor meer info.

Bekijk de virtual tour via volgende link: http://vt8.eu/Daems_Kaz/floorG.nl.html.

Het Dorp, Helchteren

Wenst u meer informatie over deze serviceflats? Laat gerust uw gegevens achter.

 

Bienvenue chez %broker:title_field

Acheter ou vendre ? Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats. 
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous. 
Devenez agent immobilier ERA ? Découvrez l'effet ERA.

Biens en vedette de