Klanten aan het woord

Met ERA Vijfhoek naar het eerste hoofdstuk

Een woning betekent veel meer dan vier muren en een dak. Als je een nieuwe woning koopt, krijg je er meteen nieuwe buren, nieuwe winkels en een nieuwe omgeving bij. Kortom, je schrijft de eerste zinnen van een nieuw levensverhaal. Heel anders is het dan weer als je jouw woning verkoopt. Niet makkelijk, want je neemt afscheid van een plek waar je hebt getwijfeld en gekozen, gelachen en gehuild, gevloekt en liefgehad. Je slaat een bladzijde van je leven om. Ook voor jou is het tijd voor een nieuw verhaal.

Hieronder kun je de ervaringen lezen van klanten die graag de start van hun nieuw verhaal met jou delen. 
We bedanken graag iedereen voor het vertrouwen in ERA Vijfhoek als makelaar, partner en vertrouwenspersoon. We doen dagelijks ons uiterste best om iedereen van de best mogelijke service en diensten te laten genieten. We leren dan ook veel uit jullie feedback. 

Gery & Michèle

Binnen de week werd hun eigendom verkocht!

Op de klantentevredenheidsenquête kregen wij over heel de lijn een 10! Zij kozen voor ons omwille van onze makelaar zijn professionaliteit, het feit dat wij een realistische verkoopprijs konden staven en de uitstraling van het kantoor/de publiciteit en de zichtbaarheid in het straatbeeld. Wij kregen als bijkomend advies: doe gewoon zo verder, het werkt :)

Carlo & Chloë

Na een zoektocht van twee jaar hebben wij onze droomwoning gevonden. Melissa is een spontane, gemotiveerde en vriendelijke makelaar. We werden hartelijk ontvangen. Melissa toonde onmiddellijk interesse en stelde zich empathisch op. De rondleiding was duidelijk en aangenaam. Bedankt Melissa. Je verdient een dikke pluim!

Die glimlach is ons doel!