Onze service, 100% op maat van de klant

Service 100% gepersonaliseerd en op maat van de klant

Goede afspraken maken goede vrienden

Wie een exclusieve samenwerking aangaat met ERA Bossuyt, zowel voor de huur en verhuur of de koop en verkoop van zijn pand, verdient een perfecte service. En die krijg je bij ERA zwart op wit gegarandeerd.

De inspanningen die de ERA makelaar voor je doet, worden namelijk bepaald worden door de ERA Serviceverplichtingen.. Deze overeenkomst  geldt voor alle eigendommen die je exclusief met een ERA immokantoor verkoopt.

Je krijgt van ons een spijkerharde garantie dat wij als makelaar alles in het werk zullen stellen om een snelle en efficiënte verkoop te realiseren. Wanneer jouw ERA makelaar deze verplichtingen niet nakomt, zelfs niet nadat je hem verwittigt heeft, kan je eenvoudig een einde maken aan de verkoopmisse zonder een vergoeding te betalen. "No cure, no pay", zo gaat het bij ERA. 

Voor een vlotte verkoop van jouw eigendom

Bij ERA Bossuyt begrijpt men dat de verkoop van je thuis heel wat emoties met zich meebrengt. Je  hebt er een groot deel van jouw leven doorgebracht en er hangen heel wat herinneringen vast aan jouw woning. Je wil dat de persoon die je woning koopt net zo goed zorg zal dragen voor je eigendom als je zelf gedaan hebt. Daarom maken de vastgoedmakelaars van ERA Bossuyt tijd om naar jouw verhaal te luisteren en je behoeftes te bepalen en dit omzetten in een efficiënt verkoopplan. Wij beseffen dat wij niet zomaar een huis verkopen, maar wel jouw thuis! 

immobiliën agentschap
Jouw woning vlot verkopen aan een realistische, marktcomforme prijs

Ontvang een correcte schatting

Je overweegt jouw woning, appartement, grond of handelspand te verkopen? Kom gerust binnen bij ons op kantoor te Waregem of Zulte om een professionele en uitgebreide schatting van je eigendom aan te vragen.  Wij zijn een gevestigde waarde binnen de regio Groot-Waregem, Vichte, Wielsbeke en Zulte.  Onze vastgoedmakelaars zijn elk verantwoordelijk voor één regio. Voordeel? Een makelaar die zijn gebied door en door kent en zo een correcte waardebepaling van uw vastgoed kan opmaken, gebaseerd op een vergelijkende marktanalyse en een venale waardebepaling. 

Nauw opvolgen van jouw verkoop

Als immokantoor zetten wij alles in om jouw woning te verkopen. Als eigenaar wil je natuurlijk op de hoogte zijn van alle bezoekaanvragen, telefonische contacten en van de publiciteiten voor jouw eigendom. Om je correct en op geregelde tijdstippen te informeren, zal je van jouw dossierverantwoordelijke en toegewezen makelaar minimaal één keer per maand een gedetailleerd verkooprapport van alle ondernomen stappen ontvangen. 

serviceverplichting immobiliën - vastgoedkantoren- immo kantoren
Welke score geef jij jouw makelaar? ERA Bossuyt scoort 9.2/10 als gemiddelde klantentevredenheid

Hoe evalueren we onze service

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons! Omdat we de diensten van onze agenten niet zelf kunnen evalueren vragen wij jouw mening over de kwaliteit van onze servcie en diensten via een beoordelingsformulier. Deze ontvang je na elke transactie waarbij je in contact kwam met onze ERA diensten.  

Aarzel niet om jouw mening, suggesties en klachten met ons te delen. Wees zo eerlijk mogelijk, het zal ons enkel helpen om onze dienstverlening en ons ERA netwerk te verbeteren. 

Tevreden klanten aan het woord

Nog niet helemaal overtuigt?

Tevreden klanten aan het woord.

Jaarlijks worden er op de ERA Awards tevredenheidsscores meegedeeld per ERA kantoor. ERA Bossuyt haalt hier een gemiddelde score van 9 op 10. Iedere koper en verkoper krijgt ook de kans om na een bezoek een evaluatie in te vullen omtrent de makelaar, het kantoor en de professionaliteit van het kantoor. 

Lees enkele lovende woorden en getuigenissen die wij van onze kopers en verkopers mochten ontvangen.