Klanten aan het woord

Een tevreden klant, of dit nu een koper of verkoper, huurder of verhuurder is, daar doen wij het voor!

Hieronder kan je de testimonials lezen van klanten die graag hun ervaring met immokantoor ERA Bossuyt met jou delen.  Ons ganse team wil iedereen graag bedanken voor het vertrouwen in ERA Bossuyt , als jouw makelaar en als vertrouwenspersoon bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van jouw eigendom. Dagelijks doen we ons best om iedereen een zo goed mogelijke service te geven. Laat ons weten hoe tevreden je bent over ons, we leren heel veel uit jullie feedback. 

Jouw ervaring met ERA Bossuyt delen met anderen? Stuur ons jouw getuigenis naar bossuyt@era.be of geef ons een korte recensie. Om u te bedanken voor deze getuigenis zal je 5 ERA verhuisdozen ontvangen. 

 

Geen gemakkelijke opdracht maar toch verkocht met ERA Bossuyt

Dirk en team ERA Bossuyt, Nu alles achter de rug is neem ik graag even tijd om mijn tevredenheid te uiten! Het was geen gemakkelijke opdracht. Maar hoe Dirk steeds met kennis, passie en gedrevenheid paraat stond om de potentiële kopers een rondleiding te geven, gaf me het vertrouwen dat we wel de geschikte kandidaat gingen vinden. Mijn ouderlijke huis was en is uniek!
Jacques en Cecilia

woning verkocht in Waregem

Jolien en Gregory - villa in Lichtervelde

Verkocht binnen de week

Bezorg ons jouw getuigenis en ontvang een geschenkje

Ook tevreden?

Mevr. Tant

Vriendelijk en meegaand

Dhr. & Mevr. Ottevaere

Een krak in zijn vak

Filip en ann

Verkocht en aangekocht bij ERA Bossuyt

Jolien en Gregory vonden hun nieuwe thuis in Lichtervelde

 " Goede service. Kort op de bal kunnen spelen en eventuele vragen of opmerkingen werden snel doorgespeeld naar de eigenaar.

Jacques en Cecilia

Net na de corona periode kwam de woning van Jacques en Cecilia te koop bij ERA Bossuyt. Met ietwat argwaan hebben ze deze beslissing genomen. Blijkt dat hun woning vlot binnen de maand verkocht raakte en hun vertrouwen in de makelaar terecht was. 

Mark Braeckevelt

Zeer tevreden over dit kantoor! Goeie service en vriendelijke mensen, zowel makelaar als onthaal. Zeker een aanrader om samen te werken.

Marcel Deleersnyder

Heel goede service! Zeker aan te raden!

Mevr.  Desmet

beste Era Team,
een dikke merci voor jullie inspanningen: wij zijn zeer tevreden !
Era Bossuyt doet uitstekend werk: kordaat, discreet en professioneel.
Doe zo verder !
Goedele en Rik

Mevr. De Rore

Professioneel in hun aanpak, luisteren heel goed naar wat de klant wenst en zijn correct in hun aanpak.
Maandelijks krijg je ook een overzicht over de stand van zaken.
Een echte aanrader .

Mevr. Deblanc

Een gepassioneerd team dat kwalitatieve dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt! Een absolute aanrader indien u op zoek bent naar een persoonlijke en gedreven aanpak.

Dhr. De Brabander

Als het goed is mag het ook eens gezegd worden! ERA Bossuyt is niet voor niets het grootste vastgoedkantoor van Waregem en omstreken. Ik zal geen minuut twijfelen om hen aan te bevelen bij vrienden en familie. Wij hebben zowel met de vastgoedmakelaar, Dirk Bossuyt als met zijn vrouw Veerle Vanhoutte mogen samenwerken. Zij hebben ons van in het begin tot het einde van de verkoop van onze woning begeleidt. Geen vraag was voor hen teveel. Ook de marketing was top! Overal kwamen we onze woning tegen, zowel in het Gouden Blad, Blitz magazine .... of facebook, instagram of al de websites. Iedere bezoeker kreeg van Dirk een luxebrochure en als men niet kon langskomen kon men naar een virtual tour van onze woning kijken.... Ik kan nog uren doorgaan..... Mocht je van plan zijn om je woning te verkopen, dan zou ik je onmiddellijk ERA Bossuyt aanraden