Deelnemen aan onze acties en win

ERA verhuisdozen - ERA troeven - tevreden klanten- verhuizen

Hoe heb jij de samenwerking met ERA Bossuyt ervaren?

Om onze service te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn is jouw mening heel belangrijk. Daarom vragen wij je om een (korte) beoordeling.

Dit kan via één van volgende links: GoogleFacebook:, mail

Wakker het vuur weer aan.....

Na corona zijn wij blij opnieuw vrienden en familie te mogen ontvangen. Wie beslist om zijn woning/appartement/handelspand/grond te verkopen met ERA Bossuyt ontvangt tussen 1 mei en 31 augustus 2020 een barbecue assortiment voor 6 personen. #kooplokaal

Nog geen waardepaling van de woning? Aarzel niet om ons te contacteren of laat hier uw gegevens na.

Meer info bij uw makelaar of op kantoor

Staycation - te koop woning met tuin- thuis genieten

Win het boek "straffe verhalen van de makelaar"

Wordt het ook een thuisblijfvakantie voor jou?  Niet getreurd! Er valt ook hier heel wat te beleven. Wat dacht je van een dagje zee, wandelen in het bos of genieten van een heerlijk glaasje wijn of een leuk boek op een terrasje.

ERA Bossuyt verloot 3 boeken "Straffe verhalen van de makelaar".  Bezorg ons een leuke foto van hoe jouw vakantie eruit ziet/zag tegen 15/08/2020 ten laatste om 18u.  Dit kan via facebook of via mail.

De 3 meest originele inzendingen zullen door ons geselecteerd worden. Wie wat inspiratie nodig heeft om een leuke staycation tegemoet te gaan, hier alvast wat tips.  Een heel fijne vakantie !