Ontdek wat ERA Bossuyt voor jou doet tijdens de ERA Open Huizen Dag

Het voordeel voor de verkoper

De ERA Open Huizen Dag zorgt ervoor dat nog meer kandidaat-kopers jouw huis te koop komen bezichtigen. Omdat er die dag uitzonderlijk geen afspraak gemaakt moet worden. Laten kijken doet verkopen! En de ERA Open Huizen Dag is de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen. Deelnemende panden worden in aanloop van die ERA Open Huizen Dag extra in de kijker geplaatst   In het straatbeeld zal dit opvallen door de mooie ERA tuinpalen of de specifieke Open Huizen Dag borden.   Wist je trouwens dat 1 op 3 deelnemende panden verkocht wordt tijdens de ERA Open Huizen Dag?

Jouw woning laten deelnemen aan de volgende ERA Open Huizen Dag en ook genieten van dit succes, schrijf je hier in 

ERA Open Huizen Dag - kopers-verkopers-vastgoed raakt beter verkocht met een ERA makelaar

Het voordeel voor de kandidaat-koper

Wie op zoek is naar een nieuwe (t)huis weet hoe tijdsrovend al die bezoeken kunnen zijn.  Tijdens de ERA Open Huizen Dagen kan je de woningen die je interesseren op één en dezelfde dag bezoeken. ERA Bossuyt heeft hiervoor een handige planner beschikbaar. Wie deze graag zou ontvangen kan dit hier aanvragen. 

ERA Open Huizen Dag - reclamecampagne - het Laatste Nieuws- special katern huis te koop

Een ondersteunende en tot in de puntjes georganiseerde reclamecampagne

Dankzij het ERA netwerk kunnen wij alles op alles inzetten om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het begin van dit resultaat. Naast de standaard publiciteiten wordt jouw woning mee opgenomen in de opvallende reclamecampagnes rond de ERA Open Huizen. Dag.  Zo spenderen wij heel wat budget aan nationale radiospots, pers, sociale media - en websiteberichten. Dit wordt ook nog aangevuld met regionele mailings en folders. ERA Bossuyt zet alles in om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Wil je weten welke vastgoedmakelaar verantwoordelijk is voor jouw regio? 

Zij worden allemaal overkoepelend geholpen door Dirk Bossuyt die met meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed een enorme kennis opgedaan heeft van de vastgoedmarkt. Meer weten over wie verantwoordelijk is voor wat binnen team ERA Bossuyt

 

 

Reclamecampagne - succesformule ERA Open Huizen Dag