WINNAAR PRESTIGIEUZE ERA AWARD

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw hun felbegeerde awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

ERA IMPACT mocht voor het derde jaar op rij de "ERA Award for Service Excellence" mee naar Bree nemen. En wat zijn we hier trots op! Deze trofee wordt namelijk uitgereikt aan de makelaar uit het ERA netwerk die - samen met zijn team - uitblinkt in klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en service. Wij ontvingen van onze klanten de hoogste score voor o.a professionaliteit, juiste waardering van het vastgoed en ook onze reputatie speelt hierbij een belangrijke rol. Binnen een netwerk van meer dan 108 kantoren, kan dit tellen.

 

Jan Veestraeten, zaakvoerder van ERA IMPACT is terecht trots op deze Award for Service Excellence:

"Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Dit doen we steeds met de grootste glimlach en in een familiale sfeer."

"Om deze service in de toekomst te kunnen blijven voorzien, versterkten wij afgelopen jaar ons team met 2 nieuwe collega's." gaat Kelly verder. "Zo kunnen onze verkopers, verhuurders maar ook kopers en huurders steeds op een doorgedreven persoonlijke begeleiding rekenen.

Wij willen onze klanten nogmaals hartelijk bedanken voor het vertrouwen en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop zetten."