Het verhaal van familie De Wilde

Familie De Wilde verkocht hun huis met behulp van onze succesformule: De ERA Open Huizen Dag

"In samenspraak met de familie beslisten we om het ouderlijk huis te verkopen. Het huis is van 1900 en dus niet zo nieuw meer. Het is landelijk gelegen, maar toch is er af en toe heel wat beweging door de lagere school aan de overzijde. Toen we ERA Wonen contacteerden en we elkaar ontmoetten aan de woning, was er meteen een aangenaam contact. Ondanks dat ze bij ERA Wonen iedere dag met verschillende woningen bezig zijn, waren wij geen nummer voor hen! Alles werd zorgzaam uitgelegd en ons dossier werd vlot in orde gebracht. Het is amper bij te houden welke documenten er allemaal moeten aangevraagd worden om te kunnen verkopen. Binnen de week stond de woning reeds te koop. Ze deelden eerst folders uit in de buurt, verschillende andere kanalen werden aangewend en tot slot organiseerden ze een ERA Open Huizen Dag. Dit bleek een succes te zijn voor onze woning!

Ze doen geen loze beloften, spreken een correcte prijs af en zeggen wat kan en niet kan. Had je een vraag dan werd deze onmiddellijk beantwoord. We werden op de hoogte gehouden van alle kandidaatkopers en de ontwikkelingen die aan de gang waren. Hun advies was zeer professioneel en discreet, maar de beslissing lieten ze aan ons over!

Als men tevreden is mag dit ook eens gezegd worden. Wij zouden iedereen aanraden om samen te werken met ERA Wonen. Een jong team dat nog veel spirit heeft en met veel inzet het ver wil schoppen ten dienste van zowel de koper als de verkoper. Doe zo verder!"


Ben je benieuwd naar de data van de volgende ERA Open Huizen Dagen