Het verhaal van Louis

Louis besloot even stil te staan bij het verloop van de verkoop van zijn eigendom. Lees zijn verhaal onder de foto. 

"Het is waarschijnlijk een traditie een 'Proficiat!' toegewenst te worden, wanneer een compromis in een serene sfeer verlopen is, hetgeen dan met een handdruk bezegeld wordt onder de betrokkenen. Daarna kan men eventjes in de verlopen tijd terugblikken en dan pas beseft men ten volle wat ERA Wonen gerealiseerd heeft. 

De eerste kennismaking was met de ERA Wonen-zaakvoerder de heer Krijgsman die op professionele wijze accurate en goed gestructureerde uitleg met onderbouwde argumenten bezorgt.  Een logisch opgesteld contract is het startsein van een niet vermoede Sisyfus werkkracht: een uitgebreide reclamevoering waaronder aankondigingen, een netjes geïllustreerde brochure, advertenties alom en overal, aantrekkelijke uithangborden, minutieuze opvolging, een verkoopverslag, persoonlijke inspanningen om het te koop gestelde vastgoed aan de man te brengen. Pas dan realiseert men de perfecte en indrukwekkende werking van het ganse team.  Uiteindelijk wordt dit alles onderstreept met enkele aangename attenties.

Felicitaties aan iedereen van het team, wiens inbreng ten volle naar waarde wordt geschat, zijn hier ten volle aangewezen. Misschien kan gesuggereerd worden dat de naam van de heer Krijgsman mag veranderd worden in Edelman: het neigt naar een nobele taak op deze wijze een verkoop te behartigen.

Met rechtmatige fierheid mag aangekondigd worden: het huis in de Dr.Verdurmenstraat 34: 'VERKOCHT'!"


Wil jij net zo onder de indruk zijn als Louis? Bekijk onze diensten en neem vrijblijvend contact op met één van onze commerciële medewerkers. Zij helpen jou graag verder met de verkoop van jouw woning.