Je eigendom verkopen

Als het tijd is voor een nieuw verhaal

Wil jij je woning verkopen? Twijfel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken om de verkoop van je woning te bespreken. Wij begeleiden je graag verder met professioneel advies om een vlotte verkoop aan een correcte prijs te realiseren. Hiervoor zal een oprechte waardebepaling van uw woning worden uitgewerkt. Dit aan de hand van vergelijkende marktanalyses en de ervaring van onze vastgoedbemiddelaars.

Contacteer ons  hier voor een afspraak! 

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een welkom voor een groot aantal kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA 4 keer per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in de Belgische vastgoedmarkt. Alle ERA makelaars zetten op deze zaterdagen tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn.

Zet nu alvast deze data in jouw agenda; 7 maart, 6 juni, 12 september en 5 december en kom jouw droomwoning verkennen.

Als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de perfecte manier om verschillende geïnteresseerden op één dag te verwelkomen. Dankzij de ERA Open Huizen Dag vinden een kwart van de deelnemende panden een nieuwe eigenaar.

ERA Koperwachtzaal

Dagelijks maken we zoekopdrachten aan voor kopers. K andidaat-kopers bepalen hierbij aan welke voorwaarden en wensen hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Ben je benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u?