Je eigendom verkopen

Als het tijd is voor een nieuw verhaal

Wil jij je woning verkopen? Twijfel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken om de verkoop van je woning te bespreken. Wij begeleiden je graag verder met professioneel advies om een vlotte verkoop aan een correcte prijs te realiseren. Hiervoor zal een oprechte waardebepaling van uw woning worden uitgewerkt. Dit aan de hand van vergelijkende marktanalyses en de ervaring van onze vastgoedbemiddelaars.

Contacteer ons  hier voor een afspraak! 

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA 4 keer per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn.

Zet nu alvast deze data in jouw agenda; 7 maart, 6 juni, 12 september en 5 december en kom jouw droomwoning verkennen.

Als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de perfecte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag te verwelkomen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper.

ERA Koperwachtzaal

Voor zoekende kopers maken we dagelijks zoekopdrachten aan. Hierbij bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u?