De warmste week

Jarig zijn is een feestje!

Je krijgt cadeautjes, trakteert je klas en vriendjes komen taart eten en spelletjes doen. Tenminste, dat is de bedoeling...

Wist u dat 1 op 9 kinderen in België in armoede opgroeit?

Helaas zijn er in Vlaanderen ±140.000 kinderen die sociaal worden buitengesloten omdat ze opgroeien in armoede. Dat betekent: geen schooluitstappen, geen sport en …. geen leuke verjaardag.

Voor die kinderen is er vzw Kietelt!

Vzw Kietelt maakt van die ene speciale dag een écht feest. Zij geven geen geld maar een mega coole verjaardagsdoos.

Via OCMW’s en voedselbanken wordt deze leuke verjaardagsdoos aan gezinnen bezorgd. De inhoud hiervan bestaat uit: Versiering om deze speciale dag wat meer kleur te geven, traktaties voor de kindjes in de klas, alle praktische benodigdheden voor een mega cool feestje thuis  en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige.

Vzw Kietelt werkt anoniem zodat kinderen niet weten dat zij hun verjaardag mogelijk maken. Voor hen is het gewoon een bijzondere dag waar de ouders voor hebben gezorgd.

ERA ImmoGO zet zich samen met het hele ERA netwerk in voor De Warmste Week. Wij staan op de Sinterklaasmarkt van Bree op donderdag 5 december en verkopen voor het goede doel. Kom je dus opwarmen aan een lekkere tas soep en een hartige boterham met spek.

De opbrengst gaat integraal naar Vzw Kietelt.